- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KJ82
senior tag
Gratula. De szerintem ennek a hajónak az az pozitív tulajdonsága, hogy innentől kezdve nem eshet ki semmiből. Úgyhogy el ne add, mert visszakaphatod !

Nekem ami be van kapcsolva Aslainban az a Mermaid Wrath voiceover, az a mod ami a hajók egymáshoz képest szögét mutatja, meg ami piros/sárga/zöld pöttyel mutatja hogy valaki áll/megy/tolat.Illetve hogy a csapattársaknak milyen zászló/skill/felszerelés van a hajóján, a Nomogram féle dinamikus célzás, valamint részletesen állítható minimap, és kizoomolás ( magasabbról látod a hajót ).
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Én is gondolkoztam a Tempesta Nera-n, aztán utána láttam hogy az a Lauria ami már megvan

Viszont a prémium Schlieffen az rögtön kellett, legalább Lütjens átmehet valami más tech tree hajóra mostmár.
-
KJ82
senior tag
Mit szedtetek ki az eventből ? Most fejeztem be, végső cél a Zuckerhoff volt, de még kijött belőle az a Scarlet valami a másik oldalon, meg néhány 10 pontos kapitány. Kb. 10k szenet használtam el az egészre.
És most vissza az Assymetrichez

-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Nem volt olcsó....................de legalább drága volt.
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Majdnem elfelejtettem megvenni...
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Én utoljára a Barbianot vettem meg acélért, azóta gyűlik. Minden hónapban veszek battlepasst, annyit hajlandó vagyok még erre költeni, abból is jön. Most karácsonykor 16k acél jött a snowflakekből, + az utolsó 14k voyage tokenen is acélt vettem.
63k van most, elég a Valpra meg a Hawaii-ra ( amennyiben nem esik még ki valami gold ládából, de azt kétlem ). Bremen meglett ládából, Aki meg a maradék nem érdekel.
-
KJ82
senior tag
Nikolai nekem is hiányzik. Somerset meg valamiért lehetetlen megszerezni. Semmi létező ládából nem eshet. Igazából ezt sem értem hogy miért, ok, amcsi Shima, de 5 éve vették ki és azóta jó pár hajó megenné keresztbe.
Loewenhardtnak meg T8 szintű repcsiket adtak, ráadásul kb. Graf Zeppelin erősségű a secondaryje T6-ban ( ami most még problémásabb lenne a manual secondary miatt ).
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
The list of removed ships:
RU: Imperator Nikolai IV, Gremyaschy, Kutuzov, Lenin, Kronshtadt, Smolensk
US: Massachusetts, Enterprise, Georgia, Missouri, Alaska, Benham, Somers
IJN: Kamikaze (and clones), Asashio, Musashi
KM: Konig Albert, Graf Spee, T61, Erich Loewenhardt, Z39
UK: Belfast, Nelson, Thunderer
FR: Jean Bart
CW: technically Vampire, Haida
Italy: Giulio Cesare
EU: Friesland, Smaland
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Én meg még régebben ( mielőtt felnyomták az árakat vagy 30%-al ), havonta vettem egy kisebb (T5-6) hajót. Ráadásul akkor még rengeteg nemzet/class specifikus küldi volt, muszáj volt bővíteni a flottát. Szóval utána már csak T6+ hajók eshettek. Utolsó T6 ami sokáig nem volt meg, az a Dido volt, de azt nagyon sokáig nem rakták semmi ládába.
-
KJ82
senior tag
Vettem 20 megát szülinapi kuponnal, Minin,Eskimo,Sovereign,Arhangelksz, meg valami T8 orosz DD esett. 2 golden is volt, 2x research point azokból.
Ki kell húzni mèg 2 T10 hajót hogy legyen összesen 14 megám, +2 mèg battlepassból.19 kicsi ládát is nyitottam, abból semmi hajó vagy gold láda.
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Ha valakinek kell az új Colombo skin mission, most megy Twitch-en a KOTS.

-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Karácsonykor 1 db ingyen T9 tech tree, csak be kell érte logolni Dec. 1-től. Ez a választék :
Lepanto, Izumo, Riga, Sejong, Fletcher. Akinek mind megvan annak 225k FXP a kompenzáció.
Nekem Lepanto lesz, épp csak elkezdtem a Veneto-t, a többi megvan.
Steel will event :

Szerintem a Valparaiso-t fogom megvenni. Ezekből az árakból lejöhet még 15%
kuponnal.Megint lesz Snowflake event, ezek a hajónkénti rewardok :

-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Semmiben sem jobb. Ráadásul csak a fele ottani eredmény számít bele a küldikbe, Assymetric eredményei teljesen.
Sokkal könnyebb elbukni is, míg Assymot le tudod hozni akár egyedül is, ésszel meg szerencsével.
Itt pédául ketten maradtunk a meccs közepére, egy fél HP-s cirka meg én.
Assymban sokkal egyértelműbbek a célok is, persze ott is kifoghatsz "speciális " csapattársakat...
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Én sem tudom mit kell tenni érte.
Nekem a Black sosem jött be. Lassú torpok, + azok az ágyúk amik inkább aknavetők a röppályát nézve...
Tromp jó, nincs viszont füstje. Viszont a légicsapások elég nagyokat ütnek, és csak kb. 50 másodperc az újratöltés.
Marceau meg szintén füst nélküli, nagy tüzgyorsaság, nagyon nagy sebesség, erős torpedó fegyverzet, viszont szintén aknavetők az ágyúk inkább.
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Most összeszámoltam mit lehet(ett) szerezni ingyen hajó fronton :
Kushiro
San Diego
T6 T8 esetleg T10 hajó láda
GQ Johnny
Laffey
T7 hajó láda + Optio a battlepassból
elvileg lesz valami bázis építős valami hamarosan, ott is lehet szerezni valamit
+ami SC-ből eshetett
+amit ingyen dublonnal lehet venni -
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
XVOYAGE kód
Ad egy missziò láncot, elvileg a reward a vègèn a T7 Boise.
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Mostani évfordulón lesz egy tonna reward, ajándék hajók, dublon, stb.
De szerintem sok embert ez fog érdekelni :
In celebration of the 10th Anniversary of World of Warships, we're introducing a new temporary battle type that honors the many special moments we've shared over the years.
This battle type is a walk down memory lane, focusing on surface ship gameplay, as there will be no aircraft carriers or submarines allowed. -
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Én most elvagyok vele, ez a Trek event szerintem tök jó. Pont ilyen agyatlan lövöldözés kell nekem az ilyen karácsony előtti hajtásban. Ráadásul se zászló se booster nem kell.
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Nekem a Hayate az egyik kedvenc, mióta külön szedték a torpedo booster meg a füstöt. Jó ágyúk, alacsony conceal és erős torpedók.
Bazan : lassú torp, viszont elég erős ágyúk, burst fire , inkább gunboat.
Groningen : gunboat, nagy tüzgyorsaság, smoke, hydro, de nincs torpedó.
Tromp : erős 150 mm ágyúk, kevés torpedó, viszont erős airstrike, nincs füst.
Halford: szokásos USA DD, csak 1 torp indító, viszont vannak rakétás repülői.
Z44 : számomra jó mindenben, de semmi kiemelkedő, valahol a gunboat és a torp DD között van.Illetve van még a Somme, ami kb egy prémium Jutland. De ennek az ára a szerencsétől függ, mivel kollekció darabokat kell hozzá gyűjteni.
-
KJ82
senior tag
Ettől megállt bennem az ütő egy pillanatra az tuti..........
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
-
KJ82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest