- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
shadow1901 #310 üzenetére
Vezérlőpult - Egér - Kurzor
valószínűleg ott le lesz írva a neve, amit aztán bepötyögsz Google-bemiért van ennek topikja?
-
shadow1901
aktív tag
Hello!
Én a Winter Editionből lennék kíváncsi a kurzortéma nevére vagy akár lelőhelyére!
-
Casanova*
veterán
szasztok srácok! telepítő xp-be másoltam a Telepítő nevű programokat és setup.cmd -t tartalmazó mappát. és futtatás 1x-be hozzáadtam a "run%SystemDrive%\Telepítő\setup.cmd" parancsot. tehát az a gond,hogy windows xp telepítéskor nem települnek a programok.. és winnt.sif-ben is beírtam. így se lett jó.. ellenőríztem!! a setup.cmd kötegfájlra kattolva települnek a programok,biztos jól bevannak írva a programok nevei és kapcsolói. help srácok!!
előre is köszi!
-
ramsys
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne hogy a felbontást nem tudom átállitani mert amint kikapcsolom a gépet mindig vissza áll 640-re. Tudtok valami meg oldást???
-
Jadro
veterán
Nem tc-hez van az író program, csak a tc könyvtárában egy alkönyvtárban van elszállásolva egy portable nero. De ezt halkan jegyeztem csak meg.
ígyvanferi: Semmivel. Vagy néha le vannak maradva egy verziószámmal mondjuk. Kezdetnek nézz szét itt: portableapps.com
-
-
Jadro
veterán
válasz
ígyvanferi #297 üzenetére
A portable azért a barátunk, mert nem kell telepítgetni. Könyvtárastól másolgathatod ahová tetszik. Pendrive-ra pl. Az igazi portbale program ráadásul csak a saját könyvtárába írkál, nem tesz semmiféle bejegyzést máshová. Ugyanígy a beállításaid is a könyvtárban vannak.
Én már felturbóztam egy Total commandert ilyen programokkal és reinstallnál csak bemásolom ezt a könyvtárat. Rögtön tudok egy csomó mindet csinálni. (Pl. van benne cd író, képkezelő, komplett firefox beállítva stb. )
A pluto mellesleg jól sikerült nagyon.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
CPT.Pirk #293 üzenetére
Mit jelentenek pontosan a portable programok? Kisebb méretűek, kisebb tudásúak, mint az normál verziójuk? Rebornt használtam eddig, a Pluto is megvan már, ki is írtam, de még várom a napokban megérkező új winchesterem, amire először mindenképp felteszem a Plutot, de lehet, hogy maradok a Rebornnál. Szóval a portable programokról homályosítson fel valaki...
Tóbias és mjrdit33, nem hiszem, hogy jó topikot találtatok a kérdésetekhez. Talán itt tudnak segíteni nektek.
-
Tóbias
csendes tag
Valaki segítsen nekem.
Az a problémám, hogy viszta 32 és 64 bit alatt tökéletesen fet a 3d mark06, de visszatettem az xp sp2-t, és az istenért nem akar múkodni, se az 1.0.2, se a 1.1.0. Mi lehet a gondom?
Ja, és régen xp alatt is tökéletesen működött.SEGÍTSÉG H.E.L.P.
-
klambi
addikt
válasz
CPT.Pirk #291 üzenetére
PLUTO
képek
http://images.netbag.hu/20080107/04093718181.jpeg
http://images.netbag.hu/20080107/04110374130.jpeg
http://images.netbag.hu/20080107/04115460881.jpeg
http://images.netbag.hu/20080107/04125385490.jpeg
http://images.netbag.hu/20080107/04134993751.jpeg
http://images.netbag.hu/20080107/04154010509.jpeg
http://images.netbag.hu/20080107/04143667613.jpeginnen onnan leszedhető
-
Geribaldi
csendes tag
Hy. Nem tom nézitek-e még itt a dolgokat, de nekem a simplicity van fönt.. most raktam föl, mert épkézláb windows-om nem volt egyelőre... többé kevésbé használható, de ati-hoz drivert én se tudok föltenni és a windows live messenger se megy, pedig az kéne... windows frissítést kér, én meg nem tom ehhez mennek-e a sima xp frissítések, vagy ehhez vannak speckók? vagy nincs semmi?
segítsetek lécci! köszi
-
Lovasz
csendes tag
sziasztok!én nemrég telepitettem a reborn-t, és van egy dolog ami eléggé zavar...mégpedig az oldalak görgetésénél hogy ilyen szaggatottszerű.
tudnátok esetleg segiteni hogy ezt hol állithatnám vissza a jólmegszokottra?vagy egyáltalán mi az oka?
előre is köszi -
Deathmatch
tag
Sziasztok!
A Blacksheep, Simplycity és a Reborn Joco műve, az utóbbi volt az utolsó amit csinált, ugyanis kiszállt a melóból! Az új Win 2 nap múlva jelenik meg New Age fedőnévvel!
Én a Simplycity-t használom mindenféle gond nélkül, sok hasznos progi van benne!
Kíváncsi leszek az új jövevényre! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #284 üzenetére
Egyáltalán Joco1114 alkotása? Amiket próbáltam tőle, annak nem voltak program telepítési problémái.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
CPT.Pirk #283 üzenetére
Teljesen igazad van, nem tartana sokáig és valszeg ez lesz (vagy megveszi eredetiben
).
Csak gondoltam megkérdezem hogy hátha.Hogy melyik változat van? Ez jó kérdés. Ez egy 700MB-os változat és telepítésablakba csak az van írva, hogy Extended Editon. De az is lehet, hogy valami házilag az nlite-al összedobott Ex-et használunk, mert a telepítés végén a +progik 70%-a nem települ fel rendesen...
Mindenesetre veszünk (
) akkor alap XP-t
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #282 üzenetére
Egyáltalán melyik EE van nektek? Winter edition? Simplicity? Reborn?
Ha ezt megszereztétek, mennyibe tartana felmenni DC-re v. torrentra, és tölteni egy alap buta XP-t?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #280 üzenetére
Sehogy. Egyáltalán minek ezt akarjátok eröltetni, ha haverodnak feleslegesek a beállítások, progik? Neki egy gyári XP-kell, hogy mindig nyomogathassa az OK gombot telepítés alatt...
gabo7600: Egyrészt moderáld magad, másrészt amiről írtál, annak mi köze topic címében szereplő Extended Editionhoz?Ahogy nézem, még csak nemis Joco műve...
Coyote87: ismételten, a "VÁLASZ" gombot, és az önmoderálást javaslanám...
-
Dr. Romano
veterán
Üdv Mindenki!
Adott a Windows XP Extended Editon.
Ha CD-ről bootolok és úgy telepítem fel a rendszert akkor a "moddolt állapot" kerül fel (tele haver számára felesleges progikkal, beállításokkal).
Azonban ha Windowson belül indítom el a telepítőt és úgy rakom fel, akkor az alap XP kerül fel a gépre (semmi extra progi, skin stb...)Hogyan lehetne ebben az esetben azt elérni, hogy már CD-ről való bootoláskor is az alap állapotú és ne az Ex. változat kerüljön fel?
-
gabo7600
csendes tag
Szerintem a Windows xp Blade edition egy akkora kalap szar hogy ilyet nem is mertem volna terjeszteni!
Az asztali ikonok DOS ikonná változnak,minden ami kell le van tíltva, vgay ki van kapcsolva. Szerintem az ilyen kalózWindowsok közül A winXp Reborn az ami aránylag tűrhető. De én maradok a jól megszokott sima xp_sp2-nél. Száz szónak is egy a vége: Aki a Blade editiont telepíti az a gépét a koporsóba fekteti. Ez egy nagyon-nagy rakás fos!!!!!!!!
-
Coyote87
csendes tag
Sztem ocsmány dolog más müvét fikázni, aki meg nem ért az xphez használjon Linuxot vagy win 98 at...
Azér mer pár eber faszláma hozzá nem kell olcsárolni...
Nekem a Winter edition van meg és semmibajom sincs vele... -
-
Coyote87
csendes tag
Hali!
Nem tudom mit kell fikázni más munkáját ha érteszz hozzá inkább csinálj egyet, számszerint majdnem annyira vágom ezt az egészet, hogy irok magamnak szabott xpt,szóval sztem az akinek nem tetszik menjen a p...ba innen és hadja azokat kibontakozni aki ert hozzá és szereti...
A fejlesztések tudod sztem nem hátravetik a tudományt hanem előre...
-
adalbert1
veterán
válasz
CPT.Pirk #274 üzenetére
Kösz, majd még nézegetem őket.
Eddig stabílnak tünik a gép, igaz még csak 1 hete megy a driver+hotfixes installal, tehát nem ment még át elég sok valós helyzeten, különböző teszteknél meg nem annyira jönnek ki amúgy sem szerintem a bizonyos instabilitási gondok, mint valós használatnál.
A driver packek kihagyásával meg pont a lényeg veszne el,hogy ne kelljen mindig a driver cdkkel szenvedni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
adalbert1 #272 üzenetére
Itt van leírva minden, ami kell neked: [link] és itt: [link] - a "post install" dolgokat keresd...
plusz pár tipp:
A hotfixeket felejcsd el, beleintegrálásuk ugyan működik, de instabil lesz tőlük a rendszer. Ezt Jocó is tapasztalta, és énis a saját verziómnál, szóval hotfixekkel csínján.Driverek használata sem biztos hogy jó ötlet, azok is okozhatnak később random fagyásokat, mint a Simplicityben lévő driverek...
-
haxy27
aktív tag
A rendszergazda fiokot egy powertoysTweakUI nevezetü progival vissza lehet kapcsolni. egyébként az XP professionálnál van ijen hogy van egy rendszergazdai fiok és ha létrehozok egy másikat akkor az eredeti telepitéskor létrehozot rendszergazda nevezetü fiok rejtve lesz. ez ugyanis a biztonsági fiók ha gondvan a gépel akkor magátol megmutatja és itt biztos be lehet lépni.
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #271 üzenetére
Végül sikerült megoldani a hotfixex + driverek integrálását is, következő lépés lesz majd a programoké, habár már most erősen gondolkozom azon, hogy kínlódjak-e vele...
Valaki nem tudja, hogyan lehetne olyan választómenüt összeütni, ami van a winter editionnál? (akár wizarddal, akár valamilyen programnyelven)? -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #269 üzenetére
Még se megy olyan jól a projekt mint gondolom...
Sp2+hotfixek+driverek slipstreamelve, és lehal a telepítés... A driverpackek innen leszedve, ha az ő módszerükkel slipstreamelem az xp cd-be, akkor minden oké, ha nlite-tal, akkor az nlite is lehal..
A telepítés meg az első vinyóról indításnál hal be, a telepítő filejai még szépen felkúsznak az elején, de újraindításnál rinyál, hogy valami írni akart arra a kötetre amit használ. -
Jarod1
veterán
Hát ez a Simlicity , elég nagy kaki, néha kékhalállal indít mostanában, A taskikonok nem jelennek meg induláskor mindig...
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Én is egy saját unattanded telepítő lemez létrehozásán gondolkozok, az albiban van 3 gép, és így egyszerűbben meg lehetne oldani a telepítéseket. Addig már eljutottam régebben is, hogy sp2-es xp-t készítsek (itt a registryt meg egyebeket nem akarom buherálni, max. - messenger és egyéb cuccok), az érdekelne igazából hogy a drivereket csak egyesével lehet integrálni, vagy többet is belehúzhatok egyszerre.
Ill. ha szoftvereket is akarok integrálni, akkor hogyan tudok választómenüt csinálni nekik a telepítésnél? (a topic linkjeit már begyűjtöttem, de még nem olvastam őket, ha valahol le van írva már, akkor bocs).
Ill. valahogy meg tudom állapítani, hogy mik a sp2 után kiadott frissítések? Ezeken és a .net keretrendszeren, új directx-en kívül miket érdemes még esetleg integrálni amik wines dolgok?Szerk.: amúgy az extended editonok közül kettőt is próbáltam, a winter edition néha furcsa memóriahibát dobott, a reborn meg alapból nem telepített valami win rendszerfilet, így nem nagyon tetszettek meg, viszont maga az alapötlet annál jobban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Coyote87 #265 üzenetére
''5-3-2-0-0'' -erről nyugodtan írhatnál valami részletet, mert baromira nemtudjuk mit takar nálad... Memtest lefut 3x egymásután hiba nélkül?
Egyébként ''megvan a Joco1114 és a Blade Edition is.'' -ez a mondatod baromság Joco1114 nem verzió, ő az , aki csinálta ezeket a wineket. -
Coyote87
csendes tag
Hali!Témához annyit szólnák hozzá,nem tudom kinek milyen gépe van de 5-3-2-0-0 os osztásó memórián olyan memóriacímzésű hibák vannak had ne seoroljam.Nekem szám szerint megvan a Joco1114 és a Blade Edition is.Mind a kettőt kibasztam a kukába.A Program telepítő nekem is tetszik és már dolgozok azon az xp amiben az összes mostani frissítés benne legyen,2 office közül választhatsz,2003 vagy 2007, stb több hasznos program.Se a bootba se a windows rendszerbe nem fogok belenyulni mer a gagyi xpre sztem senkinek sincs szüksége.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjuk van némi hátárnya is pl. a rebornnak. Tetemes helyet sezik el a vinyóról, ez most nálam 7 giga... Valamint van egy memória vezérlési bug, ami néhány embernél, és néhány alkalmazásnál jön csak elő, valszeg a tweaks.reg egyik sora okozza. Hosszú ideig nemtapasztaltam ezt a hibát, aztán az erősen béta állapotú Total Annihilation 3D (TA Spring) előjött, most fölpakoltam egy vista ultimate x64-et is a gépre, ott jól megy a game, ott csak kisebb grafikai gixerek vannak, de semmi komoly. Azt viszont megtapasztaltam, hogy a Vista nálam gyorsabban bootol, plusz semmivel sem lasabb mint a Reborn v. Simplicity... Csakhát korrekt 5.1kezelés hiánya miatt még sokáig lesz használva a reborn nálam...
-
klambi
addikt
na hát mostmár elég sokat használtam, sok progit meg tesztet futtatam le, nekem jobban tetszik mint az előző verziók, csak a startnál az a kis ubuntu jel...hát ez nemszép!
azzal nemtuttam megbarátkozni -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A simplicity driverei problémásak voltak, ki letttek iktatva. Az új (áprilisi) kiadásban (reborn) már nem kerültek bele, csak a Sata2-höz kellő driverek.
Klambi: Nálam most mindkettő fentvan, hasítanak szépen. Gondom velük még sosem volt, kivéve a legelső kiadás driverei miatti fagyásokat, de azokat kiszedtem a DVD-ről, aztán utánna már azzal sem volt baj.
Itt meg neten sokan szabadkoznak, hogy ezek sarlatán windózok, össze vannak hányva, instabilok, stb... Mivel magamis foglalkoztam a dologgal, már látom mekkora meló egy ilyet összedobni. Aztán mióta átszerkesztettem a DVD-t, autómatikussan felteszi a nekem kellő progikat. Berakom DVD-t, kiválasztom a meghajtót, elindúl a telepítés, és kb. 30-40 perc múlva készen van magától minden, nem kell 2 percenként állítgatni időzónát, meg ilyen baromságokat...
[Szerkesztve] -
sh4d0w
félisten
Ha létrehozol egy user fiókot, akkor a Welcome képernyőről automatice eltűnik az administrator. Ha a létrehozott user nem rencergizda, akkor a Welcome képernyőn megnyomod a Ctrl+Alt billentyűket, nyomva tartod, majd kétszer megnyomod a Del-t és bejön a klasszikus belépőablak; itt már tudod használni az administrator usert...
-
Jarod1
veterán
Na akkor megsúgom hogy a sima XP-vel is meglehet azt csinálni
A rendszergazdai postafiók nem törlődik és vissza lehet hozni, 1-2 éve én is tököltem vele
de sikerült... Egyébként tényleg eléggé vacak a simlicity, néha nem tölt be induláskor ikonokat..viszont ha kijelentkezek és be akkor betölti...
Mellesleg a Chip cd rendszertakarító progiját kinyírja, nem engedi futni 2-3 másodpercre megjeleni a progi de aztán valami kidobja.. sima gépen csont nélkül fut. -
hzcs
senior tag
ez a simplicity egy nagy rakás szar. Alapból van egy rendszergazda nevű rendszergazda fiók, ami azonnal eltűnik, ha egy másik fiókot nevezek ki rendszergazdának, majd mondanom se kell, hogy visszahozni nem lehet. Az előtelepített programok futnak, de nem úgy, ahogy kellene, ezt nem tudom ki csinálta de egy lúzer, meg szvsz az is aki ilyet használ. Inkább plusz 1 óra tökölés a hagyományossal, mert ezzel 10 órákat lehet elcseszni feleslegesen, aminek az a vége, hogy a hagyományos kerül fel
Úgyhogy le a simplicityvel -
pisti88+
senior tag
Sziasztok nagy problémám lenne!!! Nekem is az extended edition van a gépen nagyon jol fut meg minden de az ati driverekkel nagy bajom van egyet sem fogad el
!!! Restart után mindig az alapértelmezettel indul ujra ami had ne mondjam mijen.... Egy sem kompatibilis vele, vagy mivan????? Ha valaki tud olyat ami jo hozzá, és ojan ati driver ami x800 szériához készült kérem ossza meg velem mert én már feladtam !!!! köszönöm előre is!!!
-
Jarod1
veterán
up up up valaki a 249 hsz-re?
-
Jarod1
veterán
Szasztok!
A Gépppel akartam volna felvenni a TV-ből( a gép bekapcsol magától, felveszi majd kikapcsol)
de nem töltött be programokat, nem volt ott az ikonja a jobb alsó sarokba.
Találkozott valaki ilyennelEddig mindig elindultak a programok,
-
Stylie
aktív tag
Haldoklik a topik nem árt egy up
-
k.t.a.
senior tag
hogyan tudnám felrakni az office2k3 egyenletszerkesztőjét, mert állandóan a cd-t kéri. Valahol nem lehet neki rendesen útvonalat megadni?
-
vércse
csendes tag
Áhh jó a kód, de amikor újraindítom a gépet és belépek a telpítőbe azt mondja h nemjó a cd helyezzem be a windows xp service pack 2 cdt és próbáljam meg ujra. Ijenkor mit kell csinálni
-
vércse
csendes tag
Csá tudna nekem vki egy telepítő kódot mondani mer simán nemtom felrakni
Köszi
-
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám, föltettem a simplycityt(Extended Edition) beállítottam hogy a tálcára mennyi kis ikon legyen + létrehoztam egy új eszköztárat,viszont min den újraindulás után ugyanúgy visszaáll. Tehát az új eszköztrá eltűnik+ami plusz ikonokat raktam a tart gomb mellé az eltűnik...mi miat4 lehet ez??? -
Stylie
aktív tag
Ez a jelenség akkor jön elő amikor indítod az installt vagy amikor elsőnek bootol fel a windows telepítés után?De a problem sztem hogy a winyóddal van gondja ha satás winyód van akkor gondoskodj arról hogy szerezz be megfelelő drivert bár ezeekbe már bele van integrálva a cucc...
-
csery
tag
[Szerkesztve] -
Jarod1
veterán
Hi mindenkinek!
Próbálnám indítani a DVD-t a simlicity installját, de valami Npld hiányzik neki és írja nyomjak gombot az ujrainduláshoz...Valakinek ötlete? -
Stylie
aktív tag
Leteszteltem az ultimate-t...hát ebbe is vannak hibák...rögtön a telepítőnél nem nyújt lehetőséget a winyó leformázására,a másik hiba amit észrevettem hogy a bluetooth nem akar működni ez alatt a rendszer alatt.Több hibát nem nagyon vettem észre,nem rossz ez a windows mod sem, és a programok is amik benne vannak hasznosak és jók is.
-
bandiras2
senior tag
Nem akar menni alatta a Lineage II
Mi a teendő? -
-FreaK-
veterán
Miért volt csalódás a blade? Nekem nem volt vele semmi komolyabb gondom szerencsére.
Mondjuk a hozzá adott programokat nem használtam, nekem tök feleslegesek, kb hetente jön ki belőlük új verzió én meg szeretem mindíga legújabbat használni.Esetleg néhány nagyobb progi lehet hasznos. -
Stylie
aktív tag
Annyira nem régi az egyébként ha yobban megnézed
Meg azért is töltöm le mivel eddig senki nem tudott tapasztalatokkal szolgálni sőt még hallani sem hallott róla szinte senki és itt a PH!-n még egy topik sincs a nevezetes windózról
Nah meg a blade nekem nem yött be...kicsit csalódás volt...
-
Stylie
aktív tag
Értetelek de sajna a rendes xp-ben is vannak hibák engem pl a generic win host process feszt kiakadása akasztott ki ugyanis amint ez kiakadt utána internet sem volt pedig csatlakozatva volt és a hangkártyát is önkényesen kilőtte...
A mostani winnel eddig nem nagyon voltak gondok,yól muzsikál...Most töltöm az Ultimate Editiont,kíváncsi leszek milyen.
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Ez meik verzió is volt? mert ha jól emléxem(de lehet h nem) egy korábbi wxpee és azóta ez már benne van.
Egyébként ha kimaradna az miért is lenne olyan nagy baj? Írta h bizonyos esetekben problémákat okozhat, és ha valaki ilyet tapasztal rögtön elkezdi fikázni az egészet h ez egy halom kaki és senki ne használja.. nah ennek kivédésre lett kihagyva a sata driver akkor.
De mondom nemtom már meikvolt az pontosan..
Egyébként meg mindkét verziónak van fóruma, lehet oda írni a tapasztalatokat, ha valami probléma merül fel biztos javítják a következő verzióra.. -
tiborow
csendes tag
Hát ha a hardware vagy user hibát visszafejlődésnek hívjuk, akkor igazad van. Viszont aki próbál lépést tartani a fejlődéssel, azonnal a ''saját?'' hibájába esik?
Idéznék:''Ami fontos: a telepítõben nincsenek beépítve SATA merevlemezes meghajtók. Ezt azt jelenti, hogy ha neked a Windows telepítéséhez F6-tal floppyról kellett a drivert feltöltened, akkor ez nálad nem fog menni. Sajnos, bizonyos okok miatt nem lehetett beleintegrálni már eleve ezeket a ''mass-storage'' drivereket. Ehhez egyetlen megoldást ismerek: boot-vinyónak vegyél (használj) ATA rendszerût.''
Ezt már írtam korábban, valahol, de ez nem user error! -
-FreaK-
veterán
Azok az érdekes dolgok mindíg egyedi szeparált esetek, ezért szólod le az ilyen verziókat mert vlaakinek volt valami problémája vele de azt se tudja h pontosan mi?
Nekem tökéletesen megy, semmi komolyabb bajom nincs vele.
Ezek az ilyen-olyan gondok álltalában vagy hardware hibák vagy user error hibák.. -
kispéé
senior tag
Kipróbáltam.Ez se jött be.Mérgemben újrahúztam a wint,de már az eredetivel.De képzeljétek,itt is csinálta már ezt a problémát,lehet nem a vindózzal van a gond,hanem hardveres. Új gépem van és egy IDE kábelen van a vinyóm meg a dvdírom,mert csak egy csati van a alaplapon,addig így lesz míg veszek egy sata-s vinyót és irót.Lehet ez lehet a gond?vinyó masteren van az írót meg nem tudom,de úgy emlékszem slave-n. Tehát akkor valszeg offtopic az én bajom
Aktív témák
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest