Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1704) Necc válasza gery2123 (#1694) üzenetére


Necc
addikt

Sajnos windowson a nyers felbontas nem minden.

Ha elsosorban desktopkent hasznalod a windowst, akkor a magas felbontas atok, nem aldas. Ha elsosorban a metro feluletet hasznalod, akkor viszont a jobban skalazodo elemek miatt hasznos lehet a nagyobb felbontas.

Eleinte en is ugy voltam vele hogy jo lesz nekem a (billentyuzetes) lenovo, mert majd ugy is a metro-s feluletet fogom fokent hasznalni, 1-1 aklalmazast kiveve amit majd desktopbol futtatok.

Aztan telt-mult az ido, rajottem hogy a metro-s appot egyenertekuek egy kalap... [csunya budos vegtermekkel], hiaba turtam a windows store-t, minden [csunya budos vegtermek] hihetetlenul igenytelenul van megcsinalva es minden fizetos, reklamokkal van agyonb...va.

Most epp ott tartok, hogy kizarolag desktop modban hasznalom a tabot, es hebe-hoba atkapcsolok metro-s feluletre, mert vegul csak olyan 2-3 metros app maradt, amit hasznalok.

Ha a FHD mellett dontottem volna akkor, most egesz biztosan szivnek rendesen. Nem akarlak lebeszelni meg rabeszelni semmire se, de alaposan fontold at, mire is lenne hasznalva a tab, es ennek fenyeben merlegelj :R

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.