Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128204) jr1994


jr1994
addikt

Én több mint két évig használtam xvm-et, most egy ideje kikapcsoltam. Furcsa érzés, próbáljátok ki! Mikor nem a színkavalkádot nézem, hanem a tankokat próbálom elhelyezni a térképen, és úgy döntöm el hova megyek, meg ilyenek. Nem olyan rossz ám. Semmi értelme az xvm-nek, mert ha nyerni akarsz, mindig mindenki ellen a legjobb tudásod szerint kell játszanod. Mikor látom hogy az ellenfél átlag 300 wn8-cal jobb játékosokból áll, az nem segít semmit, csak elveszi a kedvem. Épp elég, ha végignézem a játékosok listáját, hogy vannak-e szakaszok ismert, jó klánokból, azokra érdemes figyelni. De úgyis az összeállítás a lényeg, mert a legtöbb pályán amelyik csapatban több TD van, az veszít. Tegnap is az egy szem vesztes csatánkban (13 meccs, két fős szakaszban), min ment el a meccs? Top tier T30 arctic regionon a bázison kempel. Két ellenfél maradt életben, szoros meccs volt. Rajta volt a nagy cső, ő tudta volna megállítani a Type 4 Heavyt, ha odamegy a kanyarba. De sajnos a legtöbb TD játékos nem képes gondolkodni, hogy esetleg neki is mennie kéne előre, némelyik még 13:8-nál sem indul meg. Randomban meg nincs annyi csapatjáték, hogy akkor a többiek hagyják közelebb jönni az ellent, hátha a TD-k eltalálnak valamit.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.