Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Abszolúte nem. Fullos KV-4, ST-I, VK Béla, E-75. Ezek azok a tankok amik néha fejfájást okozhatnak. Ha stock torony van rajtuk akkor az összes belőhető kupolán. Ez fejlesztett torony mellett nem lehetséges csak gold ammo-val.
Ugyebár az mindenképp szükséges, hogy tudd a tankok gyenge pontjait. Ha nem vagy velük tisztába akkor felejtős ez a tank.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
törölt tag
-
-
Angel1981
veterán
Ha továbbra is nyomni akarod a német TD ágat, akkor egyértelműen a Jagdtiger 88, hiszen:
- nagyon hasonlóan kell játszani, mint a Jagdtigert és a Jgdpz E-100-at
- ugyanaz a legénység
- a játék egyik legjobb pénznyomdájaSzerintem inkább vedd meg csak simán ezt, és MAJD mellé vedd vissza az E-25-öt, amikor ismételten költesz a játékra.
fradi81: amennyi aranyért vetted, 200x annyi ezüstért tudod eladni (vagyis féláron, ezüstben).
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Farmolásra 2 db T8-as elég, hogy amikor intenzív farmolónapokat tart az ember, akkor felváltva tudjon két járgánnyal menni, és ilyenkor persze még külön jó dolog, hogy a legénység is képződik benne.
Pusztán legénységképzésre egy T8-as tank luxus, arra jó egy T5/T6-os is, azt az aranyat, ami a különbözetből marad, el lehet költeni más dolgokra is - szerintem. -
xAttilax
őstag
miért írsz olyanról véleményt amivel 1 kört nem mentél?
alacsony alfa? inkább átlagos a Ch3 meg RAM2 az alacsony...
papír torony? szemből 114mm csak úgy pattognak róla...
lőszerrekesz??? 212 csatám van vele és kb 2x ha volt..
dpm meg inkább átlagos.ez egy fun tank, kell bele az arany és ezért nem alkalmas farmolni! de viszont nagyon lehet vele élvezni.
itt a statom vele:
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
dfsz34
őstag
-
emre
veterán
Régebben amikor még nem voltak 10-es gépek igazi kis farkas volt. Más T8-as medeket simán megevett reggelire és a T54-essel simán lehetett együtt menni vele. De még most sem olyan rossz, ma ezzel kezdtem a napot.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
KisApám
addikt
Lásd pl. ezeket a csajokat akkor:
KristiPlays - a la GIGAcsöcs - komoly, és kapaszkodni, amikor meglátod
Punchmuffler - a la Csöcsike + ami a szívén az a száján
PwongraphicOfficial - a la kiöltözöm de megmutatom Csöcsike
Yuuie - a la fekvőtámaszozó+rajzolgató csöcsi csaj
Snugzmeow - a la kiöltözöm, lazulok, beszélek
TaraBabcock - a la manöken szőke hosszú szupicsöcsi csajÉs valamelyik egész jól kap adományokat...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Angel1981
veterán
Egyrészt a gyűjtők ugranak rá, másrészt a szintjén OP, fun vele a játék.
Ez gyakorlatilag egy BT-7, sokkal erősebb páncéllal, és kedvezményes MM-el!dfsz34: hol van az még? Ilyen alapon senki se gyűjtsön semmit, mert majd úgyis meghal, meg gazdasági krach lesz, stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Mennyit tudsz naponta játszani?
Aztán nézd meg mennyi az átlag xp-d, majd állj neki osztani szorozni, és pillanatokon belül megtudod.Ha tudnál átlag 1000 xp-t szerezni csatánként akkor ahhoz ezer csata kellene. Ez napi 25 csatával számolva 40 nap.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jano_77
nagyúr
Ez nem kamu?!? Illetve miből van ez a kis szörny, hogy szinte senki nem tudta sebezni, csak láncolták folyamatosan!?!? Beszarás. De az egyik enemy tanknak csak én láttam úgy, hogy maradt vmennyi HP-ja a körben vagy ez vmi BUG? Esetleg kamu videó?
fsb1000: jaa, hát mondjuk én is úgy tudtam, hogy az adventi kalendár az meglepetéseket tartalmaz a kiszemelteknek - legyen az gyerek vagy akár a párunk! Lehet, hogy tévedtünk vagy a fehéroroszoknál az a szokás, hogy csak akkor kapnak ajcsit, meglepetést, ha fizetnek érte!? Kocsogok
(#76778) emre: csak az kapja meg a T95E2-t, aki meghívja az új acc-osokat vagy az újak is? Mert utóbbi esetben mondjuk érdemes létrehozni egy új acc-ot, de az első esetében nem nagyon.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
KisApám
addikt
Álca, 6th sense, +2 másodperc, situational awereness, smooth ride, álcaháló, festés, töltésgyorsító, távcső.
A kis T67 csövén most 2 csillagom van.
A HELLCATtal is ilyesmire számítottam (MÚLT IDŐ!). Lemondtam róla egyenlőre.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...