Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Leteszteltem az ultimate-t...hát ebbe is vannak hibák...rögtön a telepítőnél nem nyújt lehetőséget a winyó leformázására,a másik hiba amit észrevettem hogy a bluetooth nem akar működni ez alatt a rendszer alatt.Több hibát nem nagyon vettem észre,nem rossz ez a windows mod sem, és a programok is amik benne vannak hasznosak és jók is.

-
Stylie
aktív tag
Annyira nem régi az egyébként ha yobban megnézed
Meg azért is töltöm le mivel eddig senki nem tudott tapasztalatokkal szolgálni sőt még hallani sem hallott róla szinte senki és itt a PH!-n még egy topik sincs a nevezetes windózról
Nah meg a blade nekem nem yött be...kicsit csalódás volt... -
tiborow
csendes tag
Hát ha a hardware vagy user hibát visszafejlődésnek hívjuk, akkor igazad van. Viszont aki próbál lépést tartani a fejlődéssel, azonnal a ''saját?'' hibájába esik?
Idéznék:''Ami fontos: a telepítõben nincsenek beépítve SATA merevlemezes meghajtók. Ezt azt jelenti, hogy ha neked a Windows telepítéséhez F6-tal floppyról kellett a drivert feltöltened, akkor ez nálad nem fog menni. Sajnos, bizonyos okok miatt nem lehetett beleintegrálni már eleve ezeket a ''mass-storage'' drivereket. Ehhez egyetlen megoldást ismerek: boot-vinyónak vegyél (használj) ATA rendszerût.''
Ezt már írtam korábban, valahol, de ez nem user error!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL30! - Élettartam garancia
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- Synology DS 2413+ tápegységet keresek!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nah meg a blade nekem nem yött be...kicsit csalódás volt...