Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
BP-nál mindig úgy volt, hogy szintet csak akkor tudok venni, ha az Improved pass-t megveszem?
diego: licit
-
diegho
nagyúr
Licites, vagy fix 8k gold?
-
-
jano_77
nagyúr
EBR 75 de nem free XP, hanem 8000 goldért! 15.000 db, 12:53 perc van hátra
Milyen különös, hogy mikor léptem be a játékba éppen ez a tank volt a töltőképernyőn![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Derron
senior tag
EBR 75 FL lett, hát nagy segítség ez a játékosok számára. Remélem pár darab van csak belőle.
-
Geller72
veterán
Mintha ezzel néhányszor taliztam volna a shopban aranyért. De fix me..
-
-
Derron
senior tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Nekem már megvan, szerintem az első ilyen fekete piacnál tudtam megvenni, 13k goldot tettem rá. De nem kéne belőle több. Bár az Ares óta jelentősen csökkent a light tankok száma a csatákban. Régen oldalonként volt 2-3, most van olyan meccs, hogy nincs light. (Mondjuk olyan is hogy heavy sincs).
-
-
Derron
senior tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Remélem nem ez lesz.
-
Ázsia szerveren . -
Geller72
veterán
válasz
kisharsany
üzenetére
A “tetejét lődd, ha rálátsz”..
-
jano_77
nagyúr
válasz
Derron
üzenetére
egy kis esély latolgatás, hogy mikre lehet számítani
-
Derron
senior tag
Holnaptól fekete piac, február 1-ig.
-
Derron
senior tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Valószínűleg azért mert az STRV 103B-n van repesz páncél, van egy rács amin fennakad a lőszer. A KR1 nél frontból szerintem nincs ilyen, ott felrobban a páncélon és minimálisan sebezhet.
Egyébkétn én is ha találok egy nehéztankot szemből, átváltok repeszre, és elkezdem idegesíteni a kis lövésekkel. Nem sokat 6-10 et sebez bele, de szerintem piszok fusztráló lehet neki.
-
kisharsany
aktív tag
Vicces az Ares 90 repeszlőszer. STRV 103B-t se előlről se oldalról nem üti át, de KR-1-et simán sebez szemből.

Az meg külön vicces, hogy 6 csatából 2-szer crashel ki a játék.
-
Viktoár
addikt
Valóban nem ugyanaz, de közben mégis.

Lényegében 400-as alfa helyett 440 alfa, leheletnyivel nagyobb átütés (+5), viszont kisebb DPM, rosszabb ágyúkezelhetőség és mobilitás. Hogy kinek mennyit időt/aranyat ér meg az összes cucc az egyéni megítélés kérdése. Van akinek csak a skin miatt kell, van aki csak a kivehető cuccok miatt viszi végig , de a két tank közötti különbségért szerintem nem érdemes kardba dőlni.

-
Baltazár123
őstag
válasz
Derron
üzenetére
Én megnéztem elit tesztjét, mert ő elég konzekvens módon ki tudja hozni a maxot a tankokból, főleg a nehezekból. Kb csak arra jó, hogy legyen még egy tank a garázsban, amivel játszol egy keveset és elfelejted. A többi cucc meg olyan, hogy van egy kevés értéke, de akinek már nagyjából minden ki van fejlesztve, annak sokat nem ér. A legénységi tag nulladik skilles, az ér valamit, mert ebben az új rendszerben jól jön és az utóbbi időben ritkán adnak.
Akinek hegyekben áll az arany, mert sokat költött karácsonykor, annak egy lehetőség, hogy fogyjon az aranya, kb ennyi az értelme. A tank miatt nem szabad aranyat venni most, el kell engedni.
-
Chris0321
veterán
válasz
Derron
üzenetére
Hello.
Tankelit csinált róla videót, azt érdemes lehet megnézned. Én sem leszek kész sajna, csak sokkal jobban le vagyok maradva. Én is gondolkoztam azon, hogy megveszek pár részt, de én az értük kapott cuccok miatt gondoltam. Sajna még az első napokban kiváltottam a bónusz részt is, csak munka mellett nincs elég időm játszani, hogy össze is tudjam hozni. -
Derron
senior tag
Ez a BP tank megér 3500 goldot? 43 as szinten járok, ha kicsit ráfekszek akkor meglehet az 50 szint, viszont nem érzem egyenlőre úgy hogy megérne ez 3500 goldot.
-
Derron
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Kredit vagy gold ért lehet általában vásárolni. Free XP-re én nem emlékszem. Volt 365nap prém vásárlási lehetőség is, általában van egy tank amit kreditért lehet behúzni. De főleg aranyért mennek a dolgok. Tavaly lehetett venni kampány küldetés kiváltó tokent is.
Free XP az majd összeszerelő műhelynél fog jól jönni.
-
Derron
senior tag
Tegnap twitch stream közben bejött egy pár másodperces Black Market promó. Semmi konkrétum csak egy kép jelent meg, de lehet csütörtökön megérkezik.
-
HellGreg
őstag
Mi alapján számolja a játék a WTR-t? Ilyet még nem láttam, hogy sokkal magasabb session ennyire lehúzta volna.

-
Geller72
veterán
válasz
kisharsany
üzenetére
Meg mivel oda berak 3-3-at, tudtok összjátékot nyomni. Magasabb tierben-9/10 max 2 vagy egy van oldalanként.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Nem erdemes napi szinten foglalkozni a stattal, legutolso 1000 csata atlagat vedd alapul. Persze en ertem a problemad, rohadt szar erzes negativ gyozelmi arannyal zarni a napot, foleg akkor esik szarul mikor te vagy a top sebzo legtobbszor de ez sajnos ilyen, ennel jobb mar nem lesz. A hetvegek amugy is rosszabbak ilyen szempontbol mert sokan csak ilyenkor ulnek le jatszani, rutintalanok meg masnaposan toljak a faterok es nem tudjak mit csinalnak.

En Ares 90-el vagyok igy, tegnap sikerult 1 het utan pozitiv gyozelmi aranyra feljonnom, ami eleg szanalmas teljesitmeny szamomra.
Ne add fel, csak toljad ilyen szinten es a gyozelmek majd elkezdenek jonni!
-
Dobi 562
addikt
Legnyomorultabb jatekostipus. Egy csatan belul 3 tengeralattjaro... A haromszogek full hp-n voltak.
Annyi eszuk van, hogy a piros vonalon kempulnek "mert a TeDe arra valo", majd mennek megfulladni, nehogy mar le lehessen loni a hp-jukat. Szanalmas.
-
Geller72
veterán
...A hétvége "mérlege": 57 csata, 7 win...és volt már ennél sokkal rosszabb is..de így hogyan "húzzak" bármit is, ha jó játékkal is alig kapok rá vmit..
A győztes oldalon a semmit "produkáló" enemy is több xp-t kap, mint mondjuk egy bukó csatában top3-ként én..
Faszul oldotta meg ezt (is) a WG..amolyan kollektív bünti, baromira nem real.
Nem mellesleg a napi küldiket sem tudom megcsinálni, ha egy szros "nyerj egy csatát" egy este alatt nem lehet abszolválni, mert 10+ csata bukó. Hol van itt akkor a "ballansz", 50%-hoz közeli winrate mindenkinek? Hiába játszok jól, ha soha nem nyerek romlik a wr..stb..
Cseszhetem, ha a T20-al kva jó a wn8-am, ha az életben nem jön össze a 100k xp a továbblépéshez..a boosterekkel is kitörölhetem, mert győztes csatában érnek bármit is..
-
Dobi 562
addikt
Tier 10-be ujra ugyanaz az MM mit 2.0 elott volt. 2-3 nehez tank, 5 haromszog, 2-3 konnyu tank. Mondjuk mindegy is, mert hetvegen a nehez tankosok is kempulnek a TD-k mellett.
-
joergie
őstag
Ha nincs fenn a játék, tehát nem tudok belépni, akkor is megkapom a tokent? vagy van valami timeout erre? 24 óra mintha rémlene, de....cáfoljatok meg.
-
po1son
addikt
Magyar wotos streamereknél mindegyik ekkora kretén, hogy stream közben kajál?!
Maga a kajálás nem is zavarna, de ez a csámcsogás és ropogtatás extra érzékeny mikrofonnal rendkívül visszataszító.
-
Derron
senior tag
Vacilláltam hogy az Ares 85-öt kihagyom és megyek egyből az Ares 90-re. De aztán mégis inkább megvettem, jók lesznek majd azok a töredékek majd valamire. Megkapta az M48 patton legénységét.
Nekem sokkal jobban teljesít eddig mint az Ares 75. Pontosabbnak érződik az ágyú, amit eddig nagyon hiányoltam a 75 ben. Sokan azt mondják hogy ez a leggyengébb az ágon, ha igazuk van, akkor nagyon fogom szeretni a 90 és 90C-t.
-
joergie
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Nekem van egy ilyen John McClaine-es hozzáállásom, ha én nem megyek oda és csinálom meg, akkor senki se fogja
Ha én td-vel odamegyek, és tolom a frontot, addig az ellentank TD, akit berakott ellen csapatba az én pozíciómba( tier8 td), valszeg nem fogja tudni ezt megtenni, ezért magasabb a winrate-m vele(gondolom).a concept5 is tetszeni fog, én imádom. kicsit fáj a fogam az ág tier8 prémium tankjára... de majd egyszer. nekem bz75 volt ilyen. előfordult hogy 5ből 2szer ammorackel robbantam csata elején...garázs.
-
Geller72
veterán
Haladni kell a korral, szal ez az árészes dolog..mivel eddig csak a probléma-oldaláról láttam ezt az ágat, gondoltam, megnézem milyen a "volán mögül". Szal elkezdtem húzni az ágat, azaz a T20 már korábban megvolt, de egy "métert sem mentem vele", felszereltem vmi nulla skilles legényekkel, sima javítás skill és ennyi, a modulok megvoltak vhonnan fejlesztve, így fel tudtam pakolni mindent, nem kellett azzal is foglalkoznom. Egész kellemes ez a tank, az első csatámmal egyból meglett a napi küldi, az 5 kill-egy csatában. Himmelsdorf volt, egy hatos vk meddel mentünk fel a várba és kitakarítottuk hamar, majd folytattuk lent. Ketten bedaráltuk a fél enemy-t. A mai nap első (és lehet, hogy az utolsó) jó csatája volt.
. Majdnem top gun lett, de a tigert kiszedte előlem a vk, mert gyorsabban töltött.
.

-
galervin93
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Én párhuzamosan nyomtam régen a WZ és a CDA td-ket, és mindkettőt szerettem. Előbbi tényleg pofába mászós, utóbbi meg pont inkább sniper, bár nem a sarokból klikkelgetős, azért mozogni kell a fronttal. Funfact nekem utóbbival nagyobb a sebzésem. Igaz én sosem voltam első soros játékos, medek közül is inkább a második vonalból csipegetők jöttek be (pl. britek, de ott van a gm a lesajnált CDC-n is).
Most pedig ami nagy szerelem az a kerekes brit ág, átléptem a Saladinon, és megvettem a 9-es GSOR-t. Parádé az ágyú, megfelelő szerkóval a látótáv is elég ahhoz, hogy magának spotoljon az ember. Egyelőre egy dologgal van ki a brém, méghozzá az Áres-ekkel, állandóan azok luggatnak szét, és a második lövés általában viszi az üzemanyagtartályt, ami meg puding mellett nem túl szerencsés, 7 csatából 3-szor égtem halálra...
Persze ez az én hibám is, fáradtan kezdtem neki és nem voltam türelmes. Na de lesz még vele pár csatám, majd kiegyenesedik ez. -
Geller72
veterán
Most nyomtam le ma a harmadik 0:15-ös csatát, 14 mecsből egy winnel..erről beszéltem tegnap, hogy ma kegyetlen sok agyhalott lesz...így lett.
. -
joergie
őstag
Nem jegyzek meg ilyeneket, de rémlik. 1-2 nálam is ment a kukába, de nem vertem nagydobra. Viszont ha azt nem fogyasztom el, nem találom meg a mostanit, amit imádok

#264134Dobi 562
kihagyás után jelent meg, nem rémlik, de amúgy simán lehet, hogy így lett, vagy nyertem twitch-en.
A wz120td valszeg tényleg nem kezdőnek való, viszont a cda-nál szerintem jobb. -
Geller72
veterán
Nekem tegnap elég jól ment, meglepően sok izgalmas, jó csata volt, még ha wr szinten siralmas is volt. Sok csatában működött az összjáték, jónéhány csatát hozzunk vissza a biztosnak látszó bukóból. Az M47-el 7 csatából meglett a 18k-s pattintós küldi, és ha az ares horda nem tud flankelni, ez ellen a tank ellen frontból semmit nem tudnak kezdeni. A svéd meddel is nagyon jó köröket mentem, jó néhány acélfal összejött azzal is, top sebző..stb. Szal eddig meglepően jó volt a game, de a hétvége még csak most kezdődik. 😂
-
joergie
őstag
válasz
Derron
üzenetére
Sokszor írtam itt, rákereshetsz wz120-ra, nekem nagyon bejön az a td. én assault med-ként használom, tehát általában firstline, jóformán, mert nem túl pontos az ágyúja, viszont pörög forog bazigyorsan, brutál a dpm-je, pont jó az alfája, és a frontja-ha jól használod - tier8 ellen kb sérthetetlen, de tier9 ellen se rossz. tier8as csatákban csak nyomom a W-t, és lövök, kb bárkin át lehet rajta gyalogolni ennek a 3asnak hála(frontarmor-dpm-alfa)
A poén az, hogy nem tudom hogy került az accomra. Egyszercsak ott volt. sokáig ignoráltam. -
Derron
senior tag
Az előző twitch drop ból kiszedtem a 8-as szovjet medet. Mivel erre nincs szükségem becserélném. 2 tank jöhetne szóba, a AMX CDA 105 és a WZ-120-1G FT. Megéri kivenni valamelyiket?
-
dokee78
félisten
Na RAGE.EXE lefutott!
-1 monitor
Legalább lenyugszom! -
-
Geller72
veterán
Imádom ezt a tankot. Simán jobb szinte az összes T8-as nehéznél is. Jó ágyú, iszonyat páncél és 300 mm pen..gundep..minden..és nem csak a toronypáncélja remek.
Ezzel ilyen egy átlagos kör. De sokszor 5k-t pattint. Pattintós küldikre is jó. Lehetne 10%-al nagyobb a DPM, de inkább nem panaszkodom.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Derron
üzenetére
Nagyon sokan rosszul “használják” azt a tankot..
Orosz, nagy kaliber, lassan szűkül.. Annál a tanknál, amire “gyúrni kell, az szinte csak az ágyú, és plusz egy skill amivel tartja a sebességet szar terepen és hegynek is, a többivel nincs dolgod/nem tudsz rajta változtatni, vagy eleve jó. Páncélja nincs, cserébe jó az álcája, gundep, nagy alfa, jó dpm..átütés Viszont hosszú aim, lassú toronyforgás, (de gyors alvázforgás, sebessége is ok), alapból troll ágyú. A legénységi skilleken és úgy általában a setupon múlik minden annál a tanknál, hogy krva jó, vagy csak használható marad.. Az a tank csatákat tud eldönteni, mert szinte láthatatlan, nagy az alfája, ami visszatartó erő, dpm-el együtt és elég gyors ahhoz, hogy hamar pozit tudjon váltani. A legtöbb top gun-om azzal a tankkal van..td-k közül. -
Dobi 562
addikt
válasz
Derron
üzenetére
Wotreplays mar jo ideje nem mukodik, hasznald ezt az oldalt: https://wot-record.com/
-
Derron
senior tag
wot replays-re csak úgy tudok feltölteni ha belépek a wot os acc al? Nem szeretném megadni sehol a felhasználómat. SU130 rendesen felkúr, megyek vele egy tök jó kör, 4k sebzés erre elkezd mindenről pattogni. Az enemy full kretén csak jönnek ki elém, erre mindenről pattanok.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
˝A tier11 bz jobb lesz, sokkal.˝
Egyetértek.
-
Geller72
veterán
Kicsit átkonfigoltam a setupot, jutalom szellő, töltésgyorsító és pontosságjatító rendszer, 1-es szint, amit beraktam, a legénységi skilleket láttátok, kimondottan az ágyúra "gyúrtam", de még így is majdnem hogy tragédia a tank. Szinte semmit nem talál el (ahova kellene a pontosság, azaz gyenge pontok), ha igen, pattogok, mint a szar, még grilléről is, tiszta strv feelingem van.
.. Az biztos, hogy a szerepkörnek megfelelően nem szabad használni, mert ez se nem roham, se nem áttörő nehéz tank, sokkal inkább támogató, kicsit messzebbről,nagyon óvatosan. A csata Minesen volt, az elején nagyon úgy nézett ki, hogy hamar elbukjuk, de szerencsére észnél volt a csapat, nézte a map-ot, jó volt a kontroll, kihasználtuk a hibáikat, amiből volt bőven. A hegyet megszerezték, sőt körben egészen a bázisig betörtek, de sikerült szétszedni őket, a szigetet és a dombot megtartottuk, aztán lassan, de biztosan ledaráltuk őket. Lehet, h csak az rng, de izgalmas, jó csata volt..ritka az ilyen..és tudtam büntetni az Ares-t is, a flankelő EBR-el együtt.
. Ezzel együtt azt mondom, sokkal gyengébb csapatunk volt, szinte az első 5-6 játékos nyerte meg a csatát, az IS7 nagyon jól játszott, pedig ezen az accon csak ~7k csatája van és 4.5k WTR..A mantinknak 5k csatája volt, 1.8k WTR-el..

-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
A tier11 bz jobb lesz, sokkal. A bz75 valahogy nem egy jól összerakott tank. Egy dologban láttam jobbnak, vastagabb a front páncélja, cserébe kevésbé döntött. Viszont így érzésre nagyobbakat tud rammolni, amikor valami puhatestűbe belerammorok rakétával. Skill van rajta, szép kövéreket bele lehet vágni a puhatestűekbe és ebben talán egy picit jobb a bz75. Valahogy amikor számolja az ütközési sebzést, nézi az ütköző páncél vastagságát is. Súlyra meg hasonlóak, az szintén számít. Ja meg jól néz ki ratja a TNT skin és akkor kb ennyi az előnyös tulajdonságok listája.
-
Geller72
veterán
…szeretnék csak egyetlen egy olyan kommemtet olvasni, ahol vki leírja, h mennyire bejön neki a BZ-75…
megtanultam használni a 166-ot, a 68 kifejezetten tetszik, de ez bzmeg.
…ilyen fssal, fs ágyúval rég “nem találkoztam”..ha azt
mondjátok, hogy a 79 is ennyire, vagy majdnem ennyire tré, feladom…pedig nem szoktam. Lehet, hogy a 803-at kellett volna befejeznem..az E5-el kb ennyi idő/xp-vel már meglett volna..
-
Zsolt,72
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
Engem is...
-
kisharsany
aktív tag
Jó az új patch, már kétszer dobott ki hibaüzenettel.
-
Injun
senior tag
A Mester visszatért!
-
ddt500hu
veterán
Másnak is bugosnak tűnik a jégkorszak? A KR-1-nél érezzük azt a haverral, hogy nem mindig kapja meg a boostot. Úgy megy csak mintha random csata lenne.
Következő csatában meg hegynek fel 70. -
válasz
dokee78
üzenetére
Remélem nem lesz inflációs emelés a szerelős boltban.

Így is kutya messze állok még egy tank summa költségétől, főleg hogy néha nem bírom ki és ellövöm a free xp-t, ha már nagyon szenvedős valami.
ARES 85 amúgy egyre jobban tetszik.
Jó kihívás, hogy újra fel kell fedezzem a map-okat, honnan lehet aljas© módon lövészkedni. -
Geller72
veterán
Meglett a BZ-75... Első csata..elég szar lett..mondjuk ilyen csapattal nem csodálom. Turbó csata volt megint. Amúgy ma a 9. bukónál járok, 2 win mellet, szal asszem mára (is) ennyi volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ázsia szerveren .

A wz120td valszeg tényleg nem kezdőnek való, viszont a cda-nál szerintem jobb.