- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Egy jó cirkáló Divisionnel azért jó meccseket lehet még menni.
Ha nincs sub, még a CV sem vészes.
Azt legalább látod, hogy mit akar... De mikor a csata kezdete után 3 percel már a te térfeledről jön a sub torpedója és nem tudod fel spotolni még repcsivel sem, azért az tényleg hagyjuk már kategória... -
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
25%-os kuponnal megéri?

-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Igen. Előtte azért megveszed a sok ládácskát, amiből eddig én csak eco bonuszokat meg festést, signalt kaptam. Aki nem számolja ki, az simán ráver 21k doublont, ami jó drága Ft-ba... Hiába mutatja, hogy most kapsz Free doublont, közben meg nem

Az air supply ládából kaptam ma egy Graf Zeppelint, ami nagyon király TUD lenni, ha nem t10-be b@sz a mecsméking.
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Nekem ma nem sikerült nyerni, cserébe jó csatákat mentem a magam részéről...
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Csak próbálom összekaparni a Dockyard küldiket, de nem hagyja ez a sok agybajnok...

-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Talán nem lesz mar olyan, mint anno az elején, én is toltam vagy 12 évig. Az első accomról eladtam az összes tankom és a lóvét is visszanulláztam... Meg videót is csináltam róla
A masodik accomon azért van sok prém tank is. Azokat sajnálnám...
Itt wowsba más, könnyebb hozzájutni mindenhez, csak sokat kell játszani.
-
SoulReaver
veterán
De a hajó test az ugyan az nem?
Nem aok Austinnal találkozok randomban. -
SoulReaver
veterán
Ezért húzom most a Jinan-t. Az ugyan az, mint az Austin, csak egy löveggel kevesebb, meg kevesebb a töltés idő is.
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Prémhajóból tier10 úgy tudom, hogy nincs, vagy most lesz a 13. Patchben.
A spec hajókból vannak tier10ek, de vagy szénért vagy acélért lehet őket megvenni, vagy fejlesztési pontokért, de ahhoz megint egy ágat, amit kifejlesztettél tier10-ig, le kell nullázni és kapsz research pontokat.
Ma már kevés olyan jó prémhajó van, amivel könnyű a játék.
Vagy 2 éve a Jean Bart-ot forgattam ki ládából, azzal elég jó csatákat lehet menni. -
SoulReaver
veterán
Még nem sikerült vele olyan jó kört mennem... Nagyon jó hajó pedig, csak szeretik fókuszolni...
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Miért? A játékosok elég nagy % -a gondolja így.
Tök feleslegesek ebbe a játékba.
Gondolj bele... A játék mechanikája szerint, a Shimakaze-t nem veszed észre, csak 5,8 Km -ről. Ez is egy baromság, de oké...
Lövéskor, hogy célzol? Rá zoomol a 15-25 Km-re levő hajókra is elég jól...
Akkor egy rohadt periszkópot nem vesznek észre 4-5 Km-ről? Egy hajón többen is kémlelik a tengert a valóságban, távcsővel. Itt meg nem látják...

Spotter repcsi nem veszi észre a hajókat...
Egy hiányos játékmechanikába már csak ezek a nyomorultak hiányoztak, akik ráadásul fossák a torpedókat elég sűrűn... Sokszor menekülni nem tudsz elölük...
Van olyan hajó, amin semmi nincs... Se radar, se hidro... Nem mindig tudsz division-ban játszani... Akkor mit csinálsz?
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Tisztában vagyunk vele, de nem szeretjük a kötődést...
Nem vesszük komolyan már ezt a játékot, csak a magunk szórakoztatására csináltuk..
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Csapatra nem nagyon kell számítani.
Rng feltünően egy oldalú sokszor...
Tegnap csak a Harbin-t akartam szorzózni, de 3 vagy 4 meccs alatt nem sikerült...
És vannak olyan cumirollerek, hogy 8-10 bukta egymas után. Volt olyan is, hogy 7 hajó, 7 bukta...
Érdekes azért, hogy wot ban is vannak olyan csaták, hogy az ellenféltől egyet sem lő ki a csapat. Itt is... Nem hiszem el, hogy ez a csapat hibája. Nem 100%-ban... -
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
De jó! Nekem a smolensket adhatnák...
A mikunak is megírtam
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Arra bezzeg nem ad xp-t, hogy kikerülöd a sub torpikat, meg kergeted a depth chargeokkal...
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Én sem vagyok egy jó játékos, csak láttam mit csinált, és szerintem még sokat is kapott
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Szét csaptam mindenkit és csak második lettem xp-ben??? Az elsőnek semmi plecsnije nincs és kb bújkált egész meccs alatt... Nem értem...
-
SoulReaver
veterán
Meg van a Petro, Moskva, Netsky(ma lett meg). A Stalint jobbnak tartom mind 2 elsőnél. A 3. még ismerkedős..

Decemberben lesz kuponom Steel-re, addig a Moskvában fejlődik Kuznetsov
-
SoulReaver
veterán
Lehúztak az emberekről megint egy kis lóvét...

Cirkálóból melyik az amivel érdemes játszani/foglalkozni?
Elég sok van már és a terveim közt van még a Stalingrad...
-
SoulReaver
veterán
50.000 Gold volt a legkisebb nyertes licit...
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Kb 20 t10 hajóm van, mindet egyedül randomban húztam ki

Egyedül a holland cirkálót klántársammal, de azzal is megszenvedtünk.
-
SoulReaver
veterán
Az oké, de akkor is hülye
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Tényleg nem.
Pedig 90%-ban jó csaták voltak.
-
SoulReaver
veterán
Jó a win rate..
-
SoulReaver
veterán
Nyitottam a BF ládából ezt a nagy lomha dögöt, de elég FUN vele a játék..

-
SoulReaver
veterán
Teljesen egyetértek. A vesztes csapatban legalább a top3 -at teljes xp-vel és kredittel kellene jutalmazni, ha már a csapat többi tagja egy paradicsom volt.
Ebből nem lenne háránya a wg nek.
Sajnos őket csak az érdekli, hogy fizessen mindenki, aki akarja a plusz dolgokat...
Amúgy ez pont egy olyan kör volt, amiben nem görcsöltem rá, hogy nyerjen a csapat...
Csak haladtak az események, én meg jóléreztem magam...
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Ha elengeditek a győzelmet, akkor nem olyan gáz ez az egész...

Mindig van egy hajó, ami megtetszik és arra megyek rá. Megteszek mindent a csatában, a többit lekaka....
Itt is, mint a wot-ban, nem szabad előre menni és kész. Chat kikapcsolva, am. is jövő Januárig banon vagyok, szóval nem érdekel mit írnak...

-
SoulReaver
veterán
Azon már rég nem görcsölök, hogy miért szar a csapat. 10-11 év wot után már nem idegesítem magam rajta. Itt is ugyan az a gond.
A jelenlegi klánom nem igazán él már, de a kedvezmények miatt még nem léptem ki.
Majd belépek egy élő klánban, ahol lehet cw-zni is. -
SoulReaver
veterán
Most fejlesztettem ki. Szórakozok vele egy kicsit. De szabad az út most már a devastationhoz.
Szakaszban sem jobb a random.
-
SoulReaver
veterán
És az 5. zárókör...

-
SoulReaver
veterán
Nyugi, folytatta...
-
SoulReaver
veterán
Tegnapi utolsó pár kör a Lionnal... Conqival már nem hagyott

-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Szerintem elqrtak valamit a játék hangokkal...
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Passz. Sokszor légvédelmet sem dobnak, akkor majd ezt dobják?
Füst nélküli cirkálóknak mondjuk jó segítség lehetne.
-
SoulReaver
veterán
Nézd végig, meglátod..
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Igen. Tuti nem kezdek új ágba. Ez a spanyol most jó, hogy adta tier8-ig. Innentől már csak ki kell farmolnom a 9-10-et. Nem nagyon van jelenleg más hajó, ami érdekelne... Coal-ból kellene valami jót venni. Des Moines-em van, de a Salem is csikol...

-
SoulReaver
veterán
A Castilla a tier10. Jónak néz ki papíron

-
SoulReaver
veterán
A burst-el meg lehet viccelni a DD-ket. Jól manőverezhető. A 10-esre már gyűjtöm a free-t. Biztos nem adok érte 20k goldot

-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Ez a Van Speijk micsoda egy csíter hajó... JeanBartal egy szép salvoval megküldöm az oldalát és 7 lepattano
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
HA még Citát sem tudok neki lőni közelről, uninstal...
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Japán super carrier mikor lesz elérhető?
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Azt hittem adnak egy próba subot, hogy kipróbálhassa az ember, de nem
-
SoulReaver
veterán
De egy piros játékos mit félt?

Eleve egy szaros játékban miért félnek az emberek? Pont azért játék, mert kockára tehetik magukat következmények nélkül... Én anno csináltam olyat is, hogy kevés hp-val, inkább beálltam egy td elé fedezéknkek, mert éppen ezen múlt a csata eredménye.... Ma, inkább letolnak a csapattársak a szikláról, mert oda ők akarnak állni...

-
SoulReaver
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest