Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hát, akkor nekem minden kell
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.Ott van pl. a Wacom tollas Asus Vivotab 8 Note. Az lenne nekem a csúcsok csúcsa a Wacom toll miatt, de se HDMI kimenet se 3G-s modell nincs belőle. De nagy dolog lett volna pedig az egyik igényt kielégíteni. Így szerintem buktak egy csomó potenciális vásárlót, akiket egyébként a Wacom tollal megnyertek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.