Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Én is egy saját unattanded telepítő lemez létrehozásán gondolkozok, az albiban van 3 gép, és így egyszerűbben meg lehetne oldani a telepítéseket. Addig már eljutottam régebben is, hogy sp2-es xp-t készítsek (itt a registryt meg egyebeket nem akarom buherálni, max. - messenger és egyéb cuccok), az érdekelne igazából hogy a drivereket csak egyesével lehet integrálni, vagy többet is belehúzhatok egyszerre.
Ill. ha szoftvereket is akarok integrálni, akkor hogyan tudok választómenüt csinálni nekik a telepítésnél? (a topic linkjeit már begyűjtöttem, de még nem olvastam őket, ha valahol le van írva már, akkor bocs).
Ill. valahogy meg tudom állapítani, hogy mik a sp2 után kiadott frissítések? Ezeken és a .net keretrendszeren, új directx-en kívül miket érdemes még esetleg integrálni amik wines dolgok?Szerk.: amúgy az extended editonok közül kettőt is próbáltam, a winter edition néha furcsa memóriahibát dobott, a reborn meg alapból nem telepített valami win rendszerfilet, így nem nagyon tetszettek meg, viszont maga az alapötlet annál jobban.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest