Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Leteszteltem az ultimate-t...hát ebbe is vannak hibák...rögtön a telepítőnél nem nyújt lehetőséget a winyó leformázására,a másik hiba amit észrevettem hogy a bluetooth nem akar működni ez alatt a rendszer alatt.Több hibát nem nagyon vettem észre,nem rossz ez a windows mod sem, és a programok is amik benne vannak hasznosak és jók is.
-
Stylie
aktív tag
Annyira nem régi az egyébként ha yobban megnézed
Meg azért is töltöm le mivel eddig senki nem tudott tapasztalatokkal szolgálni sőt még hallani sem hallott róla szinte senki és itt a PH!-n még egy topik sincs a nevezetes windózról
Nah meg a blade nekem nem yött be...kicsit csalódás volt...
-
tiborow
csendes tag
Hát ha a hardware vagy user hibát visszafejlődésnek hívjuk, akkor igazad van. Viszont aki próbál lépést tartani a fejlődéssel, azonnal a ''saját?'' hibájába esik?
Idéznék:''Ami fontos: a telepítõben nincsenek beépítve SATA merevlemezes meghajtók. Ezt azt jelenti, hogy ha neked a Windows telepítéséhez F6-tal floppyról kellett a drivert feltöltened, akkor ez nálad nem fog menni. Sajnos, bizonyos okok miatt nem lehetett beleintegrálni már eleve ezeket a ''mass-storage'' drivereket. Ehhez egyetlen megoldást ismerek: boot-vinyónak vegyél (használj) ATA rendszerût.''
Ezt már írtam korábban, valahol, de ez nem user error!
Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Nintendo Switch
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest