- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
CPT.Pirk #274 üzenetére
Kösz, majd még nézegetem őket.
Eddig stabílnak tünik a gép, igaz még csak 1 hete megy a driver+hotfixes installal, tehát nem ment még át elég sok valós helyzeten, különböző teszteknél meg nem annyira jönnek ki amúgy sem szerintem a bizonyos instabilitási gondok, mint valós használatnál.
A driver packek kihagyásával meg pont a lényeg veszne el,hogy ne kelljen mindig a driver cdkkel szenvedni. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #271 üzenetére
Végül sikerült megoldani a hotfixex + driverek integrálását is, következő lépés lesz majd a programoké, habár már most erősen gondolkozom azon, hogy kínlódjak-e vele...
Valaki nem tudja, hogyan lehetne olyan választómenüt összeütni, ami van a winter editionnál? (akár wizarddal, akár valamilyen programnyelven)? -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #269 üzenetére
Még se megy olyan jól a projekt mint gondolom...
Sp2+hotfixek+driverek slipstreamelve, és lehal a telepítés... A driverpackek innen leszedve, ha az ő módszerükkel slipstreamelem az xp cd-be, akkor minden oké, ha nlite-tal, akkor az nlite is lehal..
A telepítés meg az első vinyóról indításnál hal be, a telepítő filejai még szépen felkúsznak az elején, de újraindításnál rinyál, hogy valami írni akart arra a kötetre amit használ. -
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Én is egy saját unattanded telepítő lemez létrehozásán gondolkozok, az albiban van 3 gép, és így egyszerűbben meg lehetne oldani a telepítéseket. Addig már eljutottam régebben is, hogy sp2-es xp-t készítsek (itt a registryt meg egyebeket nem akarom buherálni, max. - messenger és egyéb cuccok), az érdekelne igazából hogy a drivereket csak egyesével lehet integrálni, vagy többet is belehúzhatok egyszerre.
Ill. ha szoftvereket is akarok integrálni, akkor hogyan tudok választómenüt csinálni nekik a telepítésnél? (a topic linkjeit már begyűjtöttem, de még nem olvastam őket, ha valahol le van írva már, akkor bocs).
Ill. valahogy meg tudom állapítani, hogy mik a sp2 után kiadott frissítések? Ezeken és a .net keretrendszeren, új directx-en kívül miket érdemes még esetleg integrálni amik wines dolgok?Szerk.: amúgy az extended editonok közül kettőt is próbáltam, a winter edition néha furcsa memóriahibát dobott, a reborn meg alapból nem telepített valami win rendszerfilet, így nem nagyon tetszettek meg, viszont maga az alapötlet annál jobban.
Aktív témák
- Mozilla Thunderbird
- Tőzsde és gazdaság
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest