Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Jó reggelt! Majdnem teljesen feltöltött akkuval hoztam el a kicsikét, de lefekvés előtt fel kellett tennem töltőre.
Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell.
Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény.
Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Okos Otthon / Smart Home
- PayPal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Windows 10
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell.
Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény.
Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen.