Új hozzászólás Aktív témák

• sequator

senior tag

válasz ollie #179430 üzenetére

Cserébe T9essel mindkét feltételen egyszerre haladhatsz és a kiválósági missionök nem tűnnek olyan vészesnek. Pl a 80 csata helyett 14-szer 4000 dmg+2 kill nem tűnik T9ben teljesíthetetlennek kevesebb mint 80 csatából (ami azért egy átlag játékosnál inkább 85-90 lesz, mert a top 10 sem jöhet össze mindig).

A Caern missionnél a 35k alap xp 40-45 csatából elég optimista számítás, mert vesztes csatában többnyire nem kapsz ennyit. Átlagosan 500 alap xp/csatával érdemesebb számolni, ha valaki nem szakaszban tolja vagy nem hupikék. Én anno olyan szopóágat kaptam a SU-130 maratonban, hogy több nap is 350-400 alap xp és 30-40% WR jött össze.

Az átlagos csatahossz, ha jól emlékszem 7-8 perc körül van, szóval 36-43 csata inkább 4,5-5,5 óra. Ami persze nem kevés, de itt jönnek képbe a kiválósági missionök.

Úgy érzem, hogy ez leginkább a T9es tankoknak lett kitalálva. Ott mehet T10 ellen több XP-ért, vagy apríthatja a T7-T8asokat killért és dmgért.

Összességében én egyelőre bizakodó vagyok, de holnap RNG és MM nagyurak még még megtörhetik a bizalmamat. :D

sautia

Új hozzászólás Aktív témák