Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz ballington #174697 üzenetére

Kockázatos lett volna fejre állítania, mert amilyen a wot-os fizika lehet duplán forgott volna és talpra áll.
    Nyilván a biztos megoldás a cap lett volna. Hogy miért kockáztatott? Azért mert 10 ezer sebzés felett végezhetett volna amire nagyon ritkán van lehetősége az embernek. Többet ért volna az a 10 ezres szám a szolgálati naplójában, mint ez a plusz egy győzelem.
    Azt szerintem nem tudta, hogy ha hozzáér az ellenfélhez és utána az a fejére áll és meghal akkor megkapja a hp-ját sebzésként. Így az egyetlen másik 10e sebzéses lehetőség, a rammolás mellett döntött.

(#174688) @jano_77:
    Sajnos egyértelmű, hogy az ingame napi statban is hozzáadja a prém fiók szorzóját az xp-hez. Tegnapelőtt nem volt prém fiókom és így kb megegyezett a napi statnál mutatott átlag xp azzal amit én számoltam. Csak annyi volt a különbség, hogy a napi stat számolja a nem top10-es csatákat is míg a maratonba csak a top10-esek számítanak bele. Tegnap viszont volt prém fiókom amit a maraton 4. szakasza után kaptam. Kb háromnegyedét a csatáimnak prém fiókkal játszottam tegnap és így 759 xp jött ki átlag xp-nek tegnapra a napi stat szerint, de mint írtam alap xp-vel számolva 537 volt az átlag.

Új hozzászólás Aktív témák