- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Először készítettem wordpress oldalt, kevés belenyúlással. Lenne itt pár dolog amit nem tudtam megcsinálni.
Kiindulási alapom a portafolio sablon
Először is az összes gomb és link színkódját át kellett írnom pirosról kékre. A gombokat és egyes linkeket sikerült (Hírek oldal) Azonban az egyszerű linkek css kódjait nem találtam meg és azok továbbra is pirosak (email link).
A másik, hogy itt van egy olyan felirat, hogy portfolio. Na most ennek galériának kellene lennie, de azt nem tudom megcsinálni, mert ez a lap csak akkor működik a portfolio-ként hivatkozok rá. Ezt is át kéne írni valahol.
Szerk.:
Talán a legeslegfontosabb pedig az angol, magyar nyelv váltó lenne a honlapon. Azt sem sikerült még, illetve próbáltam a Multisite Language Switcher-t, de bele kellett nyúlni a kódba, majd elrontottam vele az oldalt. Utána eltávolítottam és a wordpress vezérlőpultja félig angol lett, majd nagy nehezen sikerült visszaállítanom teljesen a magyar nyelvet.A másik pedig a wp statistics plugin. Először is nem értem, hogy ha le van fordítva magyarra, akkor miért van tele ilyen google fordítós zagyvaságokkal. Ez még nem is baj, mert a főbb dolgok normálisan vannak fordítva. Angolul meg nem lenne jó, mivel nem én fogom használni az oldalt.
Mindegy, ez nem is olyan fontos. Inkább az, hogy a látogatók statisztikájánál nem frissülnek a zászlók, nem lehet tudni milyen országokból nézik az oldalt, csak akkor ha az optimalizálásban rámegyek a frissítésre. Miért nem frissül magától?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest