Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Válaszolt végre a support, annyit látnak, hogy szeptember 26-án el lett adva a Montim.
Az, hogy ez hogyan történt a free accon ahol aranyam sem volt modulok leszerelésére vagy esetleges bug vagy valami szokásos gixxer lett volna nem részletezték.
De szerintük biztos nem hekkeltek meg.
De fő téma az volt, hogy az eredeti tickethez ne szóljak hozzá, mert az újat generál és lassítja a folyamatot. Ami egyébként a hozzászóláskor is talán vagy 1,5 hónapos volt.
-
KaLeun
senior tag
Nem félek egy subtól, csak egyszerűen esélyem sincs semmit csinálni. Minap mentem egy radar Minoval, a kiba sziget melett 0 fokkal fordultam el amikor a semmiből jöttek a követős torpedók.
Két perccel azelőtt a térkép szélén volt, a radar és hydro = semmi és aztán feljön az ellenkező oldalon...
Látom, hogy a semmiből olyan sebességgel jönnek torpedók, hogy egy kurva Minoval semmit nem tudsz csinálni. Az előtte eltolt radar és működő hydro mellett úgy feljött, hogy elfordulni sem volt esélyem.
Azért valószínűleg egy elég jó játékos volt nem valami kis nyáladzó hülyegyerek. Persze sok az egybites subos, de ha fordulat közben elkap legtöbbször egy DD-vel sem fordulsz el.
Nincs szimpátiám egyetlen cv és sub játékos mellett sem, legalábbis ezzel az implementációval. Főként mesterségesen nonszensz statokkal ellátottan, hydro csak korlátozotttan fogja amikora direkt erre lett kifejlesztve! De itt külön van a sub detektálás, ami már magában egy BS. Eleve messzebbről tud harcolni, mint bármi ami felderítené vagy egyáltalán sebezni tudja lemerülve.
Nem is említem pl. a mesterségesen felhúzott xp szorzót. Egyáltalán nem is érdekel, ahogy a lolcow funnybutton mighthavebeen techtree hajók sem.
-
KaLeun
senior tag
Igazából ott és azzal mész amivel akarsz. Viszont fel kell ismerni, hogy a fent említett osztályokkal akár legegyszeribb játékosok dominálni tudnak kompetitív játékosokkal szemben is.
Tudom mindenkinek van sztorija, de én az alfától ezt látom.
Számtalan klip van, ahol top kompetitív játékosokat az orruk előtt felmerülő sub szép magyarul kikerülhetetlenül shotgunnol egy szempillantás alatt.
Szóval így kijelenteni, hogy ez jó játékosokat nem érinti...
-
KaLeun
senior tag
Írjátok, hogy (néhányatokat láttam is) az új cirkáló mekkora stb., hogy bevallottan sub és néhányan cv játékosok vagytok.
Nektek nem jön le, hogy jelenleg a legbalanszolatlan és egyben fejlesztők által védett osztály pont ez a kettő?
Akármilyen broken egy-egy új DD vagy CA gyakorlatilag olyan előnyben vagytok, még ahhoz képest is mesterségesen felhúzott statokkal és xp-vel, hogy ugyan lehet kitesz egy-két hajót de veletek szemben esélye sincs.
Vagy ez így nem comprehende?
-
KaLeun
senior tag
Még aki agresszívan játszik talán Flambass, azért igazából kiváncsi lennék, hogy tényleg ennyire bejön neki minden. Nem tudom.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Azért, mert nem vesztenék vele semmit nem foglalna teljesen feleslegesen 70 gigát.
Amikor az utolsó öt perc arról szól, hogy 3 43%-os retardált hülye (sub, cv vs holland csoda) árnyékharcot vív egymással és még be sem tud foglalni.
Anno nulla angol tudással alsósként kisilabizáltuk, hogy még bonyolultabb játékok is hogyan működnek. Ma meg addig sem jut el valaki ha befoglalok, akkor legalább van esélyen a nyerésre...
-
KaLeun
senior tag
Ha lenne játék amiből ténylegesen egyből átváltanék cloud gamingre az ez lenne.
Segghülyék kezébe 0 csatával olyan hajókat adunk amivel csatákat tud dominálni. A sub meg egy vicc.
-
KaLeun
senior tag
Grat.
Most úgy vagyok egy szuperkontival, vajon az ezelőtti is alulmúlható? Régen meg fúú baszki prém hajó.... Vajon melyiket kapom meg...
----
Az új accon abszolút nincs semmim, minden zászlóból akármilyen bónuszból kifutottam. A régi alfa accon is csak valami BS ram zászlóból van vagy 3-400.De természetesen nem változott semmi............
-
-
KaLeun
senior tag
Így vagy 3 hét után a WG support a kérdésemre (Hogy hova tűnt a Montim? 2x), nem méltóztatott válaszolni...
Kábé 60M kreditem volt és most csak amit a event alatt szereztem lett több (20M)...
Vicc az, hogy nem is volt goldom, ami (ranked) lapitány skillen még resetet szerettem volna már nem volt elég cucc...
-
KaLeun
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igazából engem se, de azért elég jó köröket mentem. A régin egy Alabamával és az új accon csak egy egy NC-val.
Engem sem érdekelnek a küldetések de amikor ilyen sima semmi hajókkal azért (NC is ma már eléggé meh) beadja...
A mai meta hajókkal ellentétben...Főként amikor előre habzik az ellen szája.
Olyankor én is szerény vagyok. -
KaLeun
senior tag
Még egynéhány hajó van amit rankedben lenullázok illetve specifikus kapitány skilleket tesztelgetek. Leg"archnemezis"ebb hajókat is sikerült betörnöm.
Meg van régin ág amit nem húztam ki, habár az talán free xp-ből mind meglesz.
Aztán csak tényleg az van, hogy arra fókuszálok amit szeretek (amiben egyébként nagyon semmi meta broken might have been hajó sincs).
-
KaLeun
senior tag
Ez benne van, de miért csodálkozunk.
Megmondom őszintém ha bbv egybites állomány a cél...
Nekem pl. a legújabb hate az, hogy az eredetin alfateszter vagyok... És nem is vettem semmit...
El kell fogadnini, hogy ugyam lehetsz te a Teréz Anya, de ők Hitlernek fognak értelmezni. Modern baloldali think-tank...
-
KaLeun
senior tag
Úgy gondolnám ezt külön kellen valahogy választani, mert ami most megy az egy kicsit elborult...
Amikor rankedben egy 37%-os mókus vagy 60 csatával legbrokenebb hajóval mindenkinek akár még az ilyen régi prónak (nem magamra gondoltam, mert nem vagyok) is elkeni száját.
Akkor szoktam somolyogni a bajszom alatt, na legyél kompetitív, most nem randomban veretsz a haverjaiddal főként nem syncdropban...
-
KaLeun
senior tag
Régin alfás vagyok, és ugye most gyakorlatilag ingyen kaptam acél és szén hajókat. Sőt ezenkívül megkaptam a gyakorlatilag a legjobb ranked hajókat valami eventből vagy ládából.
Persze vannak most ezek a "might have been" és "funny button" és ruszki sci-fi hajók, amik rohadtul nem érdekelnek.
Arra jutottam, hogy itt már nagyon át kellene lépni a rakétás korszakba egyfajta WoWs 2.0-ba. Lényegesen ilyen játék nincs is, egy-egy gyenge wows klón van néhány hajóval vagy talán az Eugen System statégiák vannak modernebb hajókkal.
-
KaLeun
senior tag
Most beléptem így az évforduló kapcsán, elég jól kijött az ajándék hajó és a többi.
Aztán mentem pár kört és tegnap belépve látom, hogy a Montim eltűnt. A legmod leszerelve és a hajó sehol.
No most hát nem is húztam fel magam és nem is piáltam, szóval rohadtul nem értem, hogy éppen mi történt.
Szerk.: Ja és mentem ebben a szülinapi eventben vele pár kört.
-
KaLeun
senior tag
Így befejezve mentem t6-t10-ig néhány mínuszos hajóval.
Az, hogy valaki cirkálóban AP lövöldöz 15km felett egy BB-re, az ok, mert ez még átlagos. Közel 70%-os wr mellet nem tud elintézni egy 1k hp-s cv-t 2 perc alatt és vesztünk, mert HE-t lövöldöz a vízvonalra, ez is ok, mert ez sem kirívó.
Ranked kezdetekor letámad a füstben egy DD-t, ami már a spottoláskor hydro távban volt és fogalma sincs mi a hydro, ez már haladó szint, de ez is ok, miért is tudná hiszen ez a ranked.
Spawn elhagyni sem tudom, mert 2,5-3 perc környékén (ez azért még nekem is új) lerohan a legújabb broken DD/cirkáló div, és a spawnban hal meg az egész csapat, ez is ok hisz balanszolt a játék. De ez mind ok, hisz az elmúlt 10 évem legélvezetesebb csatája volt.
Gondoltam, hogy esetleg csinálok egy accot a Lestánál, de a ruszki hadseregnek is jutott egy sikér így 4 év után, szóval ez is ok.
Volt még valami speciál a 3-4. között, de ez is ok, mert elfelejtettem.
-
KaLeun
senior tag
Majdnem minden legalább egálban van, már csak 1-2 t5-6 maradt.
Csak arra nem számítottam, hogy oldalanként van 3 sub és 2 cv...
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Pont 10 éve kezdtem játszani ezt a játékot, aztán az eredeti kő-papír-olló játékmenet átment egy ilyen mindent nélkülőző kiegyensúlyozatlan valamivé.
Most éppen egy olyan "ingyen" BB húzok ami még a kettővel alatti és 5 kilométeren belüli cirkálókra sem jelent veszélyt, de a saját tierű gunboat DD-k is elolvasztanak.
Emlékszik még valaki a régi reklámra: "The thinking man's action game!"
Itt ülök egy rakás régi vason, sőt ma már gyakorlatilag az ilyen nosztalgia oldalakon VM-ból játszhatom a régi kedvenceimet...
-
KaLeun
senior tag
Néztem, hogy van ez az új Dockyard Fiji aka Gambia.
Megéri ezzel vesződni?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Csak érdekelt, hogy ha így 10km belül elkapok valakit 4-5 alkalommal, hogy vajon full broadside-ból miért 1 vagy 2 overpenem van.
Végül is lényegtelen volt mert a DD elment CV-t vadászni, csak 10 perc után vette észre, hogy nincs is. A többiek meg meghaltak egyetlen Zietenen...
-
KaLeun
senior tag
Nem néztem meg minden videót, hogy mi micsoda.
Mégis mi is ez az Ipiranga wtf t8-ban...?
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Néhány csatával később, t10 radom: Zao és én és a többi prém és végig ez a arány.
Régin előhozom a Missit aztán a másikon radar Minót, és ja...
Így pár héttel vagy hónappal híján vagy tíz évről előtörnek az emlékeim, mekkora fair játék lesz ez... Így lesz úgy, lesz.
És mekkora nem lett.
-
KaLeun
senior tag
Ismét mentem pár kört.
Felmerült bennem a kérdés, hogy miért is?
Miért is játsszak egyáltalán rankedet ha még mindig ingyen és kevesebb időmbe kerül egy DM és stb. egynéhány hajó ami egyáltalán felveheti a versenyt ezekkel (vagy a semmit nem érő jutalmakkal és akár jobb is)?
Miért akarnék gyűjteni érdektelen fantázia, főként ruszki szarokra bármit századik "pénznemet"?
Mert pl. t8-ban kaphatok egy Daring szintű hajót?
Ha ez ez ennyire balanszolt játék ez miért nem lett nerfelve?
Inkább nem megyek rankedban t10 alatt... Vagy egyáltalán nem.
-
KaLeun
senior tag
Az elmúlt kb. 3-4 hónapban nem játszottam, történt valami említésre méltó?
-
KaLeun
senior tag
Belekezdtem tesztelgetésekbe, de teljesen fals adatokat kapok. Alapnak kellene egy minimális balansz, ami már egyáltalán nincs.
-
KaLeun
senior tag
Picit játszottam ezzel az új Commonwealth hajókkal. Hát a t7 már hasonlít a low tierre, átlag csak ilyen 100-200+ csatás valaki + sealclubberek valami OP lolhajóban.
-
KaLeun
senior tag
Rankedban briskes Montival nem tudtam elmenni Norton a kurva spanw-ból mire kb. 3 percnél a ruszki pepega Gato gyakorlatilag eliminál full hp-ról. Majd beköhögi: Höhöhö kemper höhöhö... Aztán az ukrán pepegák helyeselnek, mivel segítséget merészeltem kérni... Mindegy.
Eddig az alfától mod nélkül játszottam, mi is az itteni xvm neve?
Mutatja illetve van olyan mod ami kijelzi, hogy valaki a CIS vagy milyen szláv sz.....i szerverről jött át?
Erőforrás igénye mennyi?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Szerintem anno a kalózos/felfedezős és utána az Assassins Creed játékokkal elég (viszonylag) sokan játszottak. Most itt pl. az új hype Skull and Bones.
Nagyjából szerintem a filmek vetítik le a valóságot, mindenki által fogyasztható valami Pirates of the Caribbean, aztán Pearl Harbor vagy Midway. Master and Commander vagy a Das Boot realizmusa vagy akár Greyhound (woke levessel higítottja) tényleg réteg.
Azért pörgetés szentpontjából itt simán lesz 2-3 t10-em, mint a WoT-ban 100-200 xp-s vesztes csatáival eljutok t8-ba pl. kredittel együtt..
-
KaLeun
senior tag
Egyébként ez az aktuális szerencsejáték láda ingyenes változata dobott nekem egy Loyangot.
-
KaLeun
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Annyit írtam, hogy beismerte hibáit (azt nem mondom, hogy mindet), éppen egy pár hónapos podcastban sorolt fel egy raklapnyi hibát illetve téves következtetést. Habár olvastam olyan kritikákat , ami következtetésre te jutsz, hát finoman szólva kissé egyedi...
Igazából tök nem érdekelnek a német hajók, nem is kreáltam semmit ezek a te következtetéseid. Éppen ezért ha én elfogult vagyok akkor te minimum elvakult.
Ezek az agyon reklámozott német hajók részben olyanok, mint a Titanic éppen az elsüllyedésük körülményei vagy akár a názi propaganda gépezet miatt van ez a mai napig tartó hype (ha jól tévedek ennek a fenoménnek van egy szép pszichológiai neve). Egy rakás szövetséges vagy akár tengelyhatalmi hajót fel lehetne sorolni ami százszor izgalmasabb karriert futott be és csatákban vett részt, mint bármely német hajó.
Egyébként szerintem soha nem hagyta volna az RN, hogy kijussanak a nyílt vízre.
Helyzet az, hogy sok sikert a japán forrásokban való kutatáshoz. Gyakorlatilag hajó vagy fizikai bizonyíték nem maradt, forrás és túlélő sem sok. Egy teljesen más kultúra stb., amíg a világvégi estleges feljegyzéseket nem viszik fel valami elektronikus felületre ahol valami AI megtalálja... Addig olyan lehet kb., mint Kukutyinba zabot hegyezni a nem létező japán leírással és eszközökkel. Ez is csak egy következtetés következtetés hátán.
-
KaLeun
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Csak utoljára. Tök nem érdekel az általad felhozott illető, amikor sokkal hitelesebb szerzők nyíltan beismerik, hogy akár az elmúlt években olyan információkhoz jutottak amik ma alapvetőnek számító általuk írt szakirodalomban téves információ a mai tudomásukhoz képest. Mondjak valamit? Például a Midway csatát (Shattered Sword) jegyző írók.
Nem egy súlycsoportban vagyunk? Mit akarsz bebizonyítani a Bismarckkal? Halálraítélt küldetésre ment, ezt egyértelműen fel kellett ismernie és tudnia kellett Lindemannak. Ezt tette azt tette, talán ez volt talán azt volt egy olyan hajón ami gyakorlatilag túlélők nélkül elsüllyedt.
Ez többségében mind feltételezés és következtetés a néhány túlélő vagy kilométerekről lévő megfigyelők által. Lényegen nem változtat, mert csak egy kimenetele volt a dolognak így vagy-úgy.
Az akkori bölcs vezér mellett szerinted működött volna, hogy feladja a hajót vagy akár elsüllyeszti?
Ha te ekkora valaki vagy akkor ne egysoros kinyilatkoztatásokat tegyél. Igazold a kijelentéseidet a saját súlycsoportoddal. Például mit írtál hol, mi igazolja? Mi a szakirodalom véleménye erről?
-
KaLeun
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Azért ez masterclass... Gyakorlatilag bebizonyítottad, hogy egy német fetisiszta vagy... Majd engem vádolsz a saját német fetisiszta igazolatlan hülyeségekkel, hogy a játékból informálódom. Amikor fentebb leírtam, hogy a saját szemellenződön kívül tovább kellene látnod pl. szakirodalomból.
Ne haragudj ez azért nonszensz. Innentől fogva nyugodtan legyél a vendégem, az átlag 30%-os Józsikát eléred a játékban és ő el is hiszi az igazságod. Nyugodtan forgasd ki továbbra is a szavaimat... Ez a magyar módi, ha nem tudunk valamit igazolni, akkor mondjunk ilyen kétes bölcsességeket és aztán találunk olyanokat akik izzadságszagúan igazolják az igazunkat és innentől fogva a többségnek igaza van (akár csak a legyeknek) . Sok sikert neked és gabykának...
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Talán építőleg annyit hozzá lehetne tenni, az általad is leírt DD-cirkáló-BB hármas dinamika az ugye alapból a amcsi-japán vonalra lett felfűzve.
Aztán meglátták ((€)(€)) a lehetőséget a német BB ágban és az ezzel járó német fetisizmusban. És ez az új ág megkapta a mindenki által kért manuális másodlagosakat egyfajta automata hülyegyerek változatban és a torpedókat (ami addig a többi hajótól balanszra hivatkozva meg lett tagadva) plusz a turtlebackre hivatkozva megkapták a lehetőségek a büntetlen broadsideba mászkálásra.
Addig a dinamika úgy működött ha broadsideba hajókáztál megvolt a jegyed a kikötőbe...
Aztán innentől minden ág átment egy gimmick levesbe...
-
KaLeun
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Tények valahol ott voltak, hogy az általad kiragadott részletek után kitette nagy Bismarck lövegeit, sőt talán még egyedüli csatahajóként a történelemben még a torpedói is betaláltak (ez nem bizonyított, mint a Bismarck nagy hőstettei sem... Hőstettei...Kivéve az egytelen nagy RNG-t a Hoodon...(mielőtt belekötünk az egyetlen igazolt dologba).
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez józanul jött ki belőled, vagy már nincs értelme a provokációnak?
-
KaLeun
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
OKÉ, neked elhiszem és a hülyeségeket toló haverodnak a gabykának. Ha ténylegesen okosakat akartok írni ne a wikipedia legyen az alapotok. Kicsit már meghaladta a magyar szakikat a valós igazolt tények halmaza. El kellene kezdeni olvasni az aktuális angol nyelvű szakirodalmat, habár kicsit furcsa, mert nem a bölcs vezérünk diktálta le...
-
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Oké, oké OK... Legyen. Csak bármely izzadásszagú erőlködés ellenére egyik WG játék sem lett és sem lesz e-sport.
Pont emiatt, mert sohasem létezett ruszki fantázia szarokat raknak be .
Bocsi kicsit megtévesztett az új avatarod, nem is pazaroltam volna erre egy karakter sem.
Ha ténylegesen valamit akarok játszani akkor előveszem ismét a mai napig fejlesztett Fighting Steel-t, vagy a tengernyi WOWS klónt amik néha talán jobbak is.
Vagy az ezer+1 uboat simet a Steamen... Vagy akár a régieket
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Aha... OKÉ.. Habár benyomhatod a lölö szmájlit aka:
Alapvetően ezen hajók egy "talán ez is történhetett volna" síkon léteznek. A valóságban még csak terv sem volt róluk..Ebből adódóan akár a WoT-ban, amit te változatosnak mondasz az a legtöbb esetben nem is létezett pláne tankokban. Semmilyen formában.
Ha a valóságot alapot vesszük ott pl. pán amerikai esteben sokan időt pénzt nem kímélve ténylegesen irattárakban stb. kutatva teljesen a saját költségükön felhoztak egy elfogadható ágat. Erre WG elment sohasem létezett Wooster ágba...
Amit te említesz az olyan gumicsont, mint "historical accuracy". Aka brit és amcsi ASW és egyéb technológiai fejlesztések ellenére kapnak a Commonwealth cirkálók sub spottingot. A saját hajóik ellenére, ráadásul cirkálók amikor a valóságban még egy DD-nél is sokkal kisebb korvett, fel lett szerelve mindennel, mint a HCMS Sackville.
Pláne a ruszkik, habár gyakorlatilag sohasem építettek meg semmit semmit sem nekik nem kellett felépítmény egy hajóra sem...
-
KaLeun
senior tag
Soha nem vonzott be ez a ládás dolog. Főként úgy, hogy amikor akár lenne/lehetne még tényleges hajókat vagy alosztályokat berakni a játékba. Akkor valami nem létező BS might havebeen hajók (alá pan american) vagy gimmick lesz belőle.
Bejön most a Rodney valami BS gimmickkel amikor anno azért odab@...tt a Bismarcknak...
Ha a WoWS nem megy el a WT féle modern irányba... Valamit nagyon jól ki kell találniuk, hogy ez működőképes legyen, mert annak idején valami bölcs vezér talán gondolhatott arra, hogy ténylegesen is megépítenének egy hajót akkor mesebeli ez lenne... Hát nekem pl. nem jön be (elnézve statokat lehet másoknak se).
Százmillióban rohad a kredit nálam, tök érdekltelen hajók vannak.
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem (vagy csak én nem látom a módját illetve jöttem rá) csak a felszereléseket, hogy pl. van hydrója vagy deep water torpja.
A hydrót még vágom, de ebből a szempontból gyakorlatilag követhetetlen a játék szóval ez tényleg egy +, mert pl. még én se vagyok tisztába, hogy akkor most ezt sima torp vagy deep water ázsiai szökevény...
-
KaLeun
senior tag
Nem kell foglalkozni azzal, hogy ki mit akar. Ő ugat és te bevállalod, aztán ő meg előjön 18 perc múlva full hp-val és gyakorlatilag megnyeri a csatát. Eredmény te meghaltál egyből 0 kredittel és xp-vel. És ő a csata megmentője max xp és kredit.
Valóságban DD-vel nagyon képbe kell lenni, hogy az ellen DD mit is tud. Ráadásul most bevállalod és aztán felmerül Józsi a Sub játékos és neked véged. DPM, radar, hydro, füst, reload booster és a többi... Plusz a többi hajón, cirkálon és BB--n van-e radar vagy hydro? Minek mennyi a cooldownja?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Ugyan visszakozhatok egyből... De ebből látszik, hogy valójóban nem valószínű, hogy legalább egy jó játékos vagy, mert ha téged a DD-k találnak meg elsőnek akkor többnyire nagyon nem olyan pozícióban vagy, hogy pozitívan befolyásold a játék menetét.
Mert nem kellene magyarázni, hogy ilyen kulcs a csata menetét befolyásoló helyeken elsőnek egy CV és másodiknak egy Sub találna meg.
DD-k a problémád, amikor is irgalmatlan pénzekért visszahozták a Kitakamit, és prém BB-nek vagy néhány új cirkáló ágnak nemhogy több torpja van mintegy DD-nak, hanem jóval gyorsabb is.
Nem mondhatom, hogy olvass utána, mert még a fórumot is megszüntették.
Javasolnám a streamereket: Flamu, Flambass, PQ, Trenlass és a többi vagy akár Yuro (habár ő már nagyon "advanced" kategória)
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már értelek. Láttam "érdekes" korabeli dolgokat, de az ott balra valami új.
Habár monitort értem, de én pl. a régi midi és modul hangzást hiányoltam a legjobban.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És akkor mire tikkel Foxy? Sakk?
-
KaLeun
senior tag
Először is gratulálok, hogy elérted ezt az éltes 60-as életkort.
A játék alapjait képező mondjuk "tűzvezetés"-sel a kezdetektől vannak gondok, amik leírására a jelenleg "a több sebből vérző" kifejezés enyhe túlzás beleértve a torpedókat .
Ilyen DD optimista valamikor a bétában volt az ember az akkori nagy DD nerf előtt.
Az általad leírt torpedó stat az jelenleg a tengeralattjáró illetve a WG kedvenc fejőstehén prém DD-k esetében elérhetőek.
Most valaki nagyon unicum vagy, vagy a lehető legbrokenebb hajókból nem látsz tovább az orrodnál.
-
KaLeun
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nézd én pl. tök szeretem a tengeralattjárókat, mint párszor írtam is anno olyan 25+ éve még a header nélküli wav fájlokat is magyarosítottuk unokatesómmal beleértve a teljes full magyarítást az AoD-ben. Még a bitmap text szövegeket is, mindent visszafejtve saját kis kezdetleges konvertereimmel.
Szerk 2.: Még könyvtárban könyvekben keresve forrást, igazán kezdett el érdekelni a 2. vh.
Vagy a jelenlegi sub vs sub az emlékeim szerint az U-Boot nevű játékban létezett egy az egyben, mint negyvenegybe' 3D-ben kb. 90 környékén.
A jelenlegi t6 rankedet pl egy Icarus-szal tolom 10 pontos kapitánnyal...

itt azzal van a probléma, hogy a CV és a SUB mesterségesen van felhúzva, hogy egy 150 csatás valaki dominálhasson egy elméletileg elit játékmódban.

Sajnos a további idióta szmájlik ellenére is, sajnos ez a valóság.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Lehet tudni, hogy milyen közel-távol hasonló (mondjuk egyszerűen "hajósnak") játékkal játszol?
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem tudom mit csodálkozol, én pl. még hétvégén sem játszottam. Mert az elméletileg elit rankedben, volt olyan csatán, hogy a sub 175 és a CV 173 csatás 35% illetve 40%-os volt.
Ma mai 2. csatámban a tengónk 142 csatával 34%-os. Egy rankedben...
Igen. ez nem tévedés. Ez most a ranked, ha van 45%+ hajónk akkor pezsgőt bontok...
Ennyi csatával egy átlag játékban az alapokat sem érted meg és nem is érheted el. Itt már mehetsz rankedbe....
World of Warships, the thinking man's action game...
-
KaLeun
senior tag
T6 ranked: a többség a 40%-ot verdesi alulról. Néha vannak ilye "pro" 60+70% lowtier "ganking" huszárok + ruszki boton felhúzott accok (pepegák), akiknek igazából alapjaiban sincs fogalmuk még egy t6-ról sem.
Rankedet pár perc alatt veszted, elég egy full OP CV mint a Béla. Egyetlen unicumot láttam, valami TTT-s mi mással, mint sub (mindent elmond a játék állapotáról, hogy legtöbbet játszott hajói közt az első 1-2 oldalon nem volt techtree hajó).
Mai ranked szintén, Atlanticon mire DD-vel befoglalok a másik oldalon gyakorlatilag 0 hp sebzéssel vége is a csatának. Csillagot megtartja valami AFK senki...
Egyébként valaki kapott mostanában valami értelmeset SC-ben? Eltekintve a szürke semmit sem érő boostertől?
-
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Van egy F2P accom itt is és ott is habár nem nem vagyok egy QB vagy Flambass.
Mindkettőn bejött a great pepega migration. Google it.. Itt ki lettünk moderálva, hogy viktoristák vagyunk. Valóság szar bűzlik itt is ott is..
Elvárnál egy minimumot a legutolsó NSZK sasos senkiktől, it nem kell... Alapvető fogalma sincs, mert UA vagy RU mi mindenkinek szopunk...
Elvárna az ember, hogy sergej megtalálja a tűzgombot. Nem nem fogja,
Talán nem véletlen, hogy a gamedweller ki lett moderálva mindenhol.....
-
KaLeun
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Ne várj különbséget, Ez is egy WG játék. Szóval ha a mostani 4-5 perces csatákat veszem a WoT-ban akkor ezt itt a rankedben simán megvan.
Ami elméletileg egy elit játékforma, de gyakorlatilag elég egy broken sub és cv és egy hibrid hajó nem kell 4 perc sem.
Itt sem fogsz csinálni semmit sem..
Keress egy másik játékot. Ennyi.
-
KaLeun
senior tag
Nem gondoltam, hogy az év végi WoTos köröm kapcsán a spot és a meta még rosszabb mint itt.
Folyamatosan spottolva vagy de nem tudsz róla. Ahol ésszel itt elmész és van esélyed, ott szarrá lőnek golddal. Így már a harmadik éve szerettem volna lenni a kibeba grál lovag és most rájöttem csakis full gold...
-
KaLeun
senior tag
Idén megint szerencsém volt, kaptam egy Nueve de Juliot sima kicsi konténerből.
-
KaLeun
senior tag
Mai első csatám t8 ranked, a hiper-szuper unicum PONY klán 61% wr-es játékosa már spawn-kor dobja a csatát azzal, hogy itt mindenki mekkora lúzer... Mert nálunk 3 játékos letiltotta a statját, ugyanakkor az ellenfélnél csak 1 darab 50%+ játékos volt...
Elgondolkoztam ismét , végül is miért szopatom magam az egyszeri techtree hajóimmal itt a rankedben....
Értelme van számomra? Nem. Megéri azt a kevés aranyat, acélt amit számomra érdektelen hajókra stb beváltok? Nem. = Tényleg? Az. Nem.
-
KaLeun
senior tag
Nyomtam kettő reportot a supportnak ranked kapcsán.
1. Trap. A csávó Cossackkal kapásból elmegy A1-be.
2. Neighbours. Szintén Cossack, teljesen elmegy jobbra a CV mögé az utolsó pillanatban imitál valamit, hogy rendszer ne dobja ki AFK-nak.
Szóval: Az elsőben valamit intézkedtek, de a naming and shaming nevében nem mondhatják el mit (persze nem mindha nem tudnánk abban a csatában mindannyian, hogy ki az a gyökér...). De a másodikban csak megfontolják a büntit.
Összegezve: Természetesen szabadon hezitálás nélkül lépj velünk kapcsolatba, de azért használd inkább az automatikus jelentéseket, gyökér.
A másodikat egyből le is zárták, miért is ne.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szép és jó csak sokszor egyszerűen esélyed sincs, mert amikor rankedben 3 radar vs 0, 6km hydros DD vs 0 és szuper BB-k vs techtree átlag alattiak...
A vesztes csapatban a csillag megtartást a lehető legrosszabb dolog amit kitaláltak, mert amikor úgy ítélik meg, hogy ennyi akkor csak erre is mennek.
Nem azt mondom, hogy nem hibáztam de a legtöbb ranked vesztes csatában az első 2-3-4 percben ugyanennyi hajót vesztünk.
+ Jó ha még ennyi ideig tart a csata, általad leírt helyzetbe sem tudsz kerülni de a spawnról el nem mozduló BB kapja a top xp-t...
-
KaLeun
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem vesztesz semmit.
Új rankedben akárcsak az előzőben, ha gyakorlatilag nincs S vagy A tierű vagy minek nevezi Flamu hajók osztályozását, akkor magad ellen játszol. Magyarul ha nincs egy ha nem is OP de még a mai metában elfogadható szintű minimum fullos hajód fullos kapitánnyal amivel baromi jól mész, akkor lehúzod a csapatod.
Mai első ranked pl. annak ellenére, hogy az ellen Cossack és Split kb. 2 perc alatt elhullott, egy 50% prémium Brandenburg játékos egyedül kitett 4 saját hajónkat 4 perc alatt.
Másik oldalon ott voltam én és egy Zieten full hp-val éppen spottoltam az ellenfél első hajóját és egyszerűen ennyi volt a csata, a nagy kibeba ranked.
Szerintem rankedet csak úgy érdemes játszani, hogy van valami régi vagy akár új prém hajód és magasról teszel az egészre amig zsebre rakod a kreditet.
Inkább megiszom 1-2 sört és megnézem a Das Boot-ot, Master and Commander: The Far Side of the World-ot vagy Greyhoundot a hülyeségeivel... Most is éppen ezt teszem, mert egyszerűen nem is tudnak megmozgatni a Steel, Coal vagy az éppen hupikéktörpikék néven árult tokenek.
-
KaLeun
senior tag
Nem fognak csinálni semmit sem, mert az a potato vagy tomato bőségesen kemény valutában fizet a saját vagy apuci pénzéből az n+1 BS papíron sem létezett "might have been" hajóért.
Felrakja a helyi xwm-et (MM) és látja, hogy porba alázta Foxit és szerény társaságát divben. És máris van egy elégedett vásárló, cseppet sem érdeklik a CV-k, a Sub-ok és a broken OP a hajója...
-
KaLeun
senior tag
Nem tudom, hogy mit vár valaki egy olyan játékban ahol most már általános a Z köszönés.
Számomra így tíz után sőt 12-13 év után, talán a hanyatló nyugat játékaiban talán valamit kapok a pénzemért nem csak propagandát.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A valóságban eltekintve Foxitól és az állítólagos Szent Grál lovagjaiként élő "ismerőseitől", még az egykori kompetitív játékosok is a lehető legOPébb és broken szarokkal játszanak és diveznek. Hogy, hogy nem pont azokkal a hajókkal amelyek ki vannak tiltva a King of the Sea-ből beleértve a CV-ket és a tengeralattjárókat.
Ráadásul mindenféle lovagi erényt félretéve rendszeresen, megy a syncdrop. Aki nem tudná mi a syncdrop, akkor valamilyen platformon keresztül egyeztetve egyszerre mennek a csatába, szerencsés esetben gyakorlatilag egy kláncsatát vagy akár egy King of the Sea-t játszhatsz szólóban a jelenlegi legjobb klán ellen. Természetesen ha nekik úgy tetszik a te oldaladon lévők lelkiismeretfurdalás nélkül dobják a csatát, hogy másikak xp-t és kreditet farmoljanak. Ha azt hinnéd, hogy majd a WG rendet tesz akkor tévedsz, hiszen szerintük ez nem történt meg amig nem igazolható... Sok sikert az igazoláshoz, nekem replay és képek birtokában sem sikerült, egy egyértelműen eldobott és kifarmolt csata estén sem.
Akinek kétsége van, tegyen fel egy módot és láthatja, hogy valójában ezen valakik 20-ból 19 esetben nem Montival fognak menni. Fokozott esély van a találkozásra a King of the Sea esetén, mint kb. 2-3 hete.
Persze van az, hogy valamelyikük megy egy-két kört egy régi vacakkal, de rendszeresen ilyen játékos az kb. annyira ritka mint a WoT-ban Diego. És hát Foxi nem egy Diego, a szavahihetősége főként...
-
KaLeun
senior tag
Flamuék is előadják a CV/SUB párost a játék végének ami igaz is. És legújabb, hogy a jó játékosok elmenekülnek. Csak azt hagyta ki amikor, ezek a jó játékosok a balansz szempontjából csakis broken jajókkal játszanak a stat húzására.
Ráadásul a még állítólagosan kompetitív klánok közt is már nem a sok hanem a többség ilyen... Kizárólagosan a WG-t hibáztatni... LOL
-
KaLeun
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Ha már a vörös ködről beszélünk akkor, ma volt ilyen IJK családi rádöbbenés, hogy ez mit jelent a valóságban. Szóval a kedves családom szembesült egy helyi erővel, aki magát az itteni jelenlegi elit értelmiségi nonpluszultrának adja ki. Jött a csodálkozás, hogy ez WTF... Jéé, igaz volt amit mondtam...
-
KaLeun
senior tag
Ez magyarul azt jelenti, hogy akár évek óta, vagy hónapok óta jelenlévő bugot akkor hajlandóak egyáltalán elfogadni, értelmezni és ezt követően megnézni, ha nagyjából az egyetlen szájcsöve a közösségnek youtube videóban kifigurázza...
+Adjuk hozzá, hogy minden közösségi felületen szépen táblázatokkal levezetett dolgokat ignorálnak, amig ő be nem dobja.
-
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mivel ez a fórum olyan halott, mint játék majd megkeresem. Azért köszi.
-
KaLeun
senior tag
Kezdetektől fogva vanilla játékkal játszom, de mivel most állítólagosan megsértettem az "új" (szerk.) KOTS logóval kóricáló Gurka klánt (egyik t7 a másik t10 OP huszár). Akiknek 1-2% nagyobb a wr-juk ezért dobták a játékot. A bűnöm annyi volt, hogy megkértem a lemmigtraint, hogy segítsenek. Ha már elmentek 9:3-ba.
Ha jól tudom itt nincs xvm csak a valami játékon kívüli valami? Vagy már nem így működik?
-
KaLeun
senior tag
Játszottam most t6-ban, 3 sub és 2 CV = GG. Hát kb. sealclubber diveken kívül gyakorlatilag nem sok értelmes ember van, teljesen fogalmatlan valakik bejönnek ide a CV és a SUB pokolba... Nem tudom a WG mit gondol....
-
KaLeun
senior tag
Klasszik OP: DM. Tehát még valamilyen szinten kell tudnod mit csinálsz.
Új OP: azzal az elánnal lett tervezve, hogy egy 40% vagy akár az alatti játékosnak sikerélménye legyen akár egy tényleges unikum ellen, teljesen függetlenül a játék mechanikától.
Kifejezetten utáltam a Daringet anno, hogy milyen power creep szar, aztán jött a francia és a EU ág majd olyan gyöngyszemek. mint a F.Sherman majd a supershittek.
Aztán Daring átment jópofa techtree ágba, még a Flambass egyik kedvenc hajója is lett.
Itt meg megnyomod a funnybuttont vagy Flolo minek hívja és nyertél...
És akkor mindenki ugat, hogy ezek a hülye 20km-es Shimák... És mit tud tenni egy Shima?
Egy kezdő valaki? -
KaLeun
senior tag
Értem, hogy Foxi eljátssza a hülyét... Majd a sima uszítás helyett, most elmúlt hetekben PRezentálta a segítőkész terézanyát...
De ha valaki évekig játszik egy játékot és nem érzi, hogy mi OP egy amúgy teljesen kiegyensúlyozatlan játékban. Az vegye azt magára amit Foxi nekem vágott fentebb: tanuljon meg játszani...
Talán nem véletlen, hogy Flolo és Flambass és a futottak még is elkezdetek streamelni más játékokat. Magyarul mindenki látja, hogy ezek még kiveszik gátlastalanul azt a lovét amit tudnak és aztán: "ennyi".
Ha csak ténylegesen nem lesz egy normális fejlesztő/befektető páros aki ezt a nyakába veszi, aminek ilyen évekig tartó játékosbázis leszarás után kevés az esélye (cv rework, sub,...).
-
KaLeun
senior tag
Egyébként játszottam pár rankedet, nagyjából az új amerikai hibdrid szarok és az új prémek dominálják. Értelme továbbra sincs.
Persze ha csak OP szarokkal játszanék akkor biztos megtanulnék játszani, mint Foxi...
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Örvendek neki, majd folytatom csakis te mulattatásodra.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mit szeretnél Foxy? Ezekkel a sértegetésekkel? Mert, nem szeretem az olyan hazug magyar embereket mit te. Főleg a jelenlegi kormányzati kommunikáció mentén.
Amikor, gyakorlatilag az általam megfogalmazottakat az általatok Istenített Flolo néhány órával rá megerősíti egy az egybe az én szavaimmal, mint negyvenegybe YT videóban (idézzem???)... Ha jól emlékszem pont ezt mondta, hogy a techtree hajóban a sarokban dögölsz meg...
Hogyan szeretnéd ennek az igazolását alfanumerikusan vagy alfabetikusan?
Fenyegetni akarsz? Megadom a címem itt mindenkinek, kicsi ország nem hinném, hogy pár óra alatt nem lenne meg, hogy ki vagy. Úgy én egy senki vagyok.
Vegyél már vissza a burkolt fenyegetésekből, kérlek...
-
KaLeun
senior tag
válasz
malystryx
üzenetére
Nem kell tőlem bocsánatot kérni, ha a jövőben nem fogják tanítani iskolapéldaként ennek a játéknak a marketing, balansz és egyéb mellé fogásait akkor semmit sem (talán az Armored Warefare-t mellé lehet rakni). Végül is ruszkik ezek is, bármennyire próbálnak kimosakodni.
De egyébként voltam (önkéntes és ingyen) tesztelő, szép magyarhoni játékban. Interface vagy csak egyszerű helyesírási hiba nem volt téma. Akárcsak az alapvető bugok, mert mit "szarozok itten"...
Most nekem úgy alakul, hogy lesz 3 hónap szabadidőm. KIélvezem míg ennek az egykori jónak indult játék szelleme tart, mert ez így sokáig nem megy.
Egy t10 csatában 3 perc alatt 4 t10 DD elszáll, +3 perc és csak 5 vagyunk életben, egy techtree t10 BB-vel térkép sarkában kell kuncsorognom, kibaszott 40% játékosok előtt térdepelve... Bízhatok abban, hogy RNGjesus bead 1-2 overpen szalvót, míg ők arany, szén steel vagy free xp BB-ben veretve, folyamatosan 10-20k szalvókat találnak belém... Egyszerűen itt ez a cél, megtanulni játszani, miért kéne ha fizetsz???
Flamu szavait kölcsönözve, nem csak egy kompetitív módban játszok a vesztésre hanem a tök alap randomban is, ha nem A vagy S tier hajókkal játszom, vagy minek kategorizálta be..
Persze, ki lehet fogni azokat a napokat, amikor az RNG rád mosolyog, csak lehet nem kell játszanod 1-2 hónapig..
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Majd máshol t10, Monti. Első spottal egyidőben, jobbról és balról 2-3 topedó szalvó, Vermont Ohio, Burgonya és a 2 Sub,... A térkép sarkéábvan halok meg tehetetlenül, mert egyszerűen a szaroös szalvót nem tudok elengedni.. A pontecionálisom a kurva jó volt csak a sebzésem nulla, ahogy az egész csapatomnak.
Úgy látom, hogy gyakorlatilag nincs valami OP prémem vagy sub és cv akkor csak magamat szopatom a jétékkal... vagy leszarom és yolo funba tolom......... Ahogy még talán néha megpróbálom.
-
KaLeun
senior tag
Most volt egy olyan csatán t8-ban, hatosként hatunk fejenként a 100xp-t nem érte el , mert megkaptuk a 2 subot a cv-t és a többi balanszolt német hydrós hajót.
Konkrétan az első spottól 2 percre mindenki halott volt azon az oldalon.
OFF: Hol is tart a többi hajós játék? Steamen van néhány (vmi Atlantic...?) és a WT?
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megértelek, én vagyok a terézanya...
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha itt rendes moderálás lenne, velem együtt te sem írnál ide... Lehet néha nem vagyok józan, de te józanon uszítasz...
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A kolléga időközben próbált a saját szójárásommal szólva "nyugtízni", miközben a megboldogult FSB is rajtam vérzett el.
Kész vagyok tanulni tőled, divbe................................................................................... (lol?)
-
KaLeun
senior tag
válasz
gabyka
üzenetére
Tökéletes kitérő, szerintem jelentkezned kéne kormányzati kommunikációra. Ott a lové, főleg a mai BS után, a postai szárnyat erősíthetnéd amikor is előrevetítik, hogy bezárnak vagy minimum 500-600 postát, persze emberbe adták meg, mert az jobban hangzik).
FYI: Nagyon szép a kezdeményezésed, de az ilyeneket rakd off-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Trollok komolyan
- Elektromos cigaretta 🔞
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Alapvetően ezen hajók egy "talán ez is történhetett volna" síkon léteznek. A valóságban még csak terv sem volt róluk..