- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Aktív témák
-
kispéé
senior tag
Kipróbáltam.Ez se jött be.Mérgemben újrahúztam a wint,de már az eredetivel.De képzeljétek,itt is csinálta már ezt a problémát,lehet nem a vindózzal van a gond,hanem hardveres. Új gépem van és egy IDE kábelen van a vinyóm meg a dvdírom,mert csak egy csati van a alaplapon,addig így lesz míg veszek egy sata-s vinyót és irót.Lehet ez lehet a gond?vinyó masteren van az írót meg nem tudom,de úgy emlékszem slave-n. Tehát akkor valszeg offtopic az én bajom
-
kispéé
senior tag
sziasztok! remélem tud valaki segíteni! olyan problémám van,hogy ez a ext. editon van a gépemen és amióta ez van,azóta nem tudok multisession (többmenetes) dvd-ket írni.pl. a nero-val (próbáltam mással is), kiírja hog érvénytelen parancs. Egymenetest viszont gond nélkül megírja.Meg a dvd törlés sem jó,van olyan korong amit nem hajlandó törölni. Valami gebasz van,de nem tudok rájönni,hogy mi. Előtte normál winXP volt, ott ezeket a korongokat megírta ahogy kell. Valakinek nincs ötlete? már teljesen leblokkoltam,nem szeretnék új windowst, kiszeretném húzni ezzel a vistáig!
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest