Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
kispéé
senior tag
Kipróbáltam.Ez se jött be.Mérgemben újrahúztam a wint,de már az eredetivel.De képzeljétek,itt is csinálta már ezt a problémát,lehet nem a vindózzal van a gond,hanem hardveres. Új gépem van és egy IDE kábelen van a vinyóm meg a dvdírom,mert csak egy csati van a alaplapon,addig így lesz míg veszek egy sata-s vinyót és irót.Lehet ez lehet a gond?vinyó masteren van az írót meg nem tudom,de úgy emlékszem slave-n. Tehát akkor valszeg offtopic az én bajom

-
kispéé
senior tag
sziasztok! remélem tud valaki segíteni! olyan problémám van,hogy ez a ext. editon van a gépemen és amióta ez van,azóta nem tudok multisession (többmenetes) dvd-ket írni.pl. a nero-val (próbáltam mással is), kiírja hog érvénytelen parancs. Egymenetest viszont gond nélkül megírja.Meg a dvd törlés sem jó,van olyan korong amit nem hajlandó törölni. Valami gebasz van,de nem tudok rájönni,hogy mi. Előtte normál winXP volt, ott ezeket a korongokat megírta ahogy kell. Valakinek nincs ötlete? már teljesen leblokkoltam,nem szeretnék új windowst, kiszeretném húzni ezzel a vistáig!

Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- BestBuy topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest