Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálatok is sűrűn előjön a bug, hogy lekaptok néhány %-ot egy ellenséges tankból, de a játék nem számolja el? Rohadt idegesítő, hogy nálam ezt rendszeresen műveli.
Van, hogy olyan csatába tesz ahol esélytelen ölnöm, de próbálok nagy DMG értéket elérni. Most is volt, hogy egy Panthert sebeztem kb 5-6%-al (ez a meccs legvégén volt, ő volt az utolsó), de másvalaki kiszedte előlem. Aztán nézem az elért eredményeimet és nem volt ott a Panther.
És ez teljesen rendszeres. Ha valakibe csak egy lövést eresztek és kicsit sebzek akkor sokszor nem is számolja a játék (volt olyan, hogy egy csatában 4 tankot lőttem meg, de csak egyetlen egyet számolt el közülük, én meg pislogtam, hogy okádtam a lövéseket, de mégis rohadt kevés XP meg kredit a jutalmam).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest