Új hozzászólás Aktív témák

• K6000

aktív tag

válasz Bad Pritt #69400 üzenetére

Na ezt azért gondoljuk át még 1x. T71 light tank, az esetek 90%-ban tier 10 tankokkal találkozik. Az alap látótávolság 400m. Gyakorlatilag az összes tier 10 tanknak 400m az alap látótávolsága, induljunk ki ebből. Természetesen sok tier 10 mednek (tier 9-nek is) 410 - 420m az alap látótávolsága, de induljunk ki abból, hogy olyan tier 10 csatában vagyunk amiben csak TD és csak heavy van. Ebben a csatában 2 lehetőség adódik.

A. Kell a WN8 így biztonságos távolságból (TD - arty mellől 400-500 méterre) prémium lőszerrel megszórom a mások által felderített ellenséget. Ha a nálam lévő lőszermennyiség harmada sebez akkor már meg is van a lila WN8.

B. Kihasználom az egy szem adut amim van mégpedig azt, hogy nekem van a pályán a legjobb álcám. Látótávolságom nem jobb mint az ellenfélé, vagy a saját csapatomé, így előrébb kell mennem mint a mellettem álló periszkópos Waffenträger auf E 100 (alap 420m látótávolság mindenféle extrák nélkül). 300 m körül meglátom az ellenséges Waffenträger auf E 100 csak azért mert ellőtte magát. Tudom, hogy ő csak az álcám miatt nem lát engem, de ez az álca csak addig tart amíg rá nem lövök. Tehát b esetben a lövöldözés ki van zárva, mer az egyben a T71 halálát is jelenti.

Én a B csapatot erősítem, és szerintem a light feladata a felderítés és nem az, hogy megküzdjön az E100 nehéztankkal. És szerintem az a jó light játékos aki egy csatában 9000 spot demage mellett járőr medált kap, és nem az aki meg tudja lőni 5 tárnyi prémium lőszerből az 1000 HP saját sebzést, és a csata elvesztése után szidja a csapatát, hogy bezzeg ő light létére milyen sokat lőtt. A T71 1200 demage és 1 kill a lila limit. Még a top über szuperunikum nagyonlila játékosoknál sem találtam 1100 átlag demage felett senkit. Remélem te találsz olyan játékost aki 1200 felett tudja tartani az átlagát T71 tankkal....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés