Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
adrian360 #38692 üzenetére
Szerintem nulláról kezdve egy nemezetet/ágat meglehetősen hamar át lehet lépni a Tier 4-et is (kb egy délután ha tudod mit csinálsz). Én Tier 5-be venném először a 75%-os legénységet, ott már nagyon is van értelme. Persze kivéve akkor, ha kisebb tankokkal is leállnál szöszölni, sokan vannak akik szeretnek low tierben játszani. Én sosem szerettem, mikor megjelenik egy új ág vagy nemzet, akkor Tier 5-ig egy délután alatt gyorsan átlépkedem a tankokat és csak azt fejlesztem ki amit kell vagy tovább vihető.
De ez egyéni megítélés kérdése.
(#38699) csoki: Én is mindig a barakkba küldtem a legénységet "majd valamire jó lesz később" címszóval ha eladtam alóla a tankot, de csak addig amíg először meg nem telt a barakk, amit persze csak aranyért tudsz bővíteni. Ha nem muszáj én nem tartom meg az embereket.
Mondjuk az jól jött, hogy a 100%-os M4 Sherman legénységet megtartottam, mert egyszer egy event miatt újra megvettem a tankot, visszaültettem őket és egy nap alatt egy millió kreditnél is többet farmoltam (persze prémium előfizum az van).
De a KV legénységgel is így jártam (igen, amikor a KV-1 még csak simán KV volt). Akkor a KV-3 még csak Tier 6 volt, ki is volt fejlesztve és megvéve, azt felléptették Tier 7-be és a helyére jött a KV-2 meg a T-150 és mindegyikhez kaptam ajándékba 100%-os legénységet. Ezeket mind szépen át tudtam ültetni más szovjet heavy tankokba, mivel sem a T-150-et sem a KV-2-t nem tartottam meg, de a +2 ingyen garázshely nagyon jól jött.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest