Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Leteszteltem az ultimate-t...hát ebbe is vannak hibák...rögtön a telepítőnél nem nyújt lehetőséget a winyó leformázására,a másik hiba amit észrevettem hogy a bluetooth nem akar működni ez alatt a rendszer alatt.Több hibát nem nagyon vettem észre,nem rossz ez a windows mod sem, és a programok is amik benne vannak hasznosak és jók is.

-
Stylie
aktív tag
Annyira nem régi az egyébként ha yobban megnézed
Meg azért is töltöm le mivel eddig senki nem tudott tapasztalatokkal szolgálni sőt még hallani sem hallott róla szinte senki és itt a PH!-n még egy topik sincs a nevezetes windózról
Nah meg a blade nekem nem yött be...kicsit csalódás volt... -
tiborow
csendes tag
Hát ha a hardware vagy user hibát visszafejlődésnek hívjuk, akkor igazad van. Viszont aki próbál lépést tartani a fejlődéssel, azonnal a ''saját?'' hibájába esik?
Idéznék:''Ami fontos: a telepítõben nincsenek beépítve SATA merevlemezes meghajtók. Ezt azt jelenti, hogy ha neked a Windows telepítéséhez F6-tal floppyról kellett a drivert feltöltened, akkor ez nálad nem fog menni. Sajnos, bizonyos okok miatt nem lehetett beleintegrálni már eleve ezeket a ''mass-storage'' drivereket. Ehhez egyetlen megoldást ismerek: boot-vinyónak vegyél (használj) ATA rendszerût.''
Ezt már írtam korábban, valahol, de ez nem user error!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Energiaital topic
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nah meg a blade nekem nem yött be...kicsit csalódás volt...