Hirdetés

Aktív témák

• adalbert1

veterán

Sziasztok!
    Én is egy saját unattanded telepítő lemez létrehozásán gondolkozok, az albiban van 3 gép, és így egyszerűbben meg lehetne oldani a telepítéseket. Addig már eljutottam régebben is, hogy sp2-es xp-t készítsek (itt a registryt meg egyebeket nem akarom buherálni, max. - messenger és egyéb cuccok), az érdekelne igazából hogy a drivereket csak egyesével lehet integrálni, vagy többet is belehúzhatok egyszerre.
    Ill. ha szoftvereket is akarok integrálni, akkor hogyan tudok választómenüt csinálni nekik a telepítésnél? (a topic linkjeit már begyűjtöttem, de még nem olvastam őket, ha valahol le van írva már, akkor bocs).
    Ill. valahogy meg tudom állapítani, hogy mik a sp2 után kiadott frissítések? Ezeken és a .net keretrendszeren, új directx-en kívül miket érdemes még esetleg integrálni amik wines dolgok?

Szerk.: amúgy az extended editonok közül kettőt is próbáltam, a winter edition néha furcsa memóriahibát dobott, a reborn meg alapból nem telepített valami win rendszerfilet, így nem nagyon tetszettek meg, viszont maga az alapötlet annál jobban.

Aktív témák