Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
nekem most is van 10.1 és én nem szoktam egy kézzel lóbálni, hanyatt fekve használom a kanapén 2 kézzel fogva, az sanszos, hogy nem érem át a gépeléshez, winfoshoz lévő billentyűzetet is szét lehet húzni?
Nekem azét munkához is kellene (olyan programunk van ami böngészőn keresztül fut) és oda azért jól jönne egy kicsit nagyobb méret. Próbáltam asztalin 4GB-os laptopon a szokott programok megnyitva ~3,5GB-ot megkajolnak, szóval nem merek 2GB-ost venni.
Mondjuk, ha elmegy a laptopom és tabletem, akkor mindenképpen veszek valamit, ha addig nem találok t200/4GB/64GB-ot akkor a t100ha x5-8500 4GB/128GB lesz, mert hardveresen az nagyon szimpi csak a kijelző mérete aggaszt kicsit, bár a jelenlegi tabon is tudok dolgozni, ha nagyon akarok, csak 2-3 fülnél többet nem szabad megnyitni (ez nem a 10.1" hanem az 1GB RAM miatt van, ez androidos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 11 gen Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest