- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #8740 üzenetére
Ezt megértem, mert engem sem érdekelnek a TOP játékosok, kivéve ha nagymellűek és jól főznek.
Viszont az általuk feltöltött replayokat érdemesnek tartom megtekinteni és esetleg megbeszélni. Az előbb csak azért hoztam példának, mert egy jó játékos manővereit megfigyelve jobban kijönnek azok a jegyek amiről beszéltem.Senkit nem akarok megbántani, de mostanában és főleg régebben rengeteg replayt megnéztem kiváló játékosoktól és bennem ez a kép alakult ki. Amit tanultam, azt szinte mind században, CW-n, esetleg szakaszban tudtam megtanulni.
A visszajátszások is hasznosak, de az valahogy másképp vagy gyengébben rögzül az emberben, mint amikor aktívan benne van egy csatában és a fülébe mondják mit csináljon és miért.
Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OLED TV topic
- XPEnology
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest