- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Nem gondolom én sem, hogy kimaxolás, ma már van igény ilyesmire. Inkább az a helyzet, hogy ha van három ugyanolyan tablet egymás mellett, az egyikben hdmi, a másikban 3g+gps, a harmadikban pedig minden, és az árcédulán a harmadiknál egy huszassal-harmincassal több áll, akkor 10-ből 9 vásárló még ma is inkább úgy dönt, hogy lemond arról a kimenetről ami nem létszükséglet, és nem fizet többet. Akkor sem, ha amúgy "jól jönne az a plusz". (Azaz 2014-ben ki tudná használni.)
A gyártók meg ez alapján lövik be a termékeiket, és emiatt a tízből a tizedik vásárló - aki viszont kifizetné a felárat - nehezen talál magának ideális modellt.
-
Én is nagyon hasonló témában nézelődtem mint te, és kb ugyanezekbe ütköztem. Végül úgy gondoltam, hogy a SIM és a hdmi közül az egyikről le kell mondani, és a hdmi-t fontosabbnak tartottam a prezentációim miatt, így a netet majd tetheringelem telefonról, ez van. :/
NGA:
Köszi, ez jónak hangzik. Most a notebook.hu-n nézem, ott 110 billentyűvel együtt (bár nem tudom, milyen kiosztású). Ott vettem már gépet, elégedett voltam velük. Szerintem rendelek akkor ott egyet és majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest