- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Értetelek de sajna a rendes xp-ben is vannak hibák engem pl a generic win host process feszt kiakadása akasztott ki ugyanis amint ez kiakadt utána internet sem volt pedig csatlakozatva volt és a hangkártyát is önkényesen kilőtte...
A mostani winnel eddig nem nagyon voltak gondok,yól muzsikál...Most töltöm az Ultimate Editiont,kíváncsi leszek milyen.
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Azok az érdekes dolgok mindíg egyedi szeparált esetek, ezért szólod le az ilyen verziókat mert vlaakinek volt valami problémája vele de azt se tudja h pontosan mi?
Nekem tökéletesen megy, semmi komolyabb bajom nincs vele.
Ezek az ilyen-olyan gondok álltalában vagy hardware hibák vagy user error hibák.. -
Stylie
aktív tag
Örülök hogy megoldódott a probléma
Nekem viszont még mindig fennt áll a problem amit mondtam...viszont mostmár csak a bill csinálja a hülyeségét...és ráadásul sima SP2-es windows-on ahol eddig nem csinálta...tehát ha nyomok egy billt sokáig majd utána elengedem akkor még 2-3 másodpercig azt csinálja mintha még mindig nyomnám...Most már csak két lehetséges ok maradt fennt,mert a többit kizártam...Tehát vagy az alaplap ps2 portjával van a gond vagy pedig a másik partíción maradt windows fájlok,bár nemtudom hogy ez bezavarna e.Mondjuk gyanakodok még directX problemre is de ez kevésbé valószínű mint az előző kettő.
Remélem minél hamarabb kilábalok belőle. -
Stylie
aktív tag
-
Stylie
aktív tag
Végülis már megoldottam azzal hogy felraktam inkább a Blade editiont
Egyébként az volt a problem hogy elkezdtem yáccani és behülyül az egér meg a bill olyan módon hogy hiába nem nyomom már a billentyűt vagy az egeret csinálja magtól a hülyeségetElsőnek directxre gondoltam de nem oldott meg semmit.
No de ezzel a rendszerrel is vannak gondok ám pl a stílusok nem mennek rajta illetve a nod 32 ennél a rendszernél is besz@r.Illetve a különböző driverekkel is gondok vannak...
Szal inkább maradok a sima servide packos xp-nél de még vmelyik nap le fogom tesztelni a Vistát is. -
DeltaPower
addikt
a külön partícióra dolog arról szól, hogy a D-re mennek a progik, E-re a játékok, F-re a multimédiás cuccok, letöltések, minden egyéb. mindössze annyi előnyét érzem, hogy bármit megtalálok a gépen kb. 10 mp alatt. ja és utálom begépelni h ''program files''
a rendszervinyót elírtam... rendszerpartíciót akartam. a többi partíción viszonylag nagy az adatmozgás, 100 gigának néha a 20%-a lecserélődik 1 hét alatt. és rengeteg kis fájllal dolgozom általában (weblapok, képek, ma már a zene is kis fájlnak számít) -
Stylie
aktív tag
Ha egy partícióra akartam felrakni a két rendszert akkor az nem ment együtt...pedig nekem már volt kért windows egy partíción.Viszont úgy ment hogy külön partíción...
'Nos vélemény az hogy nagyszerű megoldás az hogy azt telepítek fel amit akarok és nem a windows irányít engem hogy ő azt rak fel amit akar.''
Nos ezt arra értettem hogy nekem nem kínálja fel hogy mit akarok feltelepíteni a dvd-n fennt levő programok közül hanem megfogja és egyszerűen kérdezés nélkül felrakja az összeset
Most akadt egy elég idegesítő problémám...mégpedig hogy a billentyűzet és az egér yáték alatt egész egyszerűen megőrül...hiába nem nyomom az egér gombot tovább úgy csinál mintha nyomnám...akkor ha elengedem az egyik iránygombot akkor még vagy 5 évig ugyanarra akar menni...
Erre van vmi ötleted?
-
Stylie
aktív tag
Hát akkor nem tudom milyen gáz volt de most felment simán...Nos vélemény az hogy nagyszerű megoldás az hogy azt telepítek fel amit akarok és nem a windows irányít engem hogy ő azt rak fel amit akar.Viszont aki a külcsínyre megy annak semmi extrát nem szán ez inkább csak a belbecsre hangsúlyozódik,rengeteg mindent be lehet állítani még a programok feltelepítés után is...Ötvözni kellene ezt meg az extended editiont és úgy gondolom akkor egy nagyszerű op rendszert kapnánk,bár azért az zavaró volt hogy tele van b*szva crack progikkal hogy teljes mértékben tudd használni az adott progit.
Jah egy másik tapasztalat ha egy winyóra akarod telepíteni a két op rendszert akkor a másodjára telepített windows szépen összeomlik... -
Stylie
aktív tag
Ez yogos de akkor nemtudom mi lehet a gondja majd most megpróbálom mégegyszer felrakni ,lehet az cseszett be hogy volt még egy winyó a rackben és ez lehet bezavarta a windowst vhogyan.Nemsokára yövök és megírom a tapasztalokat.
A videókártyának kérte a driverét felismerni nem ismerte fel csak annyi hogy vga kompatibilis videókártya oszt csőfelraktam a driverét és azóta megy minden normálisan.Annyit még hadd fűzzek hozzá hogy azért nincs minden rendben az integrált driverekkel mivelhogy az alplapi hangkártyámhoz egy teljesen más drivert adott így nem is ment
Nah majd yövök nemsokára és megírom mik a tapasztalatok -
raver
aktív tag
Érdekesség.
Ugye a VIA chipes lapoknál, a via kiadott egy külön sata drivert. Namost, ha én csak a viás satát nyomom bele az XPbe, akkor nem ismeri fel a vinyókat. Próba cseresznye, beleraktam egy promise sata drivert, ami ugye állt az intelekhez adnak. Ezzel már működik a cucc. -
tiborow
csendes tag
-
-
tiborow
csendes tag
Az a megérzésem, hogy olyan telepítőt nem nagyon tudsz összerakni, ami kitalálja, hogy melyik gépnek milyen nevet szeretnél adni. Pláne, ha nem meghatározott sorrendben telepítesz. Szerintem a legegyszerűbb megoldás, hogy a telepítőbe nem írsz semmit, és telepítéskor kézzel írogatod be a gépnevet. Esetleg minden géphez külön telepítő, bár ez kicsit gáz asszem. Esetleg egy registry bejegyzés...
-
tiborow
csendes tag
Viszont TE egy normális windózt raktál bele, nem pedig egy szétbarmolt s****t. Én most telepítettem kizárólag kiváncsiságból, de már az elején televolt hibaüzivel, ami ugye nem túl szerencsés.
SzlobiG: Telepíts fel egy ''mezei'' windozt, és ennek a verziónak csak a programjait. Ha ezzel megvagy, van egy JÓ windózod. -
tiborow
csendes tag
Igazából, amit én használok, abban nincsen az office-nak külön .cmd fájlja. Egyszerűen a WPI telepíti, minden különösebb gond nélkül.
Egyébként amit az $OEM$\$1 könyvtárba teszel, azt csak felmásolja a rendszert tartalmazó meghajtóra, de nem futtatja. Amit a $OEM$\$$ mappába teszel, azt pedig a Win könyvtárába másolja.
Próbálj inkább a gyökérben egy külön mappába pakolni, és onnan telepíteni. Ha ez megvan, már csak a WPI-nek kell megmutatni, honnan-hová, és mit. Persze ez sem egyszerű, de így akár sikerülhet is! -
tiborow
csendes tag
Az, hogy nem lesz elterjedt, az igaz, de mindössze azért, mert nem teljesen legális (asszem).
A legújabb programok pedig, nem biztos, hogy megegyeznek a jobbal is. Azért mert új, nem biztos, hogy jobb is, lehet, hogy csak jobban fogja gépedet, mert csillog-villog, de dolgozni nem tudsz vele.
A változatos gépparkhoz, meg szerintem inkább a több kell, mint a kevesebb. Vagy kiválogatot melyik gépre telepítesz és melyikre nem?
Aktív témák
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest