- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
új DD, vettem pár ládát, sajnos többet mint akartam és ezt dobta. De mondjuk ezzel legalább játszok. Mókás, a füstje az olasz tipusu, lehet alatta full speeddel menni.

ellövöm a torpokat aztán visszafordulok a füst alatt. Viszont ha észreveszik halott, alig van hp...lőni se tud szal bárki kilövi...ha észreveszik. -
Djuree
félisten
álca...na ezt spottold ki!
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
lassan ugyanúgy elkurvul ez is mint a wot, már várom a hajós focit, izé, itt gondolom vizilabda lesz majd.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
azigen
de a poén az hogy kb. 3 éve játszok.
mindegy, nem fogom visszaküldeni a wg-nek.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
tegnap felraktam, teljesen jó, vagy 10 modot feltettem.
sokkal több mod van mint a modstationben, van mod előnézet is.
amik vannak azok is sztem valahogy újabbak mint a modstationos. mert valamiből ugyanazt raktam fel de sokkal több a beállítási lehetőség, már már zavaróan sok.
nekem ami kell:
minimap mod (mutatja a radar meg hydro távokat, ez nekem brutál hasznos lesz dd-sként)
dmg panel
az oldalsó panelek amiken a hajókat mutatja a csatában
ez a 3 lényegében elég lenne.
de raktam még be radar idő számolót meg ilyen kis kényelmi dolgokat.
meg néhány garázs modot.
lehet van néhány ami nem műxik, de azokat nem találtam meg szerencsére.
wot-ban nem használtam soha, ott nekem csak xvm volt fent mindig, más nem kellett. meg talán valami dmg panel. -
Djuree
félisten
persze hogy nincs.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én csináltam 3 percen belül 2 dupla killt tegnap yolo emilióval, írt is az egyik akit kitorpoztam, hogy ez nagyon szép volt, nem győzött dicsérni. szal ilyen is van.
a múltkor meg szidtak mert nem capeltem, az egyik bb beírta hogy persze hogy nem, ez nem capelős dd a 7,2-es camójával. írtam neki hogy végre valaki aki gondolkozik is. utána persze már bekussolt mindenki. nem is szoktam senkivel foglalkozni, megyek mindig a saját fejem után, nem érdekel ki mit csinál, merre megy. így szórakoztató a random is. sajnos szakaszozni nekem esélytelen, nagyon hektikus mikor tudok menni néhány csatát... -
Djuree
félisten
adnék szívesen ha lehetne, nekem van még kék boosterem is elég sok, a battle passokból sok jön, használni meg nem nagyon szoktam csak ha dy küldi van hogy kredit/commander xp/free xp kell, ilyenkor jól jön. bár lassan a free xp-set elkezdem elhasználni, szerzek megint kis research pontot.
-
Djuree
félisten
Nem tudok mit kezdeni a kredittel, minden hajó megvan ami ki van húzva, van 12 supershipem is. Amit nem húztam ki az meg nem érdekel, a cv meg a sub jellemzően...
Jó lenne ha be lehetne váltani valamire... -
Djuree
félisten
jobb a random, az legalább izgisebb.

botok ellen nem fejlődtök...kék bónuszokkal 1,5-2 milla/csata... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ezek azért elég durvák. ilyen erős volt az ósön? valpa az ok, azt ismerjük.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
gyújt?
sose volt gyújtós hajó...legalábbis nem hallottam ilyesmit vele kapcsolatban.
jackson nem rossz, de egylövéses sajnos, nem tolerálja a hibát. annapulisz jobb... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
Tempesta Nera egyértelműen, tech tree hajók klónjait teljesen feleslegesnek éreztem...amúgyis csak t9-t10-el tolom, még szénből kivettem egy 7-es dd-t port queen-nek ami legalább különleges skinnel rendelkezik, aztán ennyi.
Sajna elszámoltam a végére és 200!!!!! tokennel kevesebb lett mert elbaxtam az elején valami kapitányra, így kellett vagy 70k szén a Tempestához még.
Mindig megfogadom hogy az eventek végéig csak gyűjtögetek semmit nem költök aztán tessék, rá is baxtam.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ez gyors volt, nekem sajna nincs ennyi időm erre. meg csak ezért nem vagyok hajlandó minden szarral menni amivel amúgy nem mennék, túl sok idő egy skinért ahhoz a hajóhoz amit nem is haaználok. amúgy jól néz ki.
jön az új dockyard, majd ott grindolok a dd-ért. bár azzal se fogok menni mert ócska lesz.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nálatok is befosott a szeró?
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nekem is tetszik, amúgy is szeretem a sabatont, de nem fogok csak azért minden szarral játszani amit nem is szeretek. mivel 4 dupla kell 1 olyanhoz ami nincs meg, a vége felé nagyon sok láda kell. fele megvan de ennyi elég volt, úgyse megyek a yamatoval, pedig van rá pár jó skinem. meg az arp yamato is megvan...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
Nem tudom te melyik játékkal játszol, vagy milyen játékos vagy, de én nem így látom.
Ez még éppen rendben van, én wotozok is elég komoly szinten, na ott már inkább ez van amit írsz, ott nagyon elkurvult a dolog már. Persze itt se tökéletes, de még ingerküszöbön belül van nekem. Hülyék meg mindig vannak és lesznek is, meg kellenek is, ha csak prok játszanának nem lenne túl sok sikerélmény.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
kék bónuszokkal jön azért a free xp, de zölddel is csak azért azzal időbe telik.
de én se sietek ezekkel, gyűlik ahogy gyűlik, 3 havonta dupla research point, akkor szoktam beváltani, addigra összejön a 680.000 a haragumo ág nullázáshoz.
mikor megvan egy hajóra való rajtuk akkor meg megveszem az ágat és leszedem a pontokat róluk.
kéne vennem legendary modulokat is legközelebb, de mindig elcsábulok valami hajó felé.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
hát nekem ennek jön be leginkább a stílusa. a camója szar, szóval vigyázni kell, de a füstje nagyon jó, full sebességgel is benne maradok, nagyon gyors, turbóval 60 a vége. kb. 45mp a füstje. ez elég a hit n runhoz általában. helyezkedek bb-k közelébe, ne legyen hydro meg radar a közelben lehetőleg. füst, lerohanom, torpedók, aztán go menekülés...és ezt ismételgetni. nincs még egy ilyen stílusú dd.
valakinek bejön valakinek nem fekszik, nincs középút.
nekem megvan az összes dd, de szinte csak ezzel megyek, 99%-ban.
megunhatatlan...viszont nehéz megtanulni vele. próbáld ki.
szerintem már nagyon jól megy vele, szinte mindig top3-ban végzek. de szokszor első is vagyok. csak nem szabad kapkodni, emiatt baszom el sokszor mert nem várok többet és hamar rusholok le valakit. meg a rohadt szigetbe beakadás menekülés közben, sokszor ez öl meg. ezt nem tudom megtanulni hogy arra is figyeljek.
-
Djuree
félisten
összegyűlt egy kevés ship xp...pedig bónusz nélkül megyek.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nem olyan rossz a hydro miatt, meg egész jól lő. de meg kell vele tanulni.
-
Djuree
félisten
nem. sima zöld ritkaságú, legalább kék lenne. ezek asszem 128k szénért vannak az armoryban. plusz mivel zöld, nem ritka, be fog kerülni hamarosan az armoryba úgyis.
én kivettem mert van egy csomó kék meg piros bónuszom, úgyse kell már nagyon semmi. szinte minden hajó megvan. pénz se kell, xp se, még commander xp meg free xp ami jó lesz majd. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
hát tele vagyok kék meg piros bónusszal, vagyis piros már nincs, de a kék folyamat aktív.
mivel a kapitányom már 21-es, így 100%-ban berakja elit commander xp-nek, ez minimum 20.000/csata, de inkább 25-30ezer. jó csata esetén akár 40ezer is megvan. így gyorsan szaporodik.
ezt nemrég tudtam meg, hogy berakja 100%-ban elite xp-nek ha a kapitány maxos. wot-ban nem így van, azt hittem itt is úgy van mint ott. ha hamarabb tudom ezt akkor már dupla ennyi van....
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
lett kevés commander xp-m.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
pedig a random a legjobb szerintem, főleg ha 3-as szakasz van, lehet darálni.
a ranked se rossz persze, de az vérre megy, ott idegesítőbb ha hülyék a társak.
randomban meg mindegy, örülök ha hülyék, több dmg jut nekem.
botok ellen nem játszok, uncsi, assymben sokszor 6-7 killem van, de több is lenne csak addigra a többieket kilövik a társak.
ops meg hamar kitanulható, mindig ugyanaz, az is uncsi.
más mód meg nincs sajnos... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
pvp bocsánat...

én főleg randomozok, meg ranked néha...ranked jobb, de ott meg annyi a hülye hogy eszméletlen... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
a kitakami ilyen. bár hivatalosan cruiser, de amúgy inkább dd.
bár nem 40mp a töltés de majdnem.
csak kb. lehetetlen megszerezni, pedig nagy vágyam.
vagy a la pampa ami adja még nagyon, legjobb torpos dd jelenleg.
de amit még tudok ajánlani a yueyang, ezzel van a legnagyobb átlag dmg-em torpedókkal, meg a top sebzésem is, majdnem 300k. -
Djuree
félisten
nem ér annyit ha nem használod, ne vedd meg.
én megvettem, 8000 dublony ment rá összesen. szépnek szép de ennyi kb. számomra. csak dd-vel megyek, meg néha cruiser, de abból is inkább a dd szerűek, svea, colbert, ilyesmik.
én rajongok a hajókért, van egy kompozit kajakom is, nyáron ha lehet a vízen vagyok valahol (sajna nagyobb nincs, nem vagyok a rokona lölőnek
). szal nekem ilyen témában bármit el lehet adni....és ezt a wg is tudja sajna.

-
Djuree
félisten
brawl ahogy a neve is mutatja be kell rusholni, legjobb valami gyors torpos cuccal, instant win ha a többiek nem teljesen hülyék. le kell torpolni 2 enemyt, ennyi általában meg is van.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én már rászoktam a wot-ban a gyűjtésre, volt olyan idő, hogy minden létező prémium tank meg jutalom meg minden megvolt, megvettem mindent, persze nem alapáron, hanem mikor jó akciók voltak, meg láda akciókból, de így is sokba voltak. már nem csinálnám mert szinte heti szinten jön új prémium tank.
oké sok pénz, de nem sajnálom, sok ezer óra szórakozást adott. ez ha moziba megyek vagy buliba vagy akárhova még többe lett volna. nem járok sehova a sportoláson kívül így az megmarad legalább.
a wot-ban most sokat költöttem nagyon, black friday alatt is, de most a karácsonyi ládákból nagyon sokat vettem, sztem 100k fölött van.
bár itt se sajnálom....csak kicsit.
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest