Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A simplicity driverei problémásak voltak, ki letttek iktatva. Az új (áprilisi) kiadásban (reborn) már nem kerültek bele, csak a Sata2-höz kellő driverek.
Klambi: Nálam most mindkettő fentvan, hasítanak szépen. Gondom velük még sosem volt, kivéve a legelső kiadás driverei miatti fagyásokat, de azokat kiszedtem a DVD-ről, aztán utánna már azzal sem volt baj.
Itt meg neten sokan szabadkoznak, hogy ezek sarlatán windózok, össze vannak hányva, instabilok, stb... Mivel magamis foglalkoztam a dologgal, már látom mekkora meló egy ilyet összedobni. Aztán mióta átszerkesztettem a DVD-t, autómatikussan felteszi a nekem kellő progikat. Berakom DVD-t, kiválasztom a meghajtót, elindúl a telepítés, és kb. 30-40 perc múlva készen van magától minden, nem kell 2 percenként állítgatni időzónát, meg ilyen baromságokat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest