- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
sh4d0w #55711 üzenetére
bármilyen játékra költeni ökörség amúgy...de mondok jobbat (okosabbat ha úgy tetszik, hiszen te is nagy okosságot írtál), szerintem a horgászatra is...meg a bélyegekre...meg a....ugye érted?
na de ha nem lenne aki költ a wg játékaira te sem játszanál, sőt akár meg is köszönhetnéd, ha már... -
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55708 üzenetére
felesleges temetni a wowsot, ahogy a wotot sem kell. senki nem vágja le az aranytojást tojó tyúkot. csak az én ismerősi körömben olyan költések vannak ezirányban hogy durva. karácsonykor nekem is elugrik egy százas, és akkor az évközbeni dolgokról nem is beszélek....és ezzel a lista alja felé vagyok csak.
-
Djuree
félisten
hát szoktam nézni ottani gameplayt, nem láttam még ott fedezékből kitolást pl., ami eu szervereken szinte mindennapos már, lemming traint sem láttam, ami itt szintén mindennapos. plusz nem 4-5 perces a legtöbb csata.
ja és fele annyi a gold mint eu szerveren.
cseten se anyázik mindenki állandó jelleggel. itt eu-n már ne lehet bekapcsolni a csetet mert agyhalál ami megy minden csatában.
egyre többen mennek át, haveri körből szinte már minden 2. ember ott is játszik és nincs rossz véleményük. -
Djuree
félisten
Van kint egy hír a hivatalos oldalon mi várható a jövőben. Vannak benne érdekes dolgok.
Van egy videó is, én nem értem sajnos miről szól, pedig kíváncsi lennék. -
-
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55641 üzenetére
Sose lesz fair, ahogy a wot sem az. Abban nincs pénz, ha nem lennének op szarok, ki venné a prém hajókat/tankokat? Abban nem lenne üzlet. Nem azért csinálják a játékot hogy nekünk jó legyen, ezt nem szabad elfelejteni.
Ha fair játékot akarnának már rég kivették volna a picsába a Smailandot pl., ha már DD-zek. Vagy mindenkinek elérhetővé tették volna legalább. De nem ez a céljuk.
War thunder az sokkal fairebb ilyen szempontból, ők nem annyira pénzéhesek.
Viszont maga a játék meg nem jó szerintem, randa is nem mellékesen. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55636 üzenetére
pár ezer csata után már menni fog fejből ígyis úgyis.
-
Djuree
félisten
úgy jártál mint én mi? vaktában lődözöl?
ezért kell az oktató vidi...
állítsd be a célbefogást a középső görgőre, asszem lock target.
ha torpra váltasz jelöl egy sávot ami megjósolja ha nem változtat irányt meg sebességet az enemy oda kell lőni a torpot. de ez ritkán van így. ezért kell elé is meg mögé is lőni....ha nagyon közel van akkor mehet mind a jelölt sávba, főleg bb-nél. sok ezer csata kell mire mindent megtanulsz.de sztem a legélvezetesebb class...és a legnehezebb is talán.
amíg a minimapod nincs jól beállítva addig nem is fogsz tudni jól játszani, az az alap. meg a radarok működése, hydro. -
Djuree
félisten
hát nagyon sok szenvedés lesz. én már elég jó dd-s lettem, nem is megyek mással, de rohadt sokat szoptam.
ajánlom először is yt dd oktató vidik megnézését, sajna angolul nem nagyon tudok, van pár magyar, de ami a legjobb nem találom már, pedig abból sokat tanultam.
egyedül nem fogsz rájönni sok trükkre vagy csak nagyon sokára.
japó dd-ket ajánlom, legjobb álcájuk van, azok sok hibát megbocsájtanak. shimakaze ágon jó torposok vannak. talán ez az ág a legkönnyebb. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55622 üzenetére
Az komoly.
Az meg a másik véglet. valami középút kellene. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55620 üzenetére
olyanban vagyok. ezért is idegesítő ha mindenféléket írkálnak. sokszor köze sincs a játékhoz.
-
Djuree
félisten
arra van valami mód hogy ne lássák a klántagok hogy online vagyok?
rohadt idegesítő hogy állandóan írkál valaki. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55612 üzenetére
Én a smalandot szeretem ennyire.
Mindig beírom neki hogy op shit. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55610 üzenetére
nekem kb. 12k dublonyból meglett, ennyit megért mindenképp. én csak DD-vel játszok, dupla ennyit is megért volna nekem.
főleg hogy torp-os DD-s vagyok, ez meg sokkal jobb mint pl. egy shima vagy egy yueyang. nem egészen 1 perc alatt 45 torpot tudok ellőni vele.
ilyeneket tud:
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55608 üzenetére
"na fogd csak meg a söröm!" mondja ezt a la pampám és elindít 30 torpot.
volt maine nincs maine. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55593 üzenetére
igen ez sajnos ilyen. anno wot-ban +3 tier is volt még, az igen gennyes volt.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55591 üzenetére
de itt t9-ről van szó, az nem low tier.
t5-ig én is mindent kihúzok free-ből. de utána már tűrhető a játék. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55573 üzenetére
Ja igen, az nem túl előnyös neki, coopban jó nekem a küldikhez, de pvp-ben valóban nem túl jól használható nagy lőtávra.
-
Djuree
félisten
válasz
dokee78 #55570 üzenetére
Az nem rossz választás, elég pusztító tud lenni. Nem szoktam vele menni csak ha küldi van hogy sokat kell lőni, mert inkább torp dd-s vagyok. De ha 1v1-ben jön akkor fordulok is vissza inkább, simán kilövi a torp dd-ket.
Ha felhúzod lőtávra úgy emlékszem akár 14km is elérhető vele vagy lehet több is. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55567 üzenetére
én ahogy nézegettem a statokat eléggé hasonló a kettő. így gondoltam hasonlóan kell velük játszani...
-
Djuree
félisten
válasz
dokee78 #55562 üzenetére
hát nem mindegy h 9-es vagy 10-es.
9-essel lehet durván kreditet farmolni, 10-essel nem annyira.
én DD main-ként ajánlom a jagert ha 9-es kell, ez torpos, gunshippel nehezebb játszani. ezzel csak eregeted messziről a torpokat, nem sokszor fogsz gunfightba kerülni vele. könyebb így megtanulni dd-zni.
10-esből a marceau meg a forest sherman ajánlott elsőnek, a marceau az egyik legjobb dd hunter, de a sherman se rossz ilyen szempontból sem. a sherman nagyon gyorsan lő, ha lőtávra húzod messziről tudsz lőni vele aránylag biztonságban füstből.
nekem ezek vannak, a black meg a neustrashimy elég jók még de drágák, ezek olyan mindenre is jók, de nem a legjobbak. olyanok mint a daring az is kis univerzális.
khabarovszk se rossz, nagyon bírja a gyűrődést, alíg bírtam múltkor vampire II-vel kiszedni, ilyen nem gyakran van. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55500 üzenetére
én csak az xp miatt nem szopatom magam ilyesmivel, azt amúgyis adja ahogy játszok, mire megunok/kitanulok egy hajót bőven megvan a következőre az xp, van mikor 2x annyi is.
free xp nekem annyira nem kell, gyűlik ahogy gyűlik, nem akarok semmit átugrani. de aki csak a t10-es megszerzése miatt játszik annak megérheti. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55452 üzenetére
hát igen, túl közelre zoomolni nem kell.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55443 üzenetére
nem olyan randa az fullon. nekem nincs olyan jó gépem, éppenhogy megy fullon 50fps körül.
a war thundernél így is sokkal szebb, múltkor próbálgattam azt is, nagyon okádék.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55440 üzenetére
ja az a depth charge lószart se sebez sajna rá.
nézem én is 6 eltalálta, sebzés 2000. -
Djuree
félisten
válasz
iszoke #55429 üzenetére
[link]
itt kiválasztod fent hogy warship és minden hajó minden statját meg tudod nézni, dmg rekord, átlag dmg, meg mindenfélét.
igen elég kevés, kisebb szintű subbal nehéz játszani, én nem is tudok egyáltalán.
bár nem is próbáltam csak pár körben de nekem nagyon bonyolultnak tűnt, maradok a dd-nél mint main class. -
Djuree
félisten
Másik csoportból:
az AL Littorio-t (ami gyakorlatilag egy Roma, ami egy egész jó T8 BB) kb. 3500 Ft-ért meg lehet kapni. Ez még azoknak is jó vétel, akik alapból F2P-t nyomnak.
A lényeg: dublonért nem lehet megvenni. Így kell eljárni: Elmentek a webes Premium Shopba, ott megtaláljátok limitált ajánlatban az AL Littorio-t, kapitánnyal együtt, -80%-os áron (kicsivel 10 dollár felett, azaz kb 4500 pénzért). Ehhez még fel tudtok használni egy AL kupont, ami a Premium Shopban ad -15%-ot valamire, de csak rövid ideig él. Ha azt is rátosszátok erre az ajánlatra, akkor jön ki kb a 3500 pénzes ár. A hajó amúgy zseniális, a szórása néha idegesítő, de egy T8-as BB jó páncéllal, majdnem Stalingrad szintű átütéssel - és 11.7-es rejtőzéssel...
ennyit megér simán...3200ft körül van a vége. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55404 üzenetére
jó az én szintemen kell sok akkor úgy írom.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55401 üzenetére
persze hogy beleszámít, máskülönben a vége felé randomban nagyon sok játék kéne hozzá.
-
Djuree
félisten
na úgy néz ki nekem is a DD lesz a fő irányom, pedig szidtam őket nemrég még.
mindezt a t9 chung muval...top xp lettem a csatában egyedüli t9-esként...
ja és dmg rekordom is. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55397 üzenetére
"wowsban vagy nem randomozunk egyedül, vagy nem sírunk hogy milyen szar
"
wot-ban is így van. -
Djuree
félisten
ebben is van valami amit írsz, én 2012 óta wotozok, akkor is voltak ugyanilyen csaták, fogalmatlan játékosokkal, most vannak más fogalmatlan játékosok. csak már megfakultak az emlékek.
engem kikapcsol, este felé játszok 1 órát mikor már a zasszony/gyerekek nem üvöltenek. valszeg a többség ezért nyomja, ebben nagyon jó a wot/wows is, kicsit kiengedni a gözt, puffogtatni.
megyek én is amerre éppen kedvem van, írják sokszor hogy miért oda megyek/miért azt csinálom stb. azért bazz+ mert úgy játszok ahogy jól esik, nem úgy ahogy más szeretné vagy más szerint kellene. én se mondom senkinek hova menjen a mapon. nekem aztán mindegy, max magamnak mondom hogy mi a faxért oda megy...
nyilván aki komolyabbat akar az kláncsatázik. ott nem lesznek hülyék. be kell lépni egy hardcore klánba, voltam ilyenbe, soha többet köszönöm. ott én éreztem magam fogyinak a zöld wn8-ammal, a sok lila/kék között.
randomban el kell fogadni hogy nem csak prók játszanak, hanem 8 évesek, meg 70 évesek is, vagy esetleg fogyatékkal élők, süketek, vakok, részegek stb.
én ezt tudomásul vettem, én próbálom a legjobb tudásom adni, aztán van hogy kevés, van hogy elbaszom, ha kikapunk azt is elviselem, jobb volt az nmy. vanilyenboneym.
nem ér annyit egy játék sem hogy idegeskedjen miatta az ember... -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55392 üzenetére
igen azt hallottam hogy kevesebb lett a gamer, de azóta nagyjából stabil, konkurencia híján, a war thundert hagyjuk, annak a hajós része vicc kategória.
ha lenne valami normális hajós játék biztos kipróbálnám én is de egyenlőre marad ez.
én végülis elvagyok vele, bár én nem vagyok régi játékos ebben de a tankosban igen.
tankosnál nem tudom van e fórum, külső fórumokat használok, discord, reddit meg itt a ph.
biztos kaszálnak vele, ha a tankosból indulok ki, ott őrült számok voltak most a karácsonyi szezonban is, több ismerős 100k körül költött, és gondolom még nagyon sokan mások is. de akármikor ha ládás event van brutál pénzek mennek... -
Djuree
félisten
tegnap a 10 ingyen dobozból megkaptam a 2 9-est meg a 8-as cv-t, nem rossz.
-
Djuree
félisten
válasz
sh4d0w #55339 üzenetére
na és melyik hajós játékban vannak többen?
ez egy rétegjáték, nem olyan mint a wot, hogy minden 10 éves tankot akar vezetni.
hajót nem sokan akarnak vezetni, unalmasabb is mint a tankos, lassú a játékmenet, rá lehet unni aránylag hamar. nem lehet úgy pörgetni mint egy wot-ot, azt nehéz megunni.
természetes hogy a nagyrésze megunja aránylag hamar, marad a keménymag, ami meg nem sok embert jelent. nem véletlen nem csinált a Gaijin se 3 külön játékot. ez lesz majd ennek is a jövője, össze lesz volna a 3 játék, mert ha nem akkor előbb utóbb marad a wt. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55315 üzenetére
én 2012 óta wot-ozok, mindent elértem már, ki van maxolva a játék, de karácsony óta nem játszottam vele, most a wows megy, én elvagyok vele egyenlőre, majd ha jön a battle pass visszamegyek tankozni megint.
amúgy a wot-ban több a hülye és ott is van arty meg light, kb. a cv meg a sub megfelelői. nincs botok elleni játék sajnos mint a wows-ban. mivel gyorsabb a játék vannak 2-3 perces csaták is.
de én azzal is elvagyok, az a napi 1 óra mondjuk elég ezekből már nekem.... -
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #55289 üzenetére
sztem annyit se.
tizesért max adnék annyit, talán... -
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #55283 üzenetére
ebben biztos vagy? nekem nem így tűnt, de lehet rosszul számoltam akkor.
iszoke: gondolom ez is olyan mint a wot, prém nélkül csak akkor ha legalább egy átlagos kört mész ahol azért sebzel is, akkor lesz nullás kb.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55259 üzenetére
ahha ok, menjél akkor, szerintem az itt lévő játékosok mind tudják hogy történelmileg nem hű. akinek baja van bele az játsszon mással, senki nem kényszeríti hogy ezzel kell játszania...engem spec nem zavar, legalább változatosabb...az se érdekel hogy e-sport e vagy nem, nekem aztán olyan mindegy.
-
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55256 üzenetére
senki nem említette sehol, hogy akár ez, akár a wot egy történelemhű játék lenne, innentől kezdve kár ezen rugózni. ha az lenne, lenne benne tizedennyi tank/hajó, és valszeg már senki nem játszana mert már régen mindent kihúzott. sok gémer a grind miatt tolja, hogy húzza az új ágakat, vesznek goldot ehhez stb. ebbű van a píz a wg-nek, nyilván egyre több fantázia ágat fognak berakni...a warthunder történelemhűbb egy fokkal, de már az is kezd nem az lenni...
-
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55254 üzenetére
nyilván olyan változatos nem lesz mint a wot, ott sok féle ágyúmechanika van, olasz töltős, francia töltős, most az új japó ág, jön a lengyel td ág ami megint különleges lesz, dupla csövesek stb. stb. ezek mind gyökeresen más játékstílust igényelnek. hajóknál van 1 féle...nem nagyon lehet trükközni, lőtáv, töltésidő, dmg, meg szórás kb. ennyi. sok hajó között nem is látok különbséget.
-
Djuree
félisten
válasz
Raysen623 #55249 üzenetére
én is csinálok mellette sok minden mást, de 1-2 csata nekem mindig belefér, a pénzt meg nem sajnálom rá, sok örömet adott nekem meg ad is, néha felbassza az agyam de akkor kilépek és csinálok mást.
ha már idegesít akkor nem szabad játszani, ez aranyszabály, én nem csinálok semmiféle küldizgetést, csak lődözök, nem idegelem magam. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55245 üzenetére
nem, én azért nem törlöm mert szeretem a játékot, sok 1000 órám van benne (wot-ban), néha kell kisebb nagyobb szünet de még mindig ez szórakoztat a legjobban, plusz nem időrabló mint a sok mmo, 1-2 csata és megyek a dolgomra, utána akár órák múlva megint 1-2, így a zasszony se baxtat hogy mennyit ülök ott.
-
Djuree
félisten
válasz
Raysen623 #55243 üzenetére
teljesen felesleges volt törölni. nem elfért volna? max nem veszed elő pár évig. vagy utána se de ott a lehetőség újra elővenni...vagy eladni...vagy odaadni valakinek. de így lehetőség sincs. én biztos nem törölném, nekem is volt mikor 2 évig nem játszottam a wot-tal, de nem töröltem volna, nekem is sok pénz van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest