Aktív témák

• .mf

veterán

válasz Timyyy #8516 üzenetére

Kinek mi. B1-em nem volt, de vele találkozva úgy tűnik, hogy egy lassú, nagy célpont, gyenge fegyverrel, s bár testpáncélja erős, de tornyán könnyebben át lehet lőni.
    Ellenben a gumikacsa (AMX40), bár tetűlassú, de úgy pattogott, hogy csak néztem, egyetlen light, amivel több Steel wallt is összegyűjtöttem. A nagyobbik ágyúval a T1-T2-eseket egy lövéssel ki lehet szedni, s bár pontatlan, de még T5-ös medek ellen is használható, ha tudod, hol kell lőni (alap Pz4-et 1vs1 is szedtem ki vele, igaz béna volt és nem tudta, hol lőjön).

M3Lee nekem szenvedős volt. Valójában egy fél-TD. Miután visszahoztam 50%-ra, free xp-ből fejlesztettem ki a T1 HT-t...

---

Végre megvan az IS-8-ra a nagyobbik ágyú. De még mindig egy pályát tévesztett mednek érzem. A T-54-gyel összehasonlítva: magas pen ágyú alacsonyabb RoF, hasonló / picit gyengébb páncélzat, gyengébb mobilitás, azon belül is jóval rosszabb fordulás. Amíg az erősebb ágyú meg nem lett (annak is a fele free xp-ből), IS-3-hoz képest visszalépés volt, s elég nyögvenyelősen ment. De sajnos még most is változó. Van, hogy sikerül vele jót menni, pl a legutóbbi:
    Victory!
    Battle: Ruinberg 2012. július 22. 19:12:38
    Vehicle: IS-8
    Experience received: 1 136
    Credits received: 42 723
    Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "I Class"

(11/11, 4 kill 4 sebzés, nem prémes).
    Máskor viszont pénzügyileg masszív bukó, örülök, ha 4-5 sebzőt be tudok vinni, mielőtt 2-3 lövésből kilőnek. Első lövésre általában track és ammorack együtt száll el. A legénység is nagyon könnyen hullik ebben a tankban, itt volt először olyan, hogy a teljes legénység előbb halt meg, mint a tank megsemmisült volna.
    Mivel "med-heavy", úgy lenne fair, ha velem szembe MM-be egy hasonlót válogatna. Ellenben gyakran van az, ha én egyedüli T9-es vagyok, akkor egy JT, 704, T95 az ellen topja, ami azért nem könnyű eset.

Aktív témák

Hirdetés