Hirdetés

Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz GrooveHero #6940 üzenetére

inkább nagyon magasba rak ott sajnos élvezhetetlen:S
    88 nagyon gyenge..képzelheted a DB ami alapból magasabba kerül milyen..
    ha jól jön ki a lépés akkor jó a db-de van h pl t7-es heavyket se üti át.."minimumroham"
    örülök h a második mt vonalat is bejelentették legalább a DB-vel is van célom...:)
    eddig csak azért volt meg mert németeket gyűjtöm...

a vk30H-t én L/70-el használtam főleg 88-al max 10 kört még a 105-öst próbáltam rajta ki, de az is nagyon gyenge ágyú sajnos...
    gyors azzal nicsn baj, de elég gynegén fordul..88-as ágyúval egm még lassabb mitn az l/70-el ettől független élveztem az l70-es ágyúval, de az angyon picit sebez ez a baj és úgy nem túl pengés bevétele van..
    400+ csatát metnem vele..
    a P-vel 212 csatát..az elején élveztem mikor már elit volt persze de úgy 100 csata után a matchmaker kb folyamatosan t9-es high tier csatákba dobta, na ott ment el a kedvem tőle..előnye ugye nincs, páncél nincs és még új ágyú sincs..

az a baj, hiába élvezetes az orosz tankokkal vagy néhány amcsival én a németeket jobban szeretem játszani, de a legtöbbnél xar az ágyú..pl jó lenen ha a vk30P kapna vmi egyedi ágyút és a H-is ami a karakterükhöz illik..akkor érdekes lenen midn3-at megtartani, de így...

Aktív témák