- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjuk van némi hátárnya is pl. a rebornnak. Tetemes helyet sezik el a vinyóról, ez most nálam 7 giga... Valamint van egy memória vezérlési bug, ami néhány embernél, és néhány alkalmazásnál jön csak elő, valszeg a tweaks.reg egyik sora okozza. Hosszú ideig nemtapasztaltam ezt a hibát, aztán az erősen béta állapotú Total Annihilation 3D (TA Spring) előjött, most fölpakoltam egy vista ultimate x64-et is a gépre, ott jól megy a game, ott csak kisebb grafikai gixerek vannak, de semmi komoly. Azt viszont megtapasztaltam, hogy a Vista nálam gyorsabban bootol, plusz semmivel sem lasabb mint a Reborn v. Simplicity... Csakhát korrekt 5.1kezelés hiánya miatt még sokáig lesz használva a reborn nálam...
Aktív témák
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest