- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Valamiből nekik is el kell tartani a prostikat és a drogdílereiket.

De a WoT-ban is ez van,csak ott sokal sűrűbben jönnek sokkal elborultabb járgányok.
Ha megnézed a régi prém és a mostani prém hajókat akkor láthatod hogy a régiek elavultak és már keveset tudnak.
De ez minden ingyenes játékban így van.
Jó persze egy olyan játékban ahol főleg csak pvp van ez szar érzés.
De egy olyan játékban ahol a pvp magasról lé van öjtve nem olyan zavaró.
Szerintem csak az orion karakterem ruházatára amit költöttem abból vehetnék legalább száz ládát a WoWs-ban,plusz 120-300 dolláros legendary trait-ek,legendary fegyver,legendary hajó,pénzért elite szintre húzott földi és űr legénység.
Földre azért kellet,mert az űr legénység randa viszont op spéci traittel rendelkezik,a ground legénység meg hááát,dögös csajokból áll.
-
Djuree
félisten
Nem tudom te melyik játékkal játszol, vagy milyen játékos vagy, de én nem így látom.
Ez még éppen rendben van, én wotozok is elég komoly szinten, na ott már inkább ez van amit írsz, ott nagyon elkurvult a dolog már. Persze itt se tökéletes, de még ingerküszöbön belül van nekem. Hülyék meg mindig vannak és lesznek is, meg kellenek is, ha csak prok játszanának nem lenne túl sok sikerélmény.
-
Plata
félisten
Egy részét nem értem.
De a szülinapit igen,azt nekem is szokott küldeni a WG.
Az ötvenedikre tök szép csomagot kaptam.Ha jól emlékszem.
Repcsi DD régóta van.Nekem is van kettő,Halford vagy mi a rosseb meg a Thromp talán?
Halford csak azért mókás mert rokker parancsnok van benne és tolja a zenét végig.
Milyen új repcsi ágról van szó?
A world of sea battle-t sem értem,lehet van egy új játékmód amit nem vettem észre?
Tengeralattjáróknak már régen van repcsijük ha küldetésre mész botok ellen és nem másik játékosok ellen. Pontosan nem tudom mikor jött be,de valamikor tavaly,talán szeptemberben? Tudnak hívni egy bombázó rajt. -
KaLeun
senior tag
Nem mintha sok OP hajóm lenne, amit nyertem nem is használom.
Nekem a vízválasztó a Dél-Amerikai ág volt, sokan ott időt és költséget kímélve irattárakban és katonai feljegyzésekben kutatva összeraktak egy elég potens ágat.
Talán a 9-es és az 10-es volt csak papír hajó.
WG: Hold my beer...
A Worchester alapon might have been fantazmagória ág. Amikor amerika évtizedekig blokkolta a Latin-Amerikai országok hadihajó vásárlását.
Tudom persze volt kivétel a General Belgrano, amit britek elsüllyesztettek a Falkland-szigeteki háborúban.
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Nézd random csatában nincs semmi tapasztalatom sub-al,max akkor mentem randomba ha véletlen rossz gombra nyomtam,előfordul ha közben tévét nézek.

De Cv-vel szoktam játszani más játékosok ellen és már szidták a felmenőim miatta,de ha rankedre vagy brawl-ra bemegyek cv-vel,franctudja melyikre szokott be engedni így hirtelen,akkor is support cv-t szoktam játszani.
De operationsban asszimetrikusban vagy olyan eventen ahol botok ellen játszunk szerintem nagyon is jó szórakozás a sub és a CV.
Mellesleg jó pár száz órát szivattam én játékosokat semleges zónában olyan klingon ragadozó madárral ami ellen esélyük sem volt,egyrészt azért mert speciális torpedó volt rajta ami a lőtávjuk másfélszeres távolságáról lőtt,másrészt olyan fegyverzet van a ragadozó madaramon ami egyetlen lövéssel bármilyen hajó hp-jának kb 10-20 szorosát sebzi,igaz kb 150 dolláros torpedó. De poén.
Ugyanakkor amíg egy átlag játékos hajója kb 10-15 másodpercenként lő egy torpedót addig az enyém a speciális legendary traiteknek és fegyvereknek vagy konzoloknak hála másodpercenként akár 10-et is lő.
De az már rég volt,nauszikán kapitánnyal max one shot sebzésre hegyezve játszottam és idegesítettem a játékosokat,most orion kapitánnyal dupla enchanced álcával,térsebzésre hegyezve csak pve.
De sub-al operationsban pont olyan jó szórakozás.Mint egy ragadozó madárral az arénában 15-0-ra nyerni három játékos ellen.
-
KaLeun
senior tag
Válaszolt végre a support, annyit látnak, hogy szeptember 26-án el lett adva a Montim.
Az, hogy ez hogyan történt a free accon ahol aranyam sem volt modulok leszerelésére vagy esetleges bug vagy valami szokásos gixxer lett volna nem részletezték.
De szerintük biztos nem hekkeltek meg.
De fő téma az volt, hogy az eredeti tickethez ne szóljak hozzá, mert az újat generál és lassítja a folyamatot. Ami egyébként a hozzászóláskor is talán vagy 1,5 hónapos volt.
-
sh4d0w
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
én próbálgattam subbal menni, szart se tudtam csinálni, a legnehezebb vele a játék, ha nem figyelsz pillanatok alatt kiszednek, kell tudnod tájékozódni, 3d-ben nem csak 2d-ben mint a felszini hajók. ha van jó sub player és mondjuk első helyen lehozza a csatát és leteszem neki a kalapom. ritka mint a fehér holló, nem véletlen.
cv-vel egyszerűbb egy fokkal nyilván, de megint csak több dologra kell figyelni. a jó cv player is ritka. mikor láttál a top3-ba cv-t egy randomban? gondolom nem mostanában. -
Plata
félisten
Szerintem ez csak játékostól függ,egy jó játékosnál nem hiszem hogy bármi ilyen gond lenne.
Én imádom a CV-t és szinte csak azzal szoktam játszani,cruisert utálom és nem is igazán vagyok vele jó,szokás szerint kamikaze stílusban megyek.
Sub is van,prém is,de csak a szenest szeretem.
Igazán szórakoztató szerintem subbal a játék.
Sub hasonlít a B'rel-re,láthatatlanul támad és jól lehet vele szórakozni.
A B'rel egy klingon ragadozó madár és nekem a szenes Sub-al a játék nagyon arra hasonlít.
Mikor még a játék teszt üzemmódban futott a DD és a BB volt a kedvencem,teszt után a BB-ket szerettem,utána sok sok ideig nem is toltam vele bár fent volt a játék,de már egy ideje a CV a kedvencem.Mióta van operationsban sub-nak spéci képessége azóta a Sub is nyerő.
De én nem randomban játszom sem sub-al sem cv-vel,csak Operations és Asszimetrikus,esetleg CO-OP,randomba nem megyek,mert abban semmi szórakoztató sincs.
Szóval mivel nem megyek randomba csak botok ellen játszok,így nem teszem tönkre más játékosok játékát. -
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
Nos a kontikból legalább egy kevés bónusz jött meg zászló.
Bár nem túl sok.
Liberty harbor miatt olyan sokat játszom a játékkal mint még soha.
Rendesen kifogytam mindenből.
Általában megyek napi egy két csatát,most meg van hogy tíznél is többet,nincs sok időm másra.
De ha végre megvan a hajó akkor megint lesz egy kis szünet.
Főleg mert jövőhéten új legendary hajók érkeznek egy másik MMO-ban és én azokat tesztelni akarom amint bent lesznek a shopban. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
De azóta sem kaptam semmit,csak írták hogy kapok,de nem jött még meg.
Minden nap megnézem azóta a leveleim hátha.
Bár ha a válaszra is heteket kelett várni talán a kárpótlásra is.
De tény hogy legalább elismerték hogy tényleg igazam volt és eltűnt a cucc.
Igaz ma még nem létptem be a játékba,de mennyi az esélye?
Ha végeztem az űrbéli hajóimmmal majd megkukkolom.De most nem tudok rendesen játszani így fel sem mentem,afkolva és alt tabolva viszont tudok az űrben kártyázni.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
WoT-nál nagyon korán volt teszt fiókom,csak eleinte nem foglalkoztam vele,de zárt bétában toltam,amikor jött a WoWs alapból kaptam alfára meghívót.
Kaptam is érte jutalmat.
Sőt WoWp-t is toltam alfában.
Viszont teszt után annyi mindent variáltak WoWs-ban hogy sokáig nem is játszottam vele,meg sokszor hónapokig hanyagoltam. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Igazából engem ranked sem érdekel,legfeljebb akkor megyek oda ha nagy ritkán valami küldihez kell,vagy szerezni akarok egy kis acélt.Egyszer eljutottam az első szintre és játszanom kellet volna még egy csatát hogy másik ligába kerüljek,de pont meg lett a küldi és nem érdekelt tovább.
Ha operationsba vagy asszimetrikus csatába esetleg eventes csatába bejönnek,engem nem zavar.
Most hogy lehet operationban menni subbal nekem az nagyon is elég.
Csak játszani akarok,arra meg a pve módok tökéletesen jók.
Subbal operationsban igazán jókat lehet szórakozni,végül is azért játszom hogy szórakozzak.
Ott nem érdekel kinek milyen op hajója van,úgysem ellenem játszik.
Szereznem kellene még egy T10 sub-ot,de nem igazán jön be ami a boltban kapható.
Ha jönne valami új nagyon jó sub amivel operationsban jól elszórakozhatok akkor boldog is lennék,na jó ha még egy orion leányzó lenne a kapitánya az még jobb lenne.
-
Plata
félisten
-
scyllarus
veterán
-
AzŐsgén2
tag
-
Djuree
félisten
-
KJ82
senior tag
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
Sose lesz fair, ahogy a wot sem az. Abban nincs pénz, ha nem lennének op szarok, ki venné a prém hajókat/tankokat? Abban nem lenne üzlet. Nem azért csinálják a játékot hogy nekünk jó legyen, ezt nem szabad elfelejteni.
Ha fair játékot akarnának már rég kivették volna a picsába a Smailandot pl., ha már DD-zek. Vagy mindenkinek elérhetővé tették volna legalább. De nem ez a céljuk.
War thunder az sokkal fairebb ilyen szempontból, ők nem annyira pénzéhesek.
Viszont maga a játék meg nem jó szerintem, randa is nem mellékesen. -
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
Djuree
félisten
-
IreN!CuS
őstag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
sh4d0w
félisten
Okes, legyen hat.
A Shattered Sword nem uj, legalabb 20 eves.
Alapvetoen Parshall ott kovet el fundamentalis hibat a konyvben es ettol az egesz muvet meg lehet kerdojelezni, hogy az egesz feltetelezese arra epit: a japanok nem akartak megtamadni az amerikai hajokat - legalabbis ez sut az egesz mubol.
Ez fundamentalis hiba, mert a japanok azert vonultak Midway ellen, hogy kicsalogassak az amerikai hordozokat. Ezenkivul teljes mertekben ignoralja a ket CV-doktrina kozotti kulonbsegeket. A japanok akkor mar fel evet vegigharcoltak, mind a CAP, mind a csapasmero legiflotta az osszes, rendelkezesre allo hordozo reszvetelevel kerult osszeallitasra. Ezzel szemben az amerikaiak hordozonkent probaltak "tamado okloket" felkuldeni, ami egyreszt sokkal idoigenyesebb, masreszt - ahogy vegul is tortent - felveti a szeteses kockazatat. Mindezeken tul Parshall hivatkozik Dick Bestre, aki allitolag csak vadaszgepeket latott az Akagi fedelzeten - zuhanas kozben. Ez mondjuk mindenfelekeppen megmosolyogtato, de menjunk tovabb. Meg a zuhanobombazok erkezese elott az amerikai hordozofedelzeti torpedovetok tamadtak Nagumo hajoit. Ha jol emlekszem, George Gay kivant egy orrgepagyut a TBD-jere, mert miutan kioldotta a torpedojat es atrepult az Akagi repulofedelzete felett, bombakat latott a fedelzet szelein.
Tovabb analizalva a helyzetet: a Kagan tort ki a legnagyobb tuzvesz a bombazas soran, mert az egyik bomba eltalalt egy, a parancsnoki hid elott parkolo, repulobenzinnel megtoltott tartalykocsit. Ha elfogadjuk Parshall allitasat, miszerint a japan hordozokon a repulofedelzet szelein voltak uzemanyagtolto csonkok, akkor mi szukseg volt a kocsira? Marpedig az valoszinubb, hogy az a kocsi ott volt, mivel a Kagan a tuzvesz messze nagyobb es kiterjedtebb volt, mint az Akagin, vagy a Soryu-n. Meg ha figyelembe is veszem, hogy egy veletlen folytan a Kagara zudult a legtobb bombazo, az akkor sem magyarazat a hirtelen nagy tuzveszre csak a bombak altal. Fuchida szerint a Kagat 7 bomba talalta el, Nagumo harci jelentese 3 talalatrol szamolt be. Mivel ennyit a Soryu es a Hiryu is kapott, a tuz megis mas termeszetu volt, a kovetkeztetes az, hogy az a tartalykocsi valoszinuleg ott volt a Kaga hidja elott.
Annak a tartalykocsinak viszont csak akkor volt ott keresnivaloja, ha a fedelzeten olyan repulogepek is voltak, amelyekhez mar nem erhettek el a fedelzet szeleirol kihuzott uzemanyag-tomlok. A CAP repuloi ehhez nem voltak elegen, tehat a kovetkeztetes adodik: sokkal tobb repulo volt a fedelzeten, mint a sima CAP. Ha viszont a Kagan mar a repfedelzeten voltak az amerikaiak ellen indulo repulok, akkor minden bizonnyal mar a tobbi hordozon is ez volt a helyzet, plane, ha figyelembe veszem, hogy a Hiryu gepei az amerikaiakat kovettek.A vegkovetkeztetes tehat az, hogy Parshall teved, amikor azt allitja, hogy az amerikai SBD-k ures fedelzetu japan hordozokat tamadtak.
A Bismarckrol.
A hajo nem halalra itelt kuldetesre indult, a fedelzeten levo tengernagy es Raeder ostobasagai vezettek a csatahajot a tenger fenekere.
Eleve olyan akciora indult a Bismarck es a Prinz Eugen, amelyben az eredeti tervek szerint a nemet felszini flotta nagy resze reszt vett volna, beleertve a csunya ikreket es a Hippert is. Ha meg egy keveset vartak volna, a Tirpitz is veluk mehetett volna. Elobb azonban kihullottak az ikrek, aztan a Hipper is, igy vegul 2 hajo indult konvojvadaszatra. Raedernek ekkor kellett volna lefujnia a hadmuveletet.
Aztan elindult a ket hajo es fenyes nappal keltek at a Kattegaton, a kemektol hemzsego Stockholm elott, sot, a semleges allamokra vonatkozo szabalyok szerint meg a Gotland kifutasat is bejelentettek a harcolo felek fele, amivel persze ossze is futottak a nemetek. Lutjens azonban rohant teljesiteni a parancsot, ami Raeder szerint a jo katona ismerve. Aztan megalltak Bergenben uzemanyagot felvenni, de elobb parancsot kaptak, hogy fessek at a Bismarckot a jol ismert sarga tornyos megjelenesre, majd nekialltak uzemanyagot felvenni, aztan jott a parancs, hogy ismet fessek at a hajot egyszinu szurkere, igy Lutjens elrendelte az uzemanyag-felvetel befejeztet es az ujabb festest. Mindezt ugy, hogy mar Gdanskbol sem teljesen teletoltott tartalyokkal indultak el, mert a kiparolgas megolt egy szerelot. A kifutas utan sem futottak be sem Trondheimbe, sem a Weissenburggal nem talalkoztak tankolas celjabol, mert a parancs szent.
Egy kis kitero: korabban Marshall parancsnokolta a csunya ikreket, parancsot kapott, hogy loje romma az angolok altal kiuritesre hasznalt harstadi kikotot Norvegiaban. Mivel az angolok mar 2 hettel korabban visszavonultak, Marshallnak esze agaben sincs loni a semmit, cirkalni kezdett a norveg partok elott, hatha elkap nehany angol hajot. Igy talaltak ra a Gloriousra, amivel aztan vegeztek is. A nemet hajok hazateresekor Raeder azonnal kirugatta Marshallt...
Aztan a Daniai-szorosban lezajlott utkozetben sem Lutjens adta ki a nemet hajoknak a tuzparancsot, hanem Lindemann - Lutjens tartotta magat a parancshoz: ne keveredjen tuzharcba az ellenseg nehez hajoegysegeivel. Aztan sikerult teteznie is, mert ahelyett, hogy visszavonult volna az angolok megfutamitasa utan - hiszen nyilvanvalo volt, hogy a vereseg feltuzeli az angolokat -, tovabbra is konvojokra akart vadaszni. Aztan amikor kiderult, hogy a Prince of Wales egyik talalata miatt nem eleg erre az uzemanyag, celba vette Franciaorszagot. Ami egyebkent annyira nyilvanvalo volt, hogy az angolok is erre a kovetkeztetesre jutottak, semmi mas dolguk nem volt, mint elallni a nemet csatahajo utjat.Egyebkent meg kapaszkodj meg: a Bismarck elsullyedese onelsullyesztes volt. Igaz, nem Lutjens, vagy Lindemann adta ki a parancsot, mert ekkorra mar nem voltak eletben, hanem Oels, vagy Lehman. Nem az angolok es a Dorsetshire torpedoi vegeztek a csatahajoval; a megtalalt roncs felso, 145 mm-es reszen talaltak 4 perforaciot, amibol egy torpedotol van - tehat mar az oldalara fordulo hajot talalta el -, egy masik bizonyosan a Rodney 406 mm-es lovegeinek tuzetol szarmazik. A 320 mm-es fo pancelovon egyetlen perforacio sincs, tehat a Rodney kozvetlen kozelrol sem volt kepes azt atloni. Vegul pedig a Rodney "torpedotalalatarol": az egvilagon semmilyen bizonyitek nincs ra, a roncs feneken sem talaltak extra torpedo utotte lyukat, csak azokat, amiket a repulokrol erkezo 3 talalatot jelzik. Tehat az angolszaszok - nyilvan megint azert, hogy felmagasztaljak magukat - megint kitalaltak vmi fassagot, amire nincs bizonyitek.
Az meg, amit mondasz, hogy Lindemann felulbiralja a kapott parancsot, teljes nonszensz, arrol tanuskodik, hogy halvany seggfingod sincs a fegyveres erok mukodeserol. Szoval ha velem akarsz vitatkozni ezekrol a hajokrol, lehet, csak akkor ennel sokkal jobban ossze kene szedned magad.
-
sh4d0w
félisten
Gondolom az angol szakirodalom alatt Okunt erted... ami onmagaban LOL, mert neki meg azt is sikerult kitalalnia, hogy a Bismarck volt a vilag legrosszabb csatahajoja.
Ne egesd magad tovabb, megteszem neked azt a szivesseget, hoy elengedem a temat, mert szemmel lathatoan nem vagyunk egy sulycsoportban.
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
Ezeket magadtol talalod ki?
Nem azert nem lett esport egyik veegee jatek sem, mert nem letezo vackok vannak bennuk (a la Starcraft 2), hanem mert manipulaltak az esemenyek, nem a jatekos ugyessegen, kitartasan, gyorsasagan mulik a vegeredmeny, hanem a szerveren futo kod donti el, hogy odavertel-e egy nagyot, vagy sem.
-
sh4d0w
félisten
-
Djuree
félisten
ahha ok, menjél akkor, szerintem az itt lévő játékosok mind tudják hogy történelmileg nem hű. akinek baja van bele az játsszon mással, senki nem kényszeríti hogy ezzel kell játszania...engem spec nem zavar, legalább változatosabb...az se érdekel hogy e-sport e vagy nem, nekem aztán olyan mindegy.
-
Djuree
félisten
senki nem említette sehol, hogy akár ez, akár a wot egy történelemhű játék lenne, innentől kezdve kár ezen rugózni. ha az lenne, lenne benne tizedennyi tank/hajó, és valszeg már senki nem játszana mert már régen mindent kihúzott. sok gémer a grind miatt tolja, hogy húzza az új ágakat, vesznek goldot ehhez stb. ebbű van a píz a wg-nek, nyilván egyre több fantázia ágat fognak berakni...a warthunder történelemhűbb egy fokkal, de már az is kezd nem az lenni...
-
Djuree
félisten
nyilván olyan változatos nem lesz mint a wot, ott sok féle ágyúmechanika van, olasz töltős, francia töltős, most az új japó ág, jön a lengyel td ág ami megint különleges lesz, dupla csövesek stb. stb. ezek mind gyökeresen más játékstílust igényelnek. hajóknál van 1 féle...nem nagyon lehet trükközni, lőtáv, töltésidő, dmg, meg szórás kb. ennyi. sok hajó között nem is látok különbséget.
-
SoulReaver
veterán
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
SoulReaver
veterán
-
scyllarus
veterán
-
sh4d0w
félisten
-
SoulReaver
veterán
-
Dewri
aktív tag
Lépek ma be a napi ajándékokat begyűjteni, erre ott figyel egy t10 Yamato, 10es kapitánnyal a hajók között. Nekem sose volt ez meg. Nem látom, hogy időlimites lenne, azt oda szokták írni. Eladni is simán engedné, a limiteseket nem szokta hagyni. Adtak mindenkinek egy ilyet, karácsonyi ajándék volt, vagy mi ez? Tudtok erről valamit?
-
FoxiestFox
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Kolbi_30
őstag
A jo jatekos azert megy el, mert a jatekosbazis 99% idiota, es nem elvezheto a jatek..nem a sub es a CV a baj, hanem az hogy nem lehet egy jot jatszani mert szinte mindenki idiota es egyszeru mint a faek..lassan 3 honapja nem voltam bennt, mert elvezhetetlen..mindenki campel meg bujkal, senki nem akar foglalni mert jajj az buzis...vagy van az hogy 4 perc es vege mert az MM balanszos..nem a hajokkal van baj, hanem a fejekkel..
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
- = Zk = -
félisten
Flamu még tolja... néha fellátogat EU szeróra, de javarészt orosz szerón mozog....
valahol "jó látni" hoyg sok sztrímer ugyan azt tapasztalja, amit én is sok esetben.. csapat és egyéb terén.. azthittem, csak engem copat a gém.. hát nem....
nekem heti 1-2 kör... igaz nyertem egy 30 napos prémet, de.... az sem menti meg a játékot nálam....
-
sh4d0w
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
LK
addikt
Van több 60% wr hajóm, mégsem érzem őket op.-nak. Értsd így. Máshogy megfogalmazva, sosem éreztem, hogy a hajóm nem megérdemelt előnyt nyújtott volna nekem. Ennyi. Nem vettem meg frissen ezeket, lehet akkor más véleményem lenne.
Szerintem egy op hajót tudni kell kihasználni. Nem is tudom ki hívta fel a figyelmemet arra, hogy bizonyos korai, szűk körben elérhető hajók győzelmi rátája azért volt magas mert csak a játékosok krémje jutott hozzá. Amint elérhetővé vált mindenki számára, ment a béka segge alá a szerver wr%. Egy szar játékost op hajó sem ment meg a szar teljesítménytől. -
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
Kolbi_30
őstag
-
sh4d0w
félisten
-
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
Majd máshol t10, Monti. Első spottal egyidőben, jobbról és balról 2-3 topedó szalvó, Vermont Ohio, Burgonya és a 2 Sub,... A térkép sarkéábvan halok meg tehetetlenül, mert egyszerűen a szaroös szalvót nem tudok elengedni.. A pontecionálisom a kurva jó volt csak a sebzésem nulla, ahogy az egész csapatomnak.
Úgy látom, hogy gyakorlatilag nincs valami OP prémem vagy sub és cv akkor csak magamat szopatom a jétékkal... vagy leszarom és yolo funba tolom......... Ahogy még talán néha megpróbálom.
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
gabyka
senior tag
-
gabyka
senior tag
Félreértesz, még véletlenül se sértenék meg senkit, innen meg főleg...Téged meg pláne

Foxival kapcsolatban meg igazad van. De ez nem újdonság
Ő profi, meg a topikból még jópáran, de Vele együtt/közülük sokan abbahagyták inkább a játékot. Nem éri meg idegeskedni miatta egy percig sem. Nem véletlenül néptelenedett el a topik. -
gabyka
senior tag
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
ddt500hu
veterán
-
ddt500hu
veterán
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
- = Zk = -
félisten
vicces ez a brawl, van tirpákom, biszmárk, NC, messzecsúzli stb...de az NC a legjobb.. sok okos berongyol secondary közelségbe és aprítják egymást.. én meg, ugye, 1-3 km-re messzebb tőlük adogatom a " hit like a truck" skúlókat

meglepően fun.... nyertem már így csatát, hogy nálunk nulla div, enemynél vagy 3-4.... -
FoxiestFox
félisten
Jó ez a vid.
Kár hogy nincs elég aktív playerünk ilyet dropolni.
Viszont azt a patch notest nem láttam, amit mutat.
Ezek szerint úgy kéne működnie, hogy divek az egyik oldalon, és szóló, de jó játékosok a másikon.
Ez nem valósul meg, néztem a mai meccseink közben a matchmaking monitort, az ellenfél csapat szinte sosem volt jobb, néhány alkalommal egál, de ennyi.
Jobban kiegyensúlyozva sokkal jobb tudna ez lenni, -
KaLeun
senior tag
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
Szerintem marha jó mód.
A legtöbb brawl jó szokott lenni, ez is az.
Persze ha túljátssza az ember, gyorsan unalomba fullad, de nem szoktak olyan sokáig tartani.Azt én sem értem, hogy miért div vs nondiv van, értelemszerűen a jó playerek szoktak inkább divben menni, így szinte minden meccset a dives csapat nyer.
Biztos adatot gyűjt a wg valami faszsághoz. Előző brawl is ilyen volt ebből a szempontból. -
KaLeun
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LEGO klub
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Realme 12x 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest