Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #35794 üzenetére
Azonnal felraktam én is ezt a modot. A látótávot, meg irányzékjelzőt azonnal kivettem, de a tankok neveinek mutatása szerintem rettentő hasznos. Így nem kell jobb klikk forgatással megnéznem ki van a másik oldalon, hanem rögtön tudom és ez tényleg hasznos arra is, hogy merre ne menjek, mert esélytelen vagyok az ott szembejövővel szemben.
Kevés modot használok, ami még nekem sokat segít az az ikonmód, amivel rögtön látom a tank színei miatt melyik oldalon mennyi a med és a heavy arány. Ez azért rögtön fontos, hogy merre induljak el, hol fog jönni az ellen várhatóan.
De pl. XVM-et még véletlenül se használok, egyrészt nem is szeretné a gépem, mert nem a legmodernebb, illetve sokkal jobb, ha nem tudom éppen milyen játékos van mellettem, mert csak idegbajt kapnék. Elég tudnom a jó játékosokat a klánnevekből és annyi.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest