- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A simplicity driverei problémásak voltak, ki letttek iktatva. Az új (áprilisi) kiadásban (reborn) már nem kerültek bele, csak a Sata2-höz kellő driverek.
Klambi: Nálam most mindkettő fentvan, hasítanak szépen. Gondom velük még sosem volt, kivéve a legelső kiadás driverei miatti fagyásokat, de azokat kiszedtem a DVD-ről, aztán utánna már azzal sem volt baj.
Itt meg neten sokan szabadkoznak, hogy ezek sarlatán windózok, össze vannak hányva, instabilok, stb... Mivel magamis foglalkoztam a dologgal, már látom mekkora meló egy ilyet összedobni. Aztán mióta átszerkesztettem a DVD-t, autómatikussan felteszi a nekem kellő progikat. Berakom DVD-t, kiválasztom a meghajtót, elindúl a telepítés, és kb. 30-40 perc múlva készen van magától minden, nem kell 2 percenként állítgatni időzónát, meg ilyen baromságokat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest