Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utao
csendes tag
Sziasztok!
Táblagép vásárlásán gondolkodom, de nem vagyok biztos, hogy jó helyen járok

Előadásokat tartanék vele, nem is nagyon kellene másra, ezért nekem elég lenne, ha annyit tudna, hogy powerpoint prezentációkat meg tudjon nyitni, pptx formátumot is, legyen egy kb. 4-5 óra üzemideje (hogy ne merüljön le előadás közben
) és a tárhelye is elég, ha van annyi, amin elfér a rendszer (nem tudom, mindenképpen Windows-os kell-e), meg egy Office, tehát kb. 16 Gb szerintem meg is felelne. Akár használtan is érdekelne valami. Ja, és ami fontos lenne, hogy valahogy össze tudjam kötni a projektorokkal az előadókban. Úgy tudom, a táblagépek alapból nincsenek D-sub kimenettel felszerelve, így az is nagyon fontos szempont lenne, hogy valami adapter megoldással ez is megoldható legyen. Mit tudnátok ajánlani? Van amúgy laptopom is, de azt csak az előadások miatt kellene egyik városból a másikba hurcolásznom, ezért valamilyen szinten csak kényelmi szempont lenne a táblagép vásárlás, így nem szívesen költenék rá 25-nél többet 
Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Crimson Desert
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és a tárhelye is elég, ha van annyi, amin elfér a rendszer (nem tudom, mindenképpen Windows-os kell-e), meg egy Office, tehát kb. 16 Gb szerintem meg is felelne. Akár használtan is érdekelne valami. Ja, és ami fontos lenne, hogy valahogy össze tudjam kötni a projektorokkal az előadókban. Úgy tudom, a táblagépek alapból nincsenek D-sub kimenettel felszerelve, így az is nagyon fontos szempont lenne, hogy valami adapter megoldással ez is megoldható legyen. Mit tudnátok ajánlani? Van amúgy laptopom is, de azt csak az előadások miatt kellene egyik városból a másikba hurcolásznom, ezért valamilyen szinten csak kényelmi szempont lenne a táblagép vásárlás, így nem szívesen költenék rá 25-nél többet