Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Miért volt csalódás a blade? Nekem nem volt vele semmi komolyabb gondom szerencsére.
Mondjuk a hozzá adott programokat nem használtam, nekem tök feleslegesek, kb hetente jön ki belőlük új verzió én meg szeretem mindíga legújabbat használni.Esetleg néhány nagyobb progi lehet hasznos. -
kispéé
senior tag
Kipróbáltam.Ez se jött be.Mérgemben újrahúztam a wint,de már az eredetivel.De képzeljétek,itt is csinálta már ezt a problémát,lehet nem a vindózzal van a gond,hanem hardveres. Új gépem van és egy IDE kábelen van a vinyóm meg a dvdírom,mert csak egy csati van a alaplapon,addig így lesz míg veszek egy sata-s vinyót és irót.Lehet ez lehet a gond?vinyó masteren van az írót meg nem tudom,de úgy emlékszem slave-n. Tehát akkor valszeg offtopic az én bajom
-
-FreaK-
veterán
A nod32-höz lévő crackben volt egy vírus vagy trojan, amit a Balde álltal használt vírusírtók nem szúrtak ki akkor.Most jön egyébként a következő változat a napokban, valamint a windows extended edition legújabb verziójának is van már beta változata(blacksheep utáni, reborn kódnevű).
-
raver
aktív tag
Mind2 problem megoldva.
SMC: A kártyához való driver cd-n, csak a már említett driver volt, ami tartalmazta a CCU2802.exe-ét. Ami ugye állandóan kérte a régió kiválasztását.
Azmsfn, csinált egy jó kis driver pack-ot. ebből a csomagból, kibogarásztam az SMC drivert. Ők valahogy megoldották az hogy nincs exe, így nincs is régió választás. RULEZZ
Nvidia: A megrendelő (iskola ahol szakdolinak is csinálom ezt), tudomásomra adta, hogy őt nem érdekli, vannak-e nvidia opciók. Egyszerűen elég ha tudja az 1024x768; 32bit; 85Hz-et. Ezt pedíg a MS driver is kihajtja a kártykból.
Most teljes erőbedobással jönnek a progik....... -
szokegergely
csendes tag
-
tiborow
csendes tag
Egy hétvége alatt, kényelmesen dolgozgatva is meg lehet csinálni. És azok a driverek, programok lesznek benne, amire valóban szükséged van. Én a WINBORG-ot mókoltam meg, miközben a többi variánst is átnéztem, okosságok miatt. Most van egy SP2HU a gépen, az összes frissítéssel. Hibaüzit, vagy akadozást még nem láttam rajt.
-
raver
aktív tag
aham. értem már a problémát.
Próbáld úgy, hogy raksz egy rendszeret az egyik partícióra. Utánna indítasz egy PQmagic-et, és azt a prticiót, amin van a vinfos, elrejted. Ezután raksz a másikra, egy másik OS-t. Ha ezzel is végeztél, akkor egy bootmanagerrel megcsinálod a bootmenüt (itt azt is be lehet állítani, hogy lássa avagy ne lássa a 2db partíció egymást).
Így biztos működni fog. -
raver
aktív tag
Egy winyó alatt mit értesz? Mert nekem már volt 3 OP.rendszerem is egy vinyón. Külön partíciókon, boot menüvel ellátva. Nekem tök jól működött.
''Nos vélemény az hogy nagyszerű megoldás az hogy azt telepítek fel amit akarok és nem a windows irányít engem hogy ő azt rak fel amit akar.''
Ezt sem értem teljesen. A fontos dolgokat (a win által fontosnak tartott) mindenképp fel fogja rakni. Tehát olyan nagyon mélyen nem lehet belenyúlni a telepítésbe.......
Ha ''rózsszín'' világban élnénk, akkor igen csak jó lenne a 2féle rendszer ötvözete. De a valóságban, szvsz nagy káoszt eredményezne.
A videókártyád valószínű azért nem telepítette, mer a készítő álltal belerakott driver nem támogatja, vagy nincs benne whql. -
raver
aktív tag
''nem tudtam hasznlni mert amikor feltelepült akkor utána ugye yó szokáshoz híven újraindult a gép majd amikor bootolt volna winyóról kivágott egy ilyen hogy hiányzó NTDRL vagy vmi ilyesmi már nem emléxem rá pedig már többször találkoztam ilyennel...azt sejtem hogy ehhez a windowshoz kellene floppyn sata driver...Ha tévedtem javítsatok ki ''
Ha kéne neki floppyról a SATA driver, akkor már telepíteni sem tudnád......
A videokari drivert fels sem rakta, vagy felrakta, de inkább a microsoftos drivert használta?
Amúgy az post-hoz anyit, hogy a kevesebb néha több. Tele lehet pakolni ezeket a lemezeket mindennel, de gyakorlatban ez nem biztos h működik is. Én pl 400 db, 7 különböző konfigra csinálok épp egy ilyen winfost. ÉS hát mit ne mondjak, a teszteléssel már nem kis idő telt el. Mondjuk a telepítőm jelen állásában minden gépen tökéletesen működik. Ezeket az xyz edison izémizé telepítőket, pedíg nem hiszem, hogy szélesebb körben is tesztelték volna ( a terjsztési körhöz képest). Ez pedíg maga után vonja, az esetleges hibákat. -
Stylie
aktív tag
Nos kipróbáltam ezt a windowst és sokminden van ami tetszik de vannak olyanok is amik nem.Kezdjük azzal hogy a stílus az nagyon zsír lett és az egyes stílusos megoldások is tetszenek no meg van egy két program és funkció ami értékessé teszi ezt a windows-t.Ami viszont nem tetszik hogy sok helyen van bug,mint pl feltelepülnek az egyes programok és utána mondja a telepítő hogy nyomjon egy ok-ot,és ha ezt megteszed akkor kivág egy hibaüzenetet hogy 10 másodperc múlva újraindul a rendszer
no meg néhol fel fel tűnnek angol kifejezések,szavak is...Összességében véve nem rossz op rendszer bár yobb lenne ha ki lehetne választani hogy milyen szoftvert szeretnék telepíteni.Driverekkel minden rendben ment egyedül a videókarimat(Asus 6800 GT) nem ismerte fel,ezen kívül semmivel nem volt gondja...A Blade Edition-t meg ezt a windowst kellene ötvözni és abból sztem elég yó dolog sülne ki de ez nem az én dolgom csak egy ötlet bár majd lehet egyszer nekiülök kísérletezni
És ha már ilyen tuningos windows-okról beszélünk akkor nemtudom hogy hallott e valaki az ultimate editionről...ez is ilyen tuningolt rendszer megspékelve minden yóval...novemberi frissítésekkel azt hiszem.Ha megtalálom a linket akkor belinkelem ide.Visszatérve a Blade Editionra...nem tudtam hasznlni mert amikor feltelepült akkor utána ugye yó szokáshoz híven újraindult a gép majd amikor bootolt volna winyóról kivágott egy ilyen hogy hiányzó NTDRL vagy vmi ilyesmi már nem emléxem rá pedig már többször találkoztam ilyennel...azt sejtem hogy ehhez a windowshoz kellene floppyn sata driver...Ha tévedtem javítsatok ki
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest