Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elég sokat gugliztam a témában, mert érdekesnek találtam. Több hibáról is olvastam, nem csak arról az egyről és nem is mindegyik a MS sara. Van, amivel az Intel adós. Viszont sok trükköt is láttam, amik között voltak nagyon csalafinták is. Sajnos, az Angol nem az erősségem. Találtam egy olyat, aminél (ha jól értettem), akkor először XP -t telepítenek, mellé a droidot, aztán a nyóc felismeri, hogy van egy elavult MS oprendszer, de elfogadja a helyét. Aztán van olyan trükk is, ami azzal a 100MB -os partícióval operál, amit a Win létrehoz a rendszerbetöltőnek. Én először vmi mikroSD -s megoldást gondoltam ki, de ha jól értettem, akkor az Android csak belső lemezről bootolható. Ok. De mi van akkor, ha bemásolom a droidot a megfelelő helyre a belső lemezen a Win mögé, de elsődleges bootnak a mikroSD -t állítom be. Annak bootolható lenne az MBR -je, amiről egy Grub2 visszamutatna a belső lemez Androidos partíciójára. Ha boot előtt betolom a kártyát, akkor a droid indul, ha nincs kártya, akkor jön a másodlagos boot, vagyis az érintetlen Win. Aztán boot után tolnám be a kártyát. De lehet, hogy nemsokára az egész fölösleges lesz, mert már jönnek a dualbootos MiniPC -k és onnantól hamar meg fog születni az általánosan használható megoldás. Mint arm -nél, az RK -s SOC -okra a Linuxium bootloader.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest