Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Atlantis #3574 üzenetére

Ez csak egy általam kreált irányszám a globál statból levezetve, de másoktól is olvastam már. Ami bizonyos, hogy a csaták kb 2%-a végződik döntetlenre.
    Tehát egy átlagos játékos a csaták 49%-át nyeri meg, ehhez jön egy statisztikai szórás, ami szubjektív itélet kérdése. Szerintem +-3% a szórás, mert a WG próbál kiegyenlíteni (nyerő/vereség szériák)
    Tehát ebből az "elméletből" levezetve, aki eléri az 53%-os winratiót, annál már feltételezhető, hogy érdemben befolyásolta a csaták kimenetelét. Minnél jobban eltér a 49%-tól annál valószinübb ez a feltételezés. 45% és alatta már vereségért kellet valamit tenni.... camp, afk, bénázás, baromkodás, TK-zás, stb.

Ja.. ezt a winratio%-ot lehet vizsgálni a játékos összes csatájára vagy egyes tankjaira, vagy akár az utolsó 100 csatájára. Akinek 50% a full winratiója ne keseregjen, lehet hogy az utolsó 100-ban bőven 53% főlött jár.

---
    Én úgy gondolom minden-mindennel összefügg... ha valaki ráhajt hogy növelje a sebzés arányát, akkor a winratio is növekedni fog enyhén, ha killre hajt akkor is.
    Elfogadom hogy a winratio nem csak az egyedi játékoson múlik, de egy bizonyos szint felett (vagy alatt) bizonyosan van ráhatása a játékosnak. Minimum 1/15 részben ő határozza meg a csatákat.
    Ha nagy harcértékű tankkal megy (TOP tank, arty, spotter, stb) és jó a humán skillje, akkor ennél jóval nagyobb arány is juthat egy -egy játékosra.

Aktív témák