Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Pete55555 addikt válasz  Stauffenberg

üzenetére Stauffenberg

üzenetéreSzerintem nem a tank típusa dönti el, hogy mennyire vagy tényező egy csapatban. Mondok két példát: Panther2-vel csak 48%-os a győzelmi arányom, élvezem vele a játékot, de valamiért nem megy annyira....mint pl AMX13-75-el. Azzal már 55%-on vagyok, ez pedig nem véletlen, nem ritka, hogy 2000 sebzést kiosztok, 3-4 tankot kilövök AMX-el, ami azért szerintem elég szép teljesítmény, és nem is kicsit befolyásolom a csata kimenetelét. 
 Másik példa: Diego linkelte be az egyik AMX 13-90-es körét. Szerintem érdemes megnézned, ugyan gold ammo is volt nála, de ha jól emlékszem 9 tankot lőtt ki, és gyakorlatilag egyedül hozta le a csatát.
 Éppen ezért, szerintem nem a tank típusa határozza meg, hogy egy tank mennyire döntő tényező a csatában.
Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest