Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
baracsi
üzenetére
Köszönöm, tegnap este már úgy tettem ahogy írtad de én nem mertem lehúzni a pendrive-ot és lemerült 5 óra és 3%-nyi telepítés után. Feltöltés után visszaállította a korábbi windows verziót, megpróbáltam mégegyszer, újra lemerült, most is próbálta visszaállítani az előző windows-t, de folyamatosan újraindult a tablet. Pendrive nélkül pedig megállt az indulás. Köszönöm a segítséged.
Jelenleg Windows 8-at telepítek, remélem minden rendben lesz. Sajnos a 16GB belső tárhely nagyon kevés, remélem itt a sok kicsi telepítő fájllal már nem lesz ilyen gondom.
Van olyan usb-microusb átalakító ami tölt és otg is egyszerre? Vettem egy itt ajánlottat kb. így néz ki: [link], de van rajta egy kapcsoló (charge - otg), a kettő együtt nem megy. Van itthon egy ilyenem: [link] töltő + pendrive egyszerre ezen sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest