- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #284 üzenetére
Egyáltalán Joco1114 alkotása? Amiket próbáltam tőle, annak nem voltak program telepítési problémái.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #282 üzenetére
Egyáltalán melyik EE van nektek? Winter edition? Simplicity? Reborn?
Ha ezt megszereztétek, mennyibe tartana felmenni DC-re v. torrentra, és tölteni egy alap buta XP-t?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #280 üzenetére
Sehogy. Egyáltalán minek ezt akarjátok eröltetni, ha haverodnak feleslegesek a beállítások, progik? Neki egy gyári XP-kell, hogy mindig nyomogathassa az OK gombot telepítés alatt...
gabo7600: Egyrészt moderáld magad, másrészt amiről írtál, annak mi köze topic címében szereplő Extended Editionhoz?Ahogy nézem, még csak nemis Joco műve...
Coyote87: ismételten, a "VÁLASZ" gombot, és az önmoderálást javaslanám...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
adalbert1 #272 üzenetére
Itt van leírva minden, ami kell neked: [link] és itt: [link] - a "post install" dolgokat keresd...
plusz pár tipp:
A hotfixeket felejcsd el, beleintegrálásuk ugyan működik, de instabil lesz tőlük a rendszer. Ezt Jocó is tapasztalta, és énis a saját verziómnál, szóval hotfixekkel csínján.Driverek használata sem biztos hogy jó ötlet, azok is okozhatnak később random fagyásokat, mint a Simplicityben lévő driverek...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Coyote87 #265 üzenetére
''5-3-2-0-0'' -erről nyugodtan írhatnál valami részletet, mert baromira nemtudjuk mit takar nálad... Memtest lefut 3x egymásután hiba nélkül?
Egyébként ''megvan a Joco1114 és a Blade Edition is.'' -ez a mondatod baromság Joco1114 nem verzió, ő az , aki csinálta ezeket a wineket. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjuk van némi hátárnya is pl. a rebornnak. Tetemes helyet sezik el a vinyóról, ez most nálam 7 giga... Valamint van egy memória vezérlési bug, ami néhány embernél, és néhány alkalmazásnál jön csak elő, valszeg a tweaks.reg egyik sora okozza. Hosszú ideig nemtapasztaltam ezt a hibát, aztán az erősen béta állapotú Total Annihilation 3D (TA Spring) előjött, most fölpakoltam egy vista ultimate x64-et is a gépre, ott jól megy a game, ott csak kisebb grafikai gixerek vannak, de semmi komoly. Azt viszont megtapasztaltam, hogy a Vista nálam gyorsabban bootol, plusz semmivel sem lasabb mint a Reborn v. Simplicity... Csakhát korrekt 5.1kezelés hiánya miatt még sokáig lesz használva a reborn nálam...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A simplicity driverei problémásak voltak, ki letttek iktatva. Az új (áprilisi) kiadásban (reborn) már nem kerültek bele, csak a Sata2-höz kellő driverek.
Klambi: Nálam most mindkettő fentvan, hasítanak szépen. Gondom velük még sosem volt, kivéve a legelső kiadás driverei miatti fagyásokat, de azokat kiszedtem a DVD-ről, aztán utánna már azzal sem volt baj.
Itt meg neten sokan szabadkoznak, hogy ezek sarlatán windózok, össze vannak hányva, instabilok, stb... Mivel magamis foglalkoztam a dologgal, már látom mekkora meló egy ilyet összedobni. Aztán mióta átszerkesztettem a DVD-t, autómatikussan felteszi a nekem kellő progikat. Berakom DVD-t, kiválasztom a meghajtót, elindúl a telepítés, és kb. 30-40 perc múlva készen van magától minden, nem kell 2 percenként állítgatni időzónát, meg ilyen baromságokat...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
hmm, én CD méretre emlékeztem, de utánnanéztem, ez miatt ugrott be:
ez a blacksheep fórumából van.
''A másik: ha kitörlöd az Install mappát, akkor természetesen nem fog elindulni a WPI a telepítés végeztével. Hogy miért jó ez? Mert akkor a BS mérete kb. 650-680 mega lesz, tehát símán ráfér egy CD-re. Ettől függetlenül még tartalmazza a kötelező programokat, a konfigurációs scripteket, tehát nem egy egyszerű XP-t kapsz, csak a programok nem lesznek benne. Szerintem sosem árt egy CD-s verzió.'' -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
parandroid #67 üzenetére
És aki még nem jutott el fősulira? mondjuk teknikusit csinálja középsuliban, ha jól olvastam így futtában, annak nincs ilyen lehetősége...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most fogom megcsinálni, amit joco1114 mondott, hogy kiszedem a drivereket az iso-ból, mert problémásak, egyúttal joco aszt írja, h. a köv. verzióban már nem lesznek driverek.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest