- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
Szia, megnéztem köszi az infót de úgy tűnik asus jobban megéri az Akkuidő 4,5 max nem kielégítő számomra több Forumot is átnyálaztam az erő fölény szinte játékoknál jön ki de így is mind alkalmatlan komolyabbra és állandó töltést igényelnek használat közben nekem még kompaktabb készülékre van szükségem az asus bír 8 órát töltés nélkül. Végeztem egy kis piackutatás Chuwi hi 10, 10 pro gyengébb és nem használja jól a 4 gb ramot és erőforrás hibái vannak., teclast x16 plus erősebb de max4 óra, teclast x98 plus régi típussal hasonlítják jobb felbontás de az akkuidő szintén béka segge alatt és instabil is. Cube i7 Book és i9 is nagyon jó masina, de az akkuidő megint hátrány.
Számomra fontos hogy tartósan bírja a készülék töltés nélkül, sajnos a többi tab inkább netbookra üt szóval kábelhez van kötve így nem bírna ki egy hosszabb tárgyalást utazás számomra ez is szempont.
Ellenben köszönöm a válaszodat, nagyon megörültem neki a paramétereit látván, de sajnos az üzemidő elrettentett. És itthon könnyű garanciáztatni ez is asus mellet szól. Cube i7 booknak jó a kijelzője, , és kisebb a fényereje és ugyan úgy tükröződik napfényben rosszabb.
Ha van még opciód, ami elbír 8 óra üzemidőt nyugodtan jelezd, jelezzétekJelenleg kicsit döntésképtelen vagyok, amire jelenleg hajlok: ASUS Transformer Book T100HA 128GB 4GB RAM.
A felbontása mondjuk 10 colhoz 1280 x 800 elég, de nem a legjobb.
Nem nagyon játszanék, rajta inkább csak dolgoznék rajta word, excel, Ms project, SAP meg egyszerre több pdf tekintenék egyidejűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- További aktív témák...
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest