- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok! Bocsánat, de melóban vagyok és tiltott a pastebin...
Az egyik pluginnál az alábbi hibát kapom, érdekes, hogy csak az egyik funkció résznél van ez a hiba:
" Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpcargo_pod_get_drivers() in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php:710 Stack trace: #0 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/templates/container.tpl.php(29): wpc_trip_info_fields() #1 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/classes/class-container.php(0): unknown() #2 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/includes/template.php(1345): WPCargo_Container->shipment_container_display_callback(Object(WP_Post), Array) #3 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/edit-form-advanced.php(700): do_meta_boxes(Object(WP_Screen), 'advanced', Object(WP_Post)) #4 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/post.php(206): require('/web/belvidtrac...') #5 {main} thrown in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php on line 710 "
Mi lehet ez? Már néztem a functions.php jelzett sorát, de nekem nem tűnt fel semmi hibára utaló jel, persze nem is vagyok expert ebben...ez, hogy hogy hívás nem definiált funkcióra, nem mond semmit.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest