Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Utao

csendes tag

Sziasztok!

Táblagép vásárlásán gondolkodom, de nem vagyok biztos, hogy jó helyen járok :))
    Előadásokat tartanék vele, nem is nagyon kellene másra, ezért nekem elég lenne, ha annyit tudna, hogy powerpoint prezentációkat meg tudjon nyitni, pptx formátumot is, legyen egy kb. 4-5 óra üzemideje (hogy ne merüljön le előadás közben :D ) és a tárhelye is elég, ha van annyi, amin elfér a rendszer (nem tudom, mindenképpen Windows-os kell-e), meg egy Office, tehát kb. 16 Gb szerintem meg is felelne. Akár használtan is érdekelne valami. Ja, és ami fontos lenne, hogy valahogy össze tudjam kötni a projektorokkal az előadókban. Úgy tudom, a táblagépek alapból nincsenek D-sub kimenettel felszerelve, így az is nagyon fontos szempont lenne, hogy valami adapter megoldással ez is megoldható legyen. Mit tudnátok ajánlani? Van amúgy laptopom is, de azt csak az előadások miatt kellene egyik városból a másikba hurcolásznom, ezért valamilyen szinten csak kényelmi szempont lenne a táblagép vásárlás, így nem szívesen költenék rá 25-nél többet :DDD

Előre is köszi a segítséget :K

Új hozzászólás Aktív témák