Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!

Még decemberben tönkre ment a chuwi vi 8 tabletem (Régebbi kiadás)
Munka miatt mivel bejáros vagyok szeretnék egy tabletet, napi másfél óra az út(el-vissza 3 óra) .
Mi a legjobb amit tudok venni 20-30E környékén? Arra gondoltam egy Chuwi vi8 plus lesz a kiválasztott,az elődjével elégedett voltam. Olyan dolgokra kéne mint filmet nézni, sorozatot, esetleg játszani nem túl nagy játékokkal. Ami játszanék San andreas, vice city, talán gta 3-2. Ford Racing 2-3, Age of empires 2, Strongold Crusader HD. Még Pár régebbi nfs-t játszanék ki út közbe, Underground 1-2 Most wanted.Még olyan kérdeznék lesz-e új olcsó atom cpu vagy valami alternatívája? mert tudtommal az intel kivégezte az olcsóm atomok gyártását. Így vélhetően Z8300 a legjobb amit lehet venni olcsón, nem mondom gyenge de azért egy újabb energia takarékosabb 2017-es kiadás jól jönne. Esetleg örülnék ha az amd adna ki olcsón ilyen cpu-kat és akkor lennének olcsóbb tabletek. Ami az enyémbe volt Z3735F egész jó volt, de az volt a bajom hogy 10 perc játék után visszavette az órajelet és 60-ról visszament 35-40 fps-re. Colin Mcrae negyedik részét játszottam akkor.
Surfacek is jók, erősek de az áruk extra vastag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest