Új hozzászólás Aktív témák

• LZs?!
    aktív tag
    válasz ImpersonatoR üzenetére #173856

@ImpersonatoR

2014-ben (?) kezdtem bele a zárt béta után; kb. 1,5 éve hozzá sem nyúltam érdemben.

LZs_WoT

Kb. 40k-t költehettem rá 3 aktív év alatt; sohasem rohantam prémium tankot/státuszt vásárolni. Tankokból egy párat "vettem" (ami szubjektíven megtetszett); illetve időnként 30 napos prém fiókot, amikor farmolni akartam creditet/XP-t. Volt kb. egy-másfél év, amikor ipari kockaként toltam: hétköznap majd ' minden este és hétvégén tkp. folyamatosan.

2016 környékén annyira "herélté" vált a játék, hogy én már nem nézek vissza.

In game public chat letiltása a sok kis hópihe miatt (igen, én minden második hónpban chatban-on voltam egy-két hétig, de soha nem jött össze a perma :P ), trollkodás visszaszorításának erőltetése (reporting / penalty), stb. mint hangulatfokozó elemek eltűnése; de főként: a metagame butítása / inflálása.

Egyedül a ninjázós light-tankozás dobta fel nekem a végén a dolgokat, de egy pont után az is egysíkúvá vált. A lightokat még variáltam (kínai - francia - német), de maga a játékmenet egyre sematikusabb lett.

PS: *talán* visszanéznék egy időre, ha az Aufklärungspanzer Panther-t visszahoznák...akár prémiumként is; erre évekig vártam. :C :DDD #mini-e50

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés