- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
A B1 szerintem marha jó tank, legalábbis én imádtam. Az egyetlen olyan tank amiből tényleg 1 körben sem voltam ideges, minden pillanatát élveztem, az igazi fun tank. (és a német prémium pz b2 ami ugyanez, szintén hatalmas élvezet)
Az AMX40 ennek az ellenkezője. A játékban azthiszem szörnyűbb tank nem létezik nála (talán az amx38, de azt a MM-je miatt inkább csak a 2. helyre tenném - mondom ezt úgy, hogy minden nemzetből van tankom, elég sok...). Nem light, ahogy a játékban szerepel, inkább 4es szintű heavy, a sebessége és a páncélja is ezt támasztaná alá. Az ágyúja ratyi - lehet hogy a szintjén jó, de az nagyon ritka, hogy nincs a csatában nagyobb tank.
Szinte sírva indultam el minden körben, annyira elviselhetetlen ez a tank. (itt megjegyzem, hogy az ARL44 is, amíg nincs top motorod - magát a tankot bírom, jó az ágyúja és a páncélja is, de hónapok óta nem mentem vele, mert annyira szar a legjobb motorja nélkül, hogy ilyen fájdalmat még nem éreztem, előnyben vannak azok akik már átestek a T28 - T95 pároson, mert akkor az ARL sebessége sem lesz gond, nekem viszont az, egyébként sem bírom a lassú tankokat)
M3Lee pedig a 2 között van, én utáltam, de valószínű, hogy azért, mert állandóan nagy tankok közé pakolt, 1x voltam top, akkor meg is lett az Ace Tanker. Végülis nem rossz, a szintjén, de sajnos nem oda kerül.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest