Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Nem tudom,miért kell ezen egymásnak esni. "xy ember megengedhette magának,és vett egy 100 ezres gépet,és boldog vele,de mindezért leszólja a 30 ezres gépet,hogy sz@r,mert kevés a tárhely NEKI! " Neki kell minden frissítés,mert attól lesz boldog,hogy az is elfér. Na és akkor mi van? Van,akinek nem kell a sok "felesleges vacak", és boldogan tudja használni azt,amit Ő megengedhet magának. Nem tudom megérteni,hogy miért nem lehet ezt elfogadni,és miért kell minden új embert a topikban rögtön letámadni,hogy " nem szabad 1/16-os gépet venni". El lehetne magyarázni normálisan,hogy mik a kockázatok,és döntse el magának mindenki,hogy vállalja-e. És mindezek előtt gondoljatok bele,mit tennétek,ha mondjuk fele annyit sem keresnétek,mint most épp,de azért csak jó lenne,ha lenne egy tabletetek. Mondom ezt úgy,hogy megtehettem volna,hogy a fél millió forint értékű kütyüm mellé drágább tabot vegyek,de nem kell,mert ez épp nekem nem munkára kell,míg sok más fontos szerepet játszik.
Na,ezzel én be is fejezem,felesleges vitába szállnom a vastag pénztárcás társasággal.
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet OFF topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Energiaital topic
- Linux Mint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés.