- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz h1mpi #240104 üzenetére
Az a durva, hogy az előző dobozokból a calibant nyitottam, de még oda sem jutottam, hogy nyomjak vele pár kört, már el is avult. Pedig pont arra gondoltam kövi tanknak gun markolni, ha végre sikerülne a wz-t..
[ Szerkesztve ]
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
G@CSI
tag
válasz h1mpi #240101 üzenetére
Nem a tankon van a hangsúly. 1500 doboz basszus. Abból a nyersanyag mennyiségből azért lehet gyártani tokent bőven. És még így sem kapta meg véglegesen a tankot. Ha jól emlékszem 11% esélyt írtak hogy megkapod vagy bérbe vagy örökre. Ezek szerint 11% bérbe, 0,11% véglegesen. 4x már én is megkaptam bérbe, de nem érdekelnek a bérelt tankok.
-
Don Vittorio
őstag
válasz h1mpi #240013 üzenetére
Nekem csak xvm-em van, és az se aktiválva, csak a garázsos konfiguráció miatt használom.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz h1mpi #240011 üzenetére
Igen, az egy visszatérő hiba. Rendre felbukkan egyes patch-ek után, aztán eltűnik. Legalább egy tucat esetre emléxem, amikor ez előjött rendszeresen, és most, az utolsó frissítés óta megint.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Raidon
őstag
válasz h1mpi #239978 üzenetére
Annak nem sok értelme van, hogy egymás után lő 3 lövedéket...
Az első még talán bemegy, de a másik kettőnél annyira szétesik a célzókör...
Egyelőre én is úgy vagyok vele, hogy elég fura..."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
-
phoenix1989
őstag
válasz h1mpi #239858 üzenetére
Azért azt tisztázzuk nem a karácsonyi bónusz miatt kapsz annyit. Ahhoz kell prémium fiók és kredit boost , esetleg még egy klános boost. Vagyis akinek nincs prémium fiókja kredit boostere az nem fog 200k kreditet farmolni. Vagyis egy sima felhasználóval olyan mint egy prém fiók. Kb 50-60k kredit várható
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz h1mpi #239836 üzenetére
Most igazából, HE-vel elveszíted a normalizációt és overmatch-et is, (na meg egy kis lőszersebességet) szóval van annak azért még hátulütője
Nem mondom ez így jó, mert szerintem minden BZ player elmehet oda, ahova a nap nem süt, de azért nem annyira egyértelmű, hogy a HE csak jobb, lődd azt mindigHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
hulp01
senior tag
válasz h1mpi #239834 üzenetére
Akkor az az elc elég béna lehetett.
Amúgy kellett ez a bz, mint egy falat kenyér. Szerintem már a su130 meg a skorpion is többet sebeznek az egészségesnél. Tényleg nem értem, hogy mi abban a jó játékmechanikailag, hogy ez a szar ellövi egy t8-as med hp-jának kétharmadát egy lövésre. Mellé még van sebessége a rakéta miatt, valamint op frontpáncélja. És mindezt balanszolták a magas töltésidővel. Hát gratulálok. Az egyetlen szerencse, hogy annyira nagyon sok azért nincs belőlük. Lehetne rosszabb is a helyzet. Bár ugye a skoda után már mit várjon az ember. -
Don Vittorio
őstag
válasz h1mpi #239789 üzenetére
2-3 hete 7-14-es állásnál foglaltam be lighttal. Kolobanovot kaptam érte.
-
sith7
félisten
válasz h1mpi #239748 üzenetére
Juj, lehet félreérthető voltam ... nem irigylem senkitől, mindenki arra költi a pénzét amire akarja, úgy kezdtem a hsz - t is, hogy no offense
Én is vennék, de most nem megy, voltak évek, amikor ment, mondjuk, akkor is csak 10, vagy 11 doboz volt nem emlékszem pontosan, talán egyszer volt egy 25 doboz is, most azonban más a prioritásÉn is sokat dolgozok és sok pénzt kockáztatok, azért, hogy ezek ne jelentsenek gondot.
Biztos, hogy így van , nem is kétlem ... én is sokat dolgozom, csak nem fizetik megEz mellett támogatok segélyszervezeteket és beteg gyerekeknek viszek ki ajándék csomagokat karácsonyra.
Maximum respect !!! -
Gubu0101
veterán
válasz h1mpi #239744 üzenetére
Ha otthon Magyarorszagon dolgoznek en is,meg gondolnam 2x is mire koltok.Igy meg belefer neha.Amugy se rossz befektetes a lada most,annak aki gondol a jovoevre es belefer a koltsegvetesbe.
Lattam facen kepernyofotot,valaki 1600 ladat vett,na az mar beteg
Bar meg igy is gondolkozok a 200 ladan az kofut a PS5-re 3-4db jatekot is[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Hauptmann
addikt
válasz h1mpi #239503 üzenetére
Egyrészt cuki, másrészt ad valami küldit.
Van a faluban rejtett macska, mint tavaly, meg tavalyelőtt? Direkt néztem a fában, tavaly ott volt egy, de nem találtam.
popey37,
Szerintem a WG-nél most nézik az AMG bőrkatalógust, hogy milyen színű cérnával kérjék az új autót.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz h1mpi #239489 üzenetére
egy kicsit maradtam le:
200 láda tartalma:
95k gold
az osszes tank
osszes 3D skin
140 prém nap
12 milla credit
ásványokbol meglett a X-es szint és még megmaradt a fele
macska meg a kutya.
a gold csak 107.000.- ba kerult volna.
a tobbit nem is számoltam ossze.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #238902 üzenetére
Na, nem volt egyszerű, de csak sikerült elérni a 160 győzelmet!
Kicsit erőltetett menet volt, de mivel nekem is tetszett végül a mod, nem volt szenvedés.
Persze az agyhalott csapatokat szívesen kihagytam volna, de ez van.
325 csatát mentem végül.És még a BP mindhárom szakaszával is végeztem, így teljes az öröm! Most én is picit pihentetni fogom, de az biztos, hogy ennyit nem fogok játszani.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #238981 üzenetére
Gratulálok. Én most léptem át a 40-et és már 101 csatánál járok. Amilyen jól indult az elején, mikor elkzedtem, hogy 2 nap alatt elértem a Bronz szintet, olyan fos azóta, mert vissza pottyantam Vas-ig, most tegnap este sikerült újra elérnem a Bronz-ot. Vicc az egész, amilyen csapatokat kapok sorozatosan. Fingjuk nincs a játékosoknak, hogy mit is kellene csinálni! 2-3-4K WG értékelésű játékosok többnyire a csapatban, tényleg fogalmuk nincs az egészről.
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #238900 üzenetére
engem is csak az érdekelne, tehát ha VAS szinten megszerezhetném az sem érdekelne, de nyilván, ha nem tudok továbblépni, az azért lenne, mert nem tudok nyerni. Sajnos amúgy szerintem nekem már nem lesz meg, mert kevés időm maradt - a késői kezdés miatt - és még csak 37 győzelemnél tartok.
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #237899 üzenetére
Nem csodálom, normális embernek nincsen akkora ingerküszöbe, hogy evvel a kretén játékkal játsszon...
Most ezen húztam fel magam, lehet látni pontosan hova célzok és a lövés hova tart éppen.
72 méterről trucket lőttem összeszűkült célkereszttel és bizony ilyenen megy el a meccs.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #237468 üzenetére
Nem a spottoláson van a hangsúly, hanem onnantól, hogy felspottoltad, a többiek látómezejében is benne volt és ráláttak volna onnantól már nélküled is. Valszeg ki nem spottolták volna, de miután Te megtetted, már látták Ők is simán. Emiatt nem kaptál belőle.
-
Orlin
addikt
válasz h1mpi #236165 üzenetére
Köszi.
Valaki esetleg tudna segíteni egy pontos levél megfogalmazásban?
Mert annyira nem vagyok penge angolból.
Privátban is jöhet!
Ha valakinek lenne ideje nagyon megköszönném![ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
Gubu0101
veterán
válasz h1mpi #235235 üzenetére
Lesznek,hidd el Annak a 50 ezer db-nak nem adok 1 hetet es huss.Foleg ha jol lattam sorszamozottak lesznek.Mi lesz 7:01 perckor,mindenki az 1-esre hajt majd Vannak olyan clanok akik siman kiadjak erte azt a parezer goldot,egy cwn biztos nagyot ut 15 ilyen gep
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
-
Dobi 562
addikt
válasz h1mpi #234742 üzenetére
Ez egy high skillcap tank. Hagyományos TD-ként hasznàlva nem állja meg a helyét, mert hiába a jó dpm, legtöbbször csak 1-2 lövést tudsz leadni vele. Ahhoz meg jobbak a klasszikus nagyobb alfás TD-k.
Ezzel a mozgékonyságot is tudni kell használni, helyezkedni, flankelni. Viszont papírból van, a hibákat nem tolerálja, ráadásul most sokan játszanak vele és spammelik a HE-t.
Ezért mondta az öszzes tartalomgyártó, hogy ez a tank a nagyon jó játékos kezében fog csillogni.
‐--------------------------------------------------------------
Más: most hogy véget ért a "maraton" normalizálodott a helyzet a játékban?
Egyenlőre nem érzem a késztetést hogy játszak a játékkal. Ezt a frontline-t szerintem ki is hagyom, talán majd az új Battlepass-t elkezdem ha jön a skinek miatt.
-
bozont
veterán
válasz h1mpi #234720 üzenetére
Én is gondolkozok megint egy kis szüneten. Sok volt ez a farmolás kicsit, főleg hogy kihúztam közben jó pár tankot is, nem mindegyik volt kellemes. Végre eladhatom azt a nyomorult Udes 14 Alt 5-öt, nem tudom kell e nekem a többi ezen az ágon.
A tegnapelőtti 48/20-ra azt hittem nincs lejjebb, tegnap 40/13 lett a vége. -
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #234474 üzenetére
Hova küldted és mit írtál nekik? Az imént volt egy olyan, hogy az ellen Kranja minden egyes alkalommal amikor kinéztem a fedezék mögül egy bokron keresztül ő telibe talált úgy, hogy nem voltam felspotolva. Ki is lőtt. A végán már csak azért mentem ki, hogy vajon lő-e vagy sem. De amint kinéztem, dirr...
-
hulp01
senior tag
válasz h1mpi #234320 üzenetére
Ez nagyon vicces hozzászólás volt. Vagy nem ugyanazzal a játékkal játszunk. Amikor a wg pénzéhsége győzött és elérhetővé tette mindenki számára a goldammot, akkor tette végérvényesen jelentéktelenné a páncélt. 1-2 hulldown monstert leszámítva semmit nem ér. Sokkal fontosabb a mozgékonyság és a jó ágyú.
-
Balion
senior tag
válasz h1mpi #233484 üzenetére
Majd lesz. Nemsoká.
Előzőleg ezt írtam: "Prokhorovkán vajon már nem tudsz elrejtőzni egy elpusztított tank mögé, mert mindenki látja, mid látszik ki és pontosan oda lőnek? Elvileg az sem fog működni. Az azért kemény"
A videoból az is kiderült, hogy igen, azt is jelzi majd, ha roncs mögött állsz, nincs trükközés
Ez a videó, ha egy héttel később érkezik, simán április 1-ei tréfának is elment volna.
#2334862thletme2day: tier 8 only lesz a Frontline
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz h1mpi #233288 üzenetére
OKOSAN KELL JÁTSZANI!!!444
Bakker hogy ezt nem mondtad előbb! Akkor azért volt ilyen sz*r a statom
Szerintem itt be is zárhatjuk a topikot, elhangzott a lényeg.Tud valaki olyan klános oldalt, ahol meg tudom nézni hogy ki jött és ki távozott, és up-to-date az adatbázis?!
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
jano_77
nagyúr
-
Ispy
veterán
válasz h1mpi #232887 üzenetére
Az a baj, hogy nem bírok a seggemen maradni. Nem vagyok egy td-s fajta, bár ez lehet újra kell gondolnom. Na meg a defivel snájpolni...pain in the ass
Ahhoz lassú sokszor, hogy a meddekkel menjek, ha nagyon hátul maradok, akkor 2 opció szokott lenni, vagy megdöglik minden t10-es tank és utána jön a gangbang, vagy nem marad nekem semmi.
Egyébként elég szarul van szerintem balancolva a játékban a sebzés, mert hogyan lehet olyan tankokat összerakni egy csatában, ahol te még a seggét sem tudod belőni AP-val, az ellen meg egy lövéssel leszedi a HP-d 50-80%-kát akár. A múltkor 1 vs 1-ben maradtam a comettel egy t95 ellen, aki full hp-s volt, szerinted? Na mindegy, maradok ingyen hp.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Watch Dogs: Legion
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest