- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
Mindig lehet jó meccseket menni, de már legtöbbünknek nem éri meg. A játék addig volt élvezhető, amíg a retardbiztos hajók aránya nem lépett át egy bizonyos küszöböt. Ez a küszöb már jó 3 évvel mögöttünk van.
Én is alig játszom már, akikkel anno kezdtem, nagy része évekkel ezelőtt letette, aki maradt, kb annyit játszik mint én, vagy annyit se.
CB-re még be szoktam lépegetni, néha rankedezek vagy brawlozok ha olyan a tier, hogy tetszik, de ennyi.
A wowsnak kb annyi, egyáltalán nem tud fejlődni, a prém hajók nyomtatásával és a prém shopban a szerencsejátékkal próbálják életben tartani, mert azon minimális energia befktetésével lehet gyorsan megtérülő profitot realizálni, a mapok nagy része kiegyensúlyozatlan vagy csak szimplán rossz, szökőévente kap a játék újat, 3-4 éve ami változik játékmechanikailag, rosszabb lett (pár kapitány perktől eltekintve), volt egy ígéretes játékuk, de nem tudtak vele mit kezdeni.Mondjuk nekem ez volt az első WG játékom, ha ismertem volna a tankost, sosem kezdem el ezt.
-
Djuree
félisten
sztem annyit se.

tizesért max adnék annyit, talán... -
sh4d0w
félisten
Ha ram hallgatsz, egy fillert nem koltesz erre a jatekra.
-
Djuree
félisten
ebben biztos vagy? nekem nem így tűnt, de lehet rosszul számoltam akkor.
iszoke: gondolom ez is olyan mint a wot, prém nélkül csak akkor ha legalább egy átlagos kört mész ahol azért sebzel is, akkor lesz nullás kb.
-
KisApám
addikt
Grat, nem rossz hajó az.

A 23. boundle-ig elmentem, ahol kb. leszámolva a kapott doublonokat, ott kb. 4500 doublonért kap az ember pár vackot és 5 ládát.
Az 5 ládából beadta a TIER VI-os Huanghe Cruisert, 40 000 Free XP-t és egyéb kacatot.
Igy megérte, szerencsém volt. -
KisApám
addikt
Kissé átb4szás az egész, szokás szerint.
Amikor az Armoryba belép az ember, ezt mutatja:
(Jaja de jó, 9999 doublonért enyém lehet a hajó...)
Amikor rákattintok, hogy ennyiért OK esetleg, akkor meg ezt:
(jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mégsem 9999 doublon az a hajó, hanem több mint 20 000)
Megint egy "csodás" üzlet, megérős... ja
-
LK
addikt
A példádon látszik, hogy a WG hasonlít Jézushoz, csak míg Jézus vizet fakasztott a semmiből, a WG pénzt.
Én egy típusú ládára adnék ki csak pénzt: Fair MM box lenne a neve. Lehetne egyesével is venni. A box 5 darab ticketet tartalmazna mondjuk.
-
KaLeun
senior tag
Szerintem (vagy csak én nem látom a módját illetve jöttem rá) csak a felszereléseket, hogy pl. van hydrója vagy deep water torpja.
A hydrót még vágom, de ebből a szempontból gyakorlatilag követhetetlen a játék szóval ez tényleg egy +, mert pl. még én se vagyok tisztába, hogy akkor most ezt sima torp vagy deep water ázsiai szökevény...
-
Djuree
félisten
persze hogy hamarabb lehet, ott sose lesz t10 hajód.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
najó viccet félretéve kb. ugyanannyi idő, manapság a sok bónusszal 1 hét alatt megvan egy t10 egy napi 15-20 csatával.
sőt még gyorsabb mint itt, mert ott van fix napi 5x bónusz xp minden napra, nem véges számú mint itt a hajósban. azzal 10k xp/csata megvan minden nap 5x. az csak ezzel 50k xp....és akkor még prem bónusz meg klán bónusz meg a sok benyomható egyéb xp bónusz.itt a hajósban eszembe sincs rankedbe menni, azért is mert még kevés vagyok oda, másrészt meg ismerem a wot-ból a rankedet, gondolom ugyanaz, nyersz 1-et utána 2 loss, hogy nehogy felfele haladj.

-
KaLeun
senior tag
Nem tudom mit csodálkozol, én pl. még hétvégén sem játszottam. Mert az elméletileg elit rankedben, volt olyan csatán, hogy a sub 175 és a CV 173 csatás 35% illetve 40%-os volt.
Ma mai 2. csatámban a tengónk 142 csatával 34%-os. Egy rankedben...
Igen. ez nem tévedés. Ez most a ranked, ha van 45%+ hajónk akkor pezsgőt bontok...
Ennyi csatával egy átlag játékban az alapokat sem érted meg és nem is érheted el. Itt már mehetsz rankedbe....
World of Warships, the thinking man's action game...
-
- = Zk = -
félisten
Legszebbek egyike... Az èrzès.. amikor jobboldalon a bedzsek felszaladnak, mint harisnyán a szem
-
sh4d0w
félisten
Azert azt vegyuk eszre, hogy a veegee sokat tett azert, hogy statikus legyen a jatek: DD-k, eszetlen mennyisegu repulok - egyszeruen ha elore mesz, meghalsz.
-
KaLeun
senior tag
Van egy F2P accom itt is és ott is habár nem nem vagyok egy QB vagy Flambass.
Mindkettőn bejött a great pepega migration. Google it.. Itt ki lettünk moderálva, hogy viktoristák vagyunk. Valóság szar bűzlik itt is ott is..
Elvárnál egy minimumot a legutolsó NSZK sasos senkiktől, it nem kell... Alapvető fogalma sincs, mert UA vagy RU mi mindenkinek szopunk...
Elvárna az ember, hogy sergej megtalálja a tűzgombot. Nem nem fogja,
Talán nem véletlen, hogy a gamedweller ki lett moderálva mindenhol.....
-
Raysen623
veterán
Nekem egyébként tetszettek az időközben belefejlesztett kényelmi funkciók. Szerintem azokat jól megcsinálták, de a mechanika sajnos csak rosszabb lett az idő során.
-
Raysen623
veterán
Nem is a barmokkal volt gondom hanem a játék mechanikával. Ez a látom-nem látom történet totál indokolatlan, cserébe rohadtul lehet vele manipulálni a végeredményt. Az armor-pen meg egy csodálatos vicc kategória lett a végén. Akkor mondtam, hogy kösz de nekem ez nem begyere.
-
Raysen623
veterán
Nekem prém tankok és T10-es tankjaim is mentek a lecsóba. Az elején még fájt a szívem, de mára túlléptem rajta. Ha nem tették volna tönkre a játékot, akkor mai napig néha gurulnék egyet, de jelen állapotában egy szutyok. A hajósnak lehet adok még 1 esélyt.
-
FoxiestFox
félisten
Teljesen más játékstílus a kettő. A Jinan inkább a Smoli féle gameplay, csak meg van fejelve dw torpokkal.
-
scyllarus
veterán
Miért akarja mindenki a Smolensket? Már közel sem annyira jó. Oké, gyújtós küldikhez nincs jobb, de azonkívül...
-
FoxiestFox
félisten
Meg hogy ömlik a kredit. És a kapitány xp.
Mikor indult a game, hónapokig tartott kihúzni egy-egy ágat
-
Djuree
félisten

azigen, ez már nagyon durva!
ilyen nagy szintű prémhajót gondolom muszáj megvenni nem ad a játék.
-
sh4d0w
félisten
Szerintem nagyjabol az egyetlen ertelmes jatekmod a CB.
-
- = Zk = -
félisten
nekem ezt az eredményt a Stalingrad hozta el...
-
sh4d0w
félisten
Inkabb masfel eve dolgoztak at

-
Djuree
félisten
ja nem is ad álcát? legalább a wot-ban ad még.
akkor nem veszem meg...föleg ha csak erre a 7esre lenne jó, ugyis eladom majd. -
Tombolo
tag
Megadom magam!
Asszimetrikus csatában kreditfarmolásra használom.
Arra tökéletes. Amúgy csatahajókat használok és tényleg szar ügy. Nem is ezért kérdeztem. Eltávolították csak úgy. Aztán visszakaptam. Üdv Kapitányok!
-
FoxiestFox
félisten
Nem kell kötődni, ha szar a klán vagy magas a nyomás, csak mentek tovább és cső.
-
SpazzMaticus
tag
Hosszú évek tapasztalatával a hátam mögött mondom, nem akarsz te klánépítésbe, toborzásba, műkedtetésébe, főleg nem egy normális CW-re is alkalmas csapat összerakásába kezdeni, hidd el.

Inkább tényleg keressetek haveroddal egy működő klánt, rengeteg idő előtti ősz hajszálat spórolsz meg vele magadnak, és a játék élménye is tovább megmarad...

-
FoxiestFox
félisten
Racionálisabb döntés belépni egy létező klánba.
76483683 döglődő magyar klán van, szerintem fölösleges gyarapítani.
Ha meglévőbe lépsz be, legalább eleve felfejlesztett klánbázist is kapsz, a vele járó ingame bónuszokkal. -
Djuree
félisten
igen, sajnos ilyen a wotban is van.
egyik nap mindent nyerünk akkor is ha nem csinálok szinte semmit, máskor meg lövök 3-4000-ret és nem tudunk nyerni.
valami klán van ahova be lehet lépni kezdöként is és van valami bonusz xp meg ilyesmi?
-
Raysen623
veterán
El sem hiszem hogy nem ismertemfel a képről a repülőt.
Bazz tényleg. -
FoxiestFox
félisten
Hogyne adna.
Arra is ad, ha sima lövedékeket dodge-olsz.
Minden potential damage ad xp-t. A spotting is. -
Borisz76
nagyúr
Az a része automata...igen.
-
FoxiestFox
félisten
Amúgy a repcsi kill is jócsán megtolja az xp-t.
Nem tudni miért, mert ugye automatikus az egész. -
FoxiestFox
félisten
T9-ben 130k kevés.
Valszeg azért van annyira magasan az xp-d, mert sok a killed.
Neki kevés, de sanszosan gurított vagy 200k fölött sebzésben.
Amúgy szar player, megnéztem, de hát néha mindenkinek lehet jó köre.
-
Raysen623
veterán
Neki 30 van abból, amiből neked 23. Szép eredmény.
-
- = Zk = -
félisten
ma nagyon elcsábultam, mondom visszateszem a gémet.... de inkább folytattam az Alan Wake 2-őt
-
- = Zk = -
félisten
Stalin nekem is adta....
fél éve? 1? kihúztam... 3.kör és már 200K felett mentem.... oké, hogy betegebb volt anno anno... de nem sokkal lett carab bszvsz
-
scyllarus
veterán
Én még anno szénért megvettem. Jól felment az ára

-
sh4d0w
félisten
Tobbnyire en is. Persze volt, amihez nem volt idegzetem, mert sokszor a T9 annyira fos, hogy na, gyorsan kirantottam utana a 10-est free XP-bol.
-
FoxiestFox
félisten
Én nem szeretem ennyire vesztegetni az időmet.

Szerintem a game első 2-3 évét kivéve nem húztam hajót randomban.
Utóbbi években csak játszom valami high tier prémiumot jó freexp szorzókkal és mire kijön valami ami érdekel is, simán kiveszem freexp-vel.
Le se kell menni T9 alá, fölösleges. -
FoxiestFox
félisten
Neked az jó trade pedig. Ha van ramming flaged, egy full hp ellenfelet elvinni egy majdnem halott hajóval teljesen oké, sőt.
-
Raysen623
veterán
Hm...nem emlékszem rá, de lehet. 5 percen belül volt amikor beleálltam a foglalásba, könnyen lehet lejárt az idő akkor. Köszi.
-
- = Zk = -
félisten
ugyan, a játék nem engedi, hogy elbízd magad
-
- = Zk = -
félisten
most van BF?.... nem élek kint vagy 3 éve...

-
Dewri
aktív tag
Engem azért is zavarna a kör, mert prémfiók nélkül -63ezer kredit a "jutalom", pedig itt azért a Kraken, meg a sebzés az nem jelent gyenge teljesítményt... És ezen se javítanak évek óta, hogy a vesztes csapatban díjazzák legalább a rendesen játszó playereket (top3, vagy top 1-2...), ha nem is annyira, mint a győztes legjobbakat.
Meg mondjuk oszthatnák a jutalmat úgy is, hogy prémium nélkül is essen valami minimál + az embernek egy-egy jó körre. Haladni nem igazán lehetne akkor sem prémium nélkül, de egész más a fíling ha kapsz akár 1000 kreditet a végén, mint ha 100ezer a mínusz akkor is, ha vért hugyoztál... Mert jelenleg t8 fölött gyakorlatilag nincs értelme prémium nélkül menni. De persze nyilván nekik is élniük kell valamiből... -
Dewri
aktív tag
Na igen, csak vereségre kevesebb a jutalom... Meg ha nem megyek előre, nincs sebzés, mivel a végtelen torpedóhullámok elvisznek mindent, mire a lassú 30 sec töltéses ágyúkkal odafordulok valamire, ami véletlenül épp kilátszik az Everestekkel telepakolt szigetek közül... T8-tól fölfelé már igencsak mínuszos körök jönnek ha nincs meg a saját hp-nál is több sebzés, még t7-ben se dől a zsé annyira, amennyibe kerülnek a fejlesztések... Persze ha előremegyek és szétcsapnak, akkor sincs zsé, szóval marad a co-op, ott bár kevés a bevétel, de legalább van... Kikapcsolt chat alap...
-
sh4d0w
félisten
HUN-T-t tudom ajanlani, de vigyazz, noobok

Szeretnek CB-zni, csak nem mindig sikerul elegen osszejonni. -
FoxiestFox
félisten
Annyival mindenképp jobb, hogy nem veszítesz ennyit egymás után, és legalább van társaságod hülyülni, nem azon görcsölni hogy mér' szar a csapat
-
FoxiestFox
félisten
Add el azt a fost, és vegyél egy Devastationt, perpill az egyik legerősebb BB a játékban.
Ja és szólóban randomozni olyan, mint péniszt sajtreszelővel törölgetni. -
SoulReaver
veterán
Nyugi, folytatta...
-
scyllarus
veterán
Igen, nekem is olyan.
-
IreN!CuS
őstag
It's Not a Bug, It's a Feature.
-
- = Zk = -
félisten
jééézusom b+...

másik? füstbombát dobnak a repcsik? mióta?!
mineeek?! 
-
FoxiestFox
félisten
Úgy fossák ki az ágakat, jó ideje nem tudom követni
-
FoxiestFox
félisten
Ja várj akkor nem egyről beszélünk. Azt hittem a San Martinra gondolsz. Az nem 20k goldba fájt, csak némi freexp-be.

-
FoxiestFox
félisten
A 10-es jónak tűnik, a többit nem próbáltam.
Azért egy DD lehetőleg füsttel ajánlott mellé. -
- = Zk = -
félisten
true..true...

-
- = Zk = -
félisten
insta report+blacklist

-
Chris0321
veterán
Nagyon jó játékos volt, a modora viszont nem a legjobb mert megmondta ő, hogy látja a dolgokat ezért többen nem szerették és egy idő után sajnos már a fórumra se járt ezek miatt.
-
KJ82
senior tag
Stream szerint ez valami bug, és nem mindenkinél működik. Elvileg ki kell választani valami nem-kacsa hajót, aztán change commander, és ott bal felül van valami menü választható h. adott ország kapitányát mutassa, vagy mindegyikét. " Mindegyik"-re állítva legalul kell látni a listában a kacsákat.
Egy próbát megér, 2.1 millió CXP 21 milla creditért elég jó bolt.
Szerk: elvileg nem szabad kacsás csatát menni, akkor működik.
-
LK
addikt
Akkor csak a szokásos.
Szép körök. -
ddt500hu
veterán
Azzal indítasz, hogy balfaszokkal és kreténekkel van tele a játék.
Majd beraksz egy olyan csatát ami legfeljebb tier5-ben lenne kiemelkedő.
Akkor kinek is nagy az arca?
Az elmúlt egy hónapban 5 ranked csatát mentem. Kb. ennyire az életem. -
ddt500hu
veterán
Azanyámúristenit128kdmg3kill!!
-
Kolbi_30
őstag
Adnak 3 darabot is.NApi 1 token, es 7 tokenbol egyszer lesz 3 sub..Meg 6*500 szen
-
- = Zk = -
félisten
valamint, közismert, hogy a WG bele-bele pöccint a játékmenetbe is.. hajók "statjai" változnak meg pecsről pecsre stb...
bár engem ami érdekelne leginkább, azok a botok... mi értelme van? főleg magasabb tierben... -
LK
addikt
Akiket a wg termel ki azzal, hogy 2-3 hét alatt el lehet jutni T10-ig, úgy hogy közben semmit sem tanul az ember. Érdemes lenne végiggondolni ezt. Az összes mechanizmus amit betesz a wg, mind-mind azért vannak, hogy a noobokat védjék, mert különben a régi fejlesztési rendszer szerint, hónapok alatt jutottak volna T10 közelébe. A cél, a tömegek bevonzása, és megtartása. Nem a retard játékosoknak hála, hanem a WG-nek.
-
LK
addikt
Jó, de ha egyedül bemész foglalni az bocsi, de user error. Nem radar kell rá hanem játék ésszel

Kíséret nélkül kimész a nyílt vízre és látod, hogy felfedeztek, de te senkit nem látsz, sok jóra ne számíts. Erre neked hidd el, még ha lenne radarod az is kevés lenne. Csak akkor éled túl ha retard az nmy DD. Ha van további segítsége és velük is foglalkoznod kell úgy akkor sem.Tüzi:
, de még mindig igaz, hogy hamarabb büntet a fasságért a wot, mint a wows. -
ddt500hu
veterán
Miután felborult a tizenX torpedó találattól.
-
LK
addikt
Igen! Végre egyvalami korhű ebben a szaros játékban.
De legalább megtudhatjuk, hogy a Szu egy valódi tengeri nagyhatalom volt.
Egyszerűen olyan,mintha fejlesztői generációváltás történt volna, és változtassunk meg mindent ami eddig volt. -
ddt500hu
veterán
De nem azért mert bármilyen hajóágyú beütötte volna az övpáncélt. Pláne nem egy szaros cirkáló ágyúja.
-
Tüzi
veterán
de nekem pingem sincs. néha felmegy 50-60-ra, oszt' csocsi.
viszont a skulók átmennek a hajón, elé kell lőnöm +2-3 másodperccel jobban, hogy eltaláljam.
hihetetlen. -
Tüzi
veterán
valami AP rakétás cv-kről beszélnek, amik 203-as AP-nek megfelelő rakétákat fognak lövöldözni.
szerk:
nem lennék meglepve, ha az új 10es prém cv megkapná őket.
azon sem, ha a PR-hez hasonló módon lehetne megszerezni... szerintem brutál pénzt kaszált a wg abból a szarból... szóval...
itt-e ni:
[link] -
Tüzi
veterán
Mit fogsz mondani a repkedő dömojin'-ok érkezése után?

-
FoxiestFox
félisten
Reseteltem már egypárat, az Ohioért.
-
Akagi
tag
A leírás szerint:- eladja azon az ágon lévő hajóidat (az aktuális eladási áron) minden tartozékkal.
-A kapitányok mennek a kantinba.
-A felrakott camokat, signálokat az inventoriba pakolja.
-Az upgradeket (amit dubliért vehetnél le) leveszi, az inventoriba pakolja.
-Az ágon lévő hajóidon az ELIT XP-t (amit dubliért freexpre válthatsz) az ág T1 hajójára teszi.Ezután az ág t6-t10 hajóinak első győztes csatája után kapsz riszörcs pontot, összesen 10000-et (az első reset után 20000-et).
[link] -
FoxiestFox
félisten
Lul? Mi értelme lenne akkor resetelni? Szépen újra kell húznod.
-
Tüzi
veterán
Mire mennél vele?
Lenne egy nerfelt szarenszk, de jön helyette 4 másik minnyá'
Hurrá
Massa meg az Alabama között mi a különbség?
Tokenekből kivettem vagy 1400 dubit, nemsokára megvan a dubi az egyikre.
Vagy inkább a tirpákot? -
sh4d0w
félisten
A dakka-dakka szinte biztosan nem lesz kivezetve és nem csak a Smolensk ilyen.
-
FoxiestFox
félisten
Nem fogják, pont azért "veszik ki".
Az, hogy már százezer embernek van, nem probléma.
-
FoxiestFox
félisten
Akkor annyi lehet.
-
FoxiestFox
félisten
Három, már T10-ig kihúzott ág után aktiválódik a lehetőség.
-
ddt500hu
veterán
Hol jársz rankeden?
-
FoxiestFox
félisten
Akik nem kapcsolják be az oldalpanelokat, és az alternative battle interface-t?

-
Tüzi
veterán
minap yoshival volt két fleshwound-om... jók azok a 20-as torpok

-
ddt500hu
veterán
Elsőre nem oltottalak le. Csak írtam, hogy illene tudnod melyik hajón van radar ha tier10-ben rombolózól.
Ezen megsértődtél. A többi ezután jött.
Innentől magyarozhatsz ítéletnapig.
Egyébként nem szar vagy mert az azt jelentené, hogy tudtál valamit de szarul csináltad.
Te nem tudtad tehát buta vagy.
És igen ez egy játék tehát kár itt játszani a sértődöttet. Röhögj egyet és menj tovább.
Vagy szarozd magad.
Ahogy jólesik.
Én meg olyan nagyképűen írok ahogy jólesik.
-
tbw
aktív tag
Inkább nézz vidiket, és a shimakazéd sem jól van perkelve szerintem.
HP modul pl. miért nincs rajta. A shimakazét torpedóra és túlélésre kell építeni, bár én nem értek hozzá. ddt500-nak jobb statja van vele, bár én is mentem 770-en csatát és szerintem nem annyira rossz az átlag.
Ahogy én látom odamentél a caphez, és meglátott az enemy dd, vagy ha nem látott meg akkor nem tudom miért füstöltél.
Ha azért füstöltél mert megradaroztak annak meg nem sok értelme volt.
Ocean pályán a legkönnyebb DDzni mint Foxi is mondta.
Minden cruiser látszik akinek lehet radarja, kivéve radaros dd, és a másik ugyanolyan dd mint te.
Odamész a caphez elkezded húzni, ha bajban vagy kijössz aztán visszamész. De egy Des Moines már +1 kmről látszik szóval, az oroszok pedig fényévekről. -
belaazallat
addikt
Szia!
Az a baj, hogy tényleg alapvető dologra kérdeztél rá. Megnézheted a statomat, nagyon nem vagyok pro játékos. Itt ismerni kell minden hajót, melyiknek mi a gyengéje erőssége, tudni kell melyiket, hogyan kell használni, melyik hajóval melyiknek lehet nekimenni. Vagy rengeteget játszol és megszerzed a tapasztalatot, vagy rengeteget olvasol, nézel sok videót.
-
FoxiestFox
félisten
Majd belejössz, na. Én csak konstruktív kritikát fogalmaztam meg.

-
ddt500hu
veterán
Akkor lássuk az én oldalamról.
Tier10-ben dd-vel bevárod a radaros cirkálót, mert nem tudod, hogy van rajta radar, vagy nem vetted észre, hogy jön (Ocean mappon) és belehalsz.
Tehát:
Tök felkészületlenül bemész a csatába.
Azt sem tudod mi/miért/hogyan történik.
Közszemlére teszed, hogy hülyeséget csináltál.
Bevallod, hogy alap dolgokat nem tudsz.
És amikor ezt az orrod alá dörgölik mindenki hibás csak te nem és megsértődsz.
Igen igazad van. A magyarok általában ilyenek. Pont mi te!
Szólja ha tévedtem valamiben és leszállok a magas lóról.
-
ddt500hu
veterán
"Nem tudom melyiken van radar, melyiknek mekkora a radar köre"
Ez azért eléggé a minimum szint ha tier10 dd-vel mész.
Egyébként hót egyszerű mert USA/RU CA=radar. USA 10km 50mp, RU 12km 30mp.
Ennyi. -
FoxiestFox
félisten
Ne menj olyan közel radar cirkákhoz. Ha látod hogy jön (márpedig látod, mert nem a füstödben ülsz a cap közepén, ugye? UGYE?
), csak simán lépj le, vagy maradj a radartávja határán, várd hogy elnyomja, menj ki belőle, majd ha vége csináld a dolgod.
A radar szerencsére nem igazi probléma Oceaon.
Mondjuk nem us tudom, mikor keveredtem oda legutoljára DD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Érkezik! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / Space Gray/ 27%-os ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mikor indult a game, hónapokig tartott kihúzni egy-egy ágat 

, de még mindig igaz, hogy hamarabb büntet a fasságért a wot, mint a wows.