Hirdetés

Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz adrian360 #38692 üzenetére

75% legenysegnek mindenhol van ertelme, hiszen van par tank parameter, ami 100% legenysegre vonatkozik (latotav, radio, ujratoltesi ido, celzasi ido...), gyengebb legenyseggel aranyosan gyengebb maga a tank is!

Nyilvan egy jatekot most kezdonek nem lesz legenyenkent 20k creditje az elso par tankjanak a megvasarlasakor, igy komoly hatranyban lesz a pedotankerekkel szemben.

T4 kornyeken mar erdemes lehet creditert atkepezni a legenyseget a kovetkezo tankba uj legenyseg vetele helyett.

Tegnap 80%-os PzII legenyseget kepeztem at Luchsba, igy lett 75%.
    23 meccs alatt ertek el ismet a 80% szintet, most kepeztem at oket a Leoba, igy megint 75%-rol indulnak.

T4-ben mar sokkal tobb XPt kell gyujteni a T5 tank kifejlesztesehez, igy ott atkepezve mar nem 75%-rol fognak indulni, hanem 80% kornyekerol.
    T5-ben mar el tudod erni a 100% szintet, igy ha nem volt tank osztaly valtas kozben, akkor T6-ban mar 90%-kal kezdesz.

illetve mikortól érdemes álcahálóra, javító cuccokra költeni ?.

Barmikor, amikor van ra eleg penzed, mert sokat dobnak a tank hasznalhatosagan.
    Kb. havonta-kethavonta van 50%-os akcio rajuk, olyankor celszeru lehet elore betarazni mindenfele eszkozbol, amire a jovoben szukseged lehet.

Multkori akcioban 10 pontosra sikerult a lista, hogy mibol hanyat kell vennem, el is szortam vagy 7M creditet felszerelesre.

Aktív témák