Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Hogy őszinte legyek magam is guide-ot használtam a fájlmegosztáshoz. Vista alatt a hálózati beállításokat nem igazán sikerült még kiismernem. Ez a módszer nálam működött: [link]
Azt meg kétlem, h érzékeny lenne a kis és nagybetűkre.Ha nem akar összejönni akkor a vistás topikba érdeklődhetsz még, mert a dolog jól működik, csak már nem annyira egyértelmű jól beállítani.
-
djbahool
senior tag
-
PuMbA
titán
Hálózati és megosztási központban engedélyezni kell a Network Discovery-t meg a File Sharinget és megy minden jól.Hálózatkezelésben messze veri az XP-t,egy ad-hocot Win7-ben megcsinálok 10mp alatt,XP-ben meg lehet szenvedni,mert hiába állítom be ugyanazt nem megy csak huszadjára.
-
Lenry
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
munkacsoportnál nálam alapról csak nagybetűket ír
-
Muton
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
ez a hálózati rész nálunk is probléma. egyszerűen win7-ben nem tudunk kerseni a hálózaton gépek után
xp-s gépek megosztott mappáit csak parancssorból tudjuk csatlakoztatni
szar az egész -
cellpeti
nagyúr
Amúgy fasza OS lesz szerintem! Lehet,hogy az XP nyomába tud majd érni,habár kétlem!

-
_ak_
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
[link] talán segít, talán nem. most így reggel hirtelen nem egészen egyértelmű számomra, h mit is szeretnél.
-
kételkedem
addikt
Igyekeztem átolvasni a topicot, de nem találtam választ a problémámra.
Adott egy otthoni hálózat. A hálózatban levő gépek XP SP3-al futnak. Szeretném a W7-es gépet is hálózatban használni, de a többi gépen maradnia kell az XP-nek.
-
-
Csapi007
veterán
Hy
Lenne egy-két kérdésem:
Egy kész, progikkal teli rendzser (64bit) mennyi helyet foglal?
Illetve a gyors betöltés időben mit jelent? 30-40s?
És ha most felteszem a bétát akkor pl RC1-et "rá" lehet majd telepíteni vagy az egészet le kell szedni és újra fel? -
Prozac
aktív tag
Ma reggel lejött automatikus update-ben az MP3 sérülést okozó javítása..
Remélem ez a téma is lezáródik végre
apdét, drájver, bájt, wincseszter, diszk (csak próbálkozom, hogyan is néz ki)
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:1. Az SM Bus vezérlőhöz honnan tudok drivert letölteni (winupdate nem szed le, lemezen nem találtam, config az adatlapomnál)?
2. A Speedfant akarom hogy a Win7 indításkor fusson, de valamiért nem fut (gondolom azért mert UAC-t igényel az indítása, de az UACt nem akaraom kikapcsolni) (runas admint bekapcsoltam, de mégse indul, csak manuálisan)A válaszokat előre is köszi

-
h-yle
addikt
Gázos hát.
Fot, de szaggat mint az istennyila. Várj... az gyors nem szaggat... mind1, a lényeg hogy ez keményen használhatatlan, bár ami érdekes, hogy ha mindent maxra teszek (olyan ~10FPS lehet) akkor csak kicsit szaggat jobban mint ha minden low (~15FPS). Ja és dúrva input lagg is van
Szóval ez így viccnek jó volt. 
W7-et nem akarom leszedni, mert Xp nagyon fapados ehhez képest

Egy megoldás maradt: Megtanulok programozni, felvetetem magam az Even Balance-hez és munkaidő után helyrepofozom a PB-t, mindezt még a héten.

-
h-yle
addikt
Feltettem 7re a VMWare-t aztán rá egy kibelezett XP-t. A CoD4 most települ. Nem osk bizodalmam van a dologban, de valamiben hinni kell, ha már fix, hogy nincs Mikulás

más: moonman a bugreport is simán a Send Feedback gombra tenyereléssle megy? Mert ott ilyen hülyéket kérdez, meg kicsit álltalánosnak tűnik az az ablak...
-
moonman
titán
kezd ilyen börleszkbe átmenni a topic. unix alapú win meg zárt körű konferencia...
-
DonFabrizzio
tag
Lehet hogy a hó leopárd már nem is hackintosh lesz...ki tudja, nagyon egyirányba halad a két nagy rivális
-
virkir
veterán
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
Valóban szerencsés lenne ha a marhaságaidat megtartanád magadnak és ez lenne itt az utolsó hozzászólásod.
-
aszkeeta
tag
jolenne a hackintosh
nagyon szeretem az osx et csak a rohadt lan menne VIA Rhine 2 őm van :S és nemakarja efelismerni
kukacos az alma

-
h-yle
addikt
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
Én Mac vonalon a Hó Leopárdot várom, mert abban lesz ATI Radeon HD4850 Driver, aztán akkor meglátjuk mit tud egy hackintosh

Most meg leszedek egy trial VMWare-t felzúzom 7-re, aztán meglátjuk menni fog-e a COD

-
aszkeeta
tag
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
nekem is ez a bajom a lan driver :S
-
DonFabrizzio
tag
A paralells egy érdekes megoldás lett macéktől elvileg bootcampen keresztül elinditja az installált win-t és párhuzamosan fut a két rendszer, de közbe meg furcsa olyan érzése támad az embernek mintha ez mégiscsak egy nagy emuláció lenne, én még kisérletezek a paralells el és ott tartok hogy nem birom rá föltenni a lan drivert pedig bootcampen keresztül fölment...rejtély.
-
DonFabrizzio
tag
Rendben, szeretném lezárni ezt a témát, ugyhogy már csak egy utolsót irok ide, valoban nem tudod föltenni a tigert egy 478 as cerkára, de az ugyanilyen kategoriáju teszem azt ibook g4 en 4 évig ugy használod hogy nem kell kikapcsolnod a számitogépet, (még akksi fail esetén se), az a baj hogy a cerkán a windowst körülbelül 2 honap mulva installálhatod ujra, és az első hét nonstop használat után egy sajátgép megnyitása cirka 45 percre tolódik ki a az alap 2,5 másodperchez képest.
Valami oka amugy biztos van annak hogy a mac átállt intel platformra, és biztos vagyok benne hogy nem a melegedés az egyedül ok. -
sNORh
addikt
HyperSpace
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nyomsz egy F4-et, és egyből Főnixék rendszerében vagy.. ^^ -
h-yle
addikt
Pék rágja meg a PB-t...
Mocskosul kell a CoD4, de használni, tesztelni és feedbackelni szeretném a 7-et is.Olyat lehet hogy 2 OS bootol be egyszerre. Olyasmire gondolok, hogy bootnál mondjuk kiválasztom hogy 2 bootoljon, és akkor először bebootol az egyik 2G dedikált rammal, majd ha váltani szeretnék megnyomok egy gombot (vagy hasonló), a rendszer suspendeli magát a ramba, és elindul a másik 2G rammal a másik, ahonnan ugyanígy válthatnék.
Vagy olyasmi ahogy Mac-nél a Paralells müxik. Vagy az is csak egy virtuális gép? Mellesleg ha VM-ben Xp-n játszom meggyit esik %osan a teljesítmény?
cellpeti: CoD4 meg BF2 PB támogatás miatt felejtős

-
Lenry
félisten
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
Unix alap: 100%, hogy soha nem lesz unix alapú windows már csak azon egyszerű okból, hogy az összes létező wines programot lehetne újraírni, hogy normálisan fusson. ezt meg nem hiszem, hogy MS bevállalná... aki Unix-like op.rendszert akar annak ott van a milliárdféle Linux disztribúció
-
sNORh
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
én notin használom, eddig a CSSource-ot próbáltam rajta, de valóban kevesebb fps-t kapsz, de ez írható a nem w7-re írt driverek számlájára.. szvsz feleannyi fps-eket kapok, mint mindenki..
[I]
"ha a microsoft gátat szab a kiváncsiságnak akkor életképtelen"
naés a mac? teddmár fel egy 478-as cerka pc-re.. életképtelen..
[/I] -
DonFabrizzio
tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Köszönöm a tárgyilagos hangnemet, amihez csak annyit tennék hozzá, hogy nem is tagadom hogy hülye vagyok de inkább nevezném kiváncsiságnak és ha a microsoft gátat szab a kiváncsiságnak akkor életképtelen, a mac valoban osx el van eladva de ne feleddjük azt se hogy konkrétan semmi nem választja el a hardvert egy pc-től hacsak a ház dizájnja meg az apple jel.
-
cellpeti
nagyúr
Valaki használja a win7-et gamer gépen???
Mármint van aki nyomatja a játékokat rajta?(COD4,FC2,BF2,CSS)Ha igen írja már meg a véleményét a cuccról pls!
Van win7 alá nVidia driver?
-
Scoobyka
addikt
-
Lenry
félisten
válasz
aszkeeta
üzenetére
kipróbáltam. olyan mint egy TV. bekapcsolod, megy, használod, kikapcsolod.
kell a francnak.a hideg kiráz az Apple "nem kell, hogy tudd, hogy működik, ne is akard tudni, és különben se tudsz belenyúlni, mert úgy csináltuk meg"-politikájától. próbáltál Macre Linuxot tenni? én igen. elvileg lehet. gyakorlatilag nem.
a gépem az enyém. hagy én döntsem el, hogy mit és hogy akarok működtetni rajta
jó az Apple, annak aki csak használni akarja a gépét, és csak úgy akarja, ahogy azt az Apple gondolja.
én ennél többet akarok, mert a gépem ennél többre képes.nem áll szándékomban Mac-Win flamet indítani, úgyhogy ne is...

(#4048): ez a célhardver lényege. azért is nagyon gyors, mert a saját hardverükre fejlesztik a saját szoftverüket. ezt a Microsoft nem teheti meg, mert millió féle konfigon kell ugyanannak jól futnia
-
DonFabrizzio
tag
Az hogy nekem nagy az arcom Ok, aláirom, több tiszteletet a Ringyóznak, de én nem személyeskedtem és azt nem tűröm el senkitől, nem akartam megbántani senkinek az érzéseit, de ugy gondolom hogy lehet véleményem, és ha már ott tartunk hogy a Macintosh-nak a végére irják a h-t, akkor a faszságnak a közepére a z-t.
A unix alapot még egy Intel konferencián hallottam a Microsoft magyarországi képviselőjétől, nem én találtam ki.
Ami a 2 mega ramot illeti, ez meg egy zártkörű apple konferencián hangzott el az első core2 macbook bevezetése után pár héttel(azt már leoval árulták).
Ugyhogy mégegyszer bocsánat mindekitől akit megbántottam, remélem ezután már meg tudunk ütni normálisabb hangnemet, elvégre ez a célja a forumnak nem?Üdvözlettel
-
Zalaymate
senior tag
válasz
aszkeeta
üzenetére
Egy 17"-os monitorral szerelt notitól ne is várjatok több készenléti időt akksival!
Nagy képernyő = sok fény = sok energia => pici akksik ennyit tudnak. Szerintem a 2 óra egész ó idő vele! 
DonFabrizzio: Ne haragudj, de a Win 7 a windows-ok között igencsak nagy lépés és szép teljesítmény!
Te meg veszel egy MacBook-ot, ráerőltetsz egy Windows-t és utána sír a szád? Hát tudod hogy van... a saját hülyeséged az, ami ilyenkor olyan nagyon fáj!

A Mac-eket használd szépen OsX -el! Arra találták ki, azzal hatékony! ha Windows-al akarod használni, akkor tök feleslegesen vettél ilyen drágán notit! És ez megint csak hülyeség volt. Ez nem fáj?

Sorry, de ilyen mértékű emberi butaságot és korlátoltságot....
Ilyenkor már nehezen tolerálom ezt.... Sorry még egyszer mindenkitől!
-
cellpeti
nagyúr
Azt hiszem megmarad még az XP az asztalin,mert a PowerISO-val nem vagyok kibékülve!!
Gamelek főként,és nem hiszem,hogy jó lenne alá a win7

-
aszkeeta
tag
azt vágom hogy az akksit a HW fogyasztja de az hogy lehet hogy egy ugyanolyan gép egy dell notira rávarázsoltunk egy osx et és 4,5 órát bír a gép akksiról :S XP vel meg 2óra 50 percet
nah
erre adjatok magyarázatot
sokat számít mert pl ha a windowst megnézed ha megnyitsz valamit akkor egyből 100% megpróbálja minél gyorsabban megnyitni és pazarolja a gépet :S osx alatt is ugyanolyan gyorsan megnyilik minden de nem megy fel a proci egyszer lattam ami max volt osx en egy C2D volt benne apple macbook HD filmet néztem vele akkor volt a proci 34 % on . -
Scoobyka
addikt
vki nem tudja,hogy lehet felrakni 7es alá az ati catalist control szervét?...
mert sehogy sem sikerül...íy viszont,hogy a gépet összeköttöttem egy 37a656os lcd tvvel nem tudom kirakni teljes képernyőbe.....mivel felül és oldalt fekete csík van....xp és vista altt is a catalist szervben volt egy csúszka amin ha 0ra állítottam teljesen kitöltötte.....mivel most nem tudom azt felrakni kérnék egy kis segítséget...köszi
-
aszkeeta
tag
nemtudom nemértek a lovakhoz
de én is lehet belevágok egy macbe mert a wifikezelése meg az internet kezelése jobb mint a windowsnak hátránya az hogy nagyon drága és megfizethetetlen de ha valaki meglát egy apple gépet és használ is egyet majdnem minden nap akkor meglátja azt a letisztult kifinomlt oprendsert és a felhasználó barát kezelést amit még nemtapasztalt
tényleg így van én magy microsoft 4 ver ös voltam sokáig XP 4 ever most feltettem a vistát és nagyon megvagyok vele elégedve
de az osx nagyon elvarázsolt érdemes kipróbálni 
-
Lenry
félisten
válasz
aszkeeta
üzenetére
biztos vagy benne, hogy ebben minden benne volt, és nem csak az éppen megnyitott programok ették azt a 73 megát? mert biztos vagyok benne, hogy a kernel, a GUI meg még a 30ezer futó process nem fér bele 2 MB-ba
akku: az áramot a hardver fogyasztja... szoftveresen ezen nem hiszem, hogy sokat lehet változtatni... (kivételek persze vannak)
-
aszkeeta
tag
amugy ha csak alapon fut a rendszer akajak annyit eszik
láttam már 
sőt ma volt serencsém egy kemény macbookhoz
és azon megvolt nyitva 7 progi és csak 73 megát evett a 2 gigábol szerintem szép telljesítmény ... de a windows se7en ben is ezt igérték hogy nemlesz nagyon akksi zabálós meg iylenek van itt notis ??? aki tud nagy akksifogyás külömbséget mondnai ?? mert haverom 17 colos FSC gépe vistával lemerül 2 óra alatt és vadi új :S:S -
Lenry
félisten
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
Unix alapúvá Windowst? 2MB-ban elférő Mac OS X?
ezeket az egetrengető fasságokat honnan szedted?legujjab Bolygónk elleni merénylet, nagy reményű redmondi csúcsprogramozók
majdnem azt hittem, hogy direkt akarsz flamet generálni, amikor megláttam, hogy
13,3 as macbookomra... ha annyira hűdenagyonistenien nagyszerű, a Leo, akkor használd azt. ha meg kérdezni akarsz valamit, akkor kisebb arccal. köszönjük
-
sghc_toma
senior tag
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
legalább a Macintosh-t tudnád leírni rendesen, ha már... a többi meg no comment..
-
aszkeeta
tag
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
megmerényelted az almádat ?
én még nempróbáltam de sokak szerint jó igaz hogy a fele startmenü meg tálca az olyan mint a Dock de nembaj mikroszofték szerették utánozni az Apple cuccait a nagy windows hívők majd megmondják hogy milyen lett a téma 
Engem nagyon érdekel nekem most Vista van de nemsokára váltok énis remélem megéri

-
Tibbah
csendes tag
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
ez kemény...
nem vagy semmi

-
sNORh
addikt
válasz
DonFabrizzio
üzenetére
úgylátom, nemneked írták a W7-et.. maradj a mac-nél..
-
DonFabrizzio
tag
Volna egy kérdésem azokhoz akiknek már volt szerencséje a legujjab Bolygónk elleni merénylethez-nevezetesen a Windows se7en operációs rendszerhez. A kérdésem annyi volna hogy sikerült e a nagy reményű redmondi csúcsprogramozóknak megváltoztani és unix alapuvá tenni eme remeket amit a mikroszoft már az xp be beigért de amit a vistába sem tudott megvalósitani, vagy kapunk egy ujabb vistát butább grafikával 128 mega video és 1giga ram igénnyel?(Csak zárojelbe a hatalmas ramigényhez irnám hogy a legfejlettebb Machintos operációs rendszer alapjáraton 2Megánál több ramot nem eszik).
Kiváncsian várom, bár az első csalodás ott ért hogy mikor letöltöttem a 64 bites bétát és föl akartam rakni a 13,3 as macbookomra(core2duo, garantáltan 64bites) közölte velem hogy ide csak 32 biteset tudok telepiteni, de könyörgöm GYÁÁÁ hát ott van rajta a 64 bites VISTA hulladék, akkor ezt most hogyisvan? -
DarkByte
addikt
válasz
Zalaymate
üzenetére
Nem voltam elég pontos: a Win7 telepítő második újraindulása után már magától ment Full HD -ben a monitor. Moonman is írta a cikkben ugyanezt; tehát semmit nem állítottam én kézzel hanem magától natív felbontásban használta a monitort még mielőtt elérkezett volna a felhasználói név meg hasonlók beírása. És ez tetszett. Lehet hogy Lenry -nél itt van valami elásva hogy a régi CRT monitor által küldött DCC adatok (azt hiszem CRT -nél van ilyen) kiütik.
A felét én egy Lenovo l220x -re vonatkoztatva gondoltam. Ott nagyjából igaz a fele ár.
-
cellpeti
nagyúr
Ez wtf?

-
Zalaymate
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Félreértetted!
Azért az újraindítás után ment a Full HD beállítás, mert valószínűleg előtte rakta fel a drivert a Win!
Nem pedig a felbontás állíáts miatt kellett újraindítani! 
-
xabolcs
őstag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni a telepítésben.
Egy frissen létrehozott elsődleges partícióra szeretném föltenni.Egyelőre virtuális dvd meghajtóról indítom a telepítőt xp alól.
Kérésére engedem hogy netet kapjon, majd a telepítő újraindítja magát.Installation type-nál custom - advanced-et választom
kijelölöm a kívánt partíciót:
majd egy kis "copying windows files 0%"
de utána egy kis idővel ez az üzenet fogad:Windows Setup cannot locate a valid hard drive to store temporary installation files.
To install Windows, create more free space on the hard drive or add a new hard drive.hogyan tudnám rábírni a telepítőt, h föltegye?

-
Komplikato
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
"Épp mondani akartam hogy nézz rá a BenQ E2200 HD -re. 22" Full HD. Igaz TN, de egy PVA paneles árának feléért ...
Jó lesz az harmadának is.
" Nálam most váltotta a 19" -os CRT met. Windows 7 második újraindítás után már Full HD ben hajtja"
Nem kukacoskodás képpen, de melóhelyen egy ezeréves szemétdomb gépen, XP alatt, egy nem fiatal R9200-vel bármilyen felbontást beállítók egyetlen újraindítás nélkül. Elég vicces lenne minden monitortesztnél újraindítgatni. ;) -
Johnny001
senior tag
Hi!
Pont meg akartam kérdezni, hogy megyen-e az Avast (64 bitesen), de eszembe jutott a kulcsmondat:
HAsznád a KEresőt! (megyen)
By.: Johnny
-
GodHeart
senior tag
[B]Na akiknek Authentec AES2501A-s ujjlenyomatolvasójuk van, azok tegyék fel ezt:
http://www.authentec.com/win7update/W7Wbf32.exeés menni fog ;)[/B]
-
DarkByte
addikt
Épp mondani akartam hogy nézz rá a BenQ E2200 HD -re. 22" Full HD. Igaz TN, de egy PVA paneles árának feléért van és meglepően színhű tud lenni ha be van kalibrálva. Nálam most váltotta a 19" -os CRT met. Windows 7 második újraindítás után már Full HD ben hajtja
Gyári színprofilt is automatikusan levadássza Windows Update -ről, szóval meglepően jól támogatott a Win7 esetében. -
Armahun
addikt
Hogyan tudnék egy boot menüt belevarázsolni?
W7 van az egyik xp a másik merevlemezen.
Úgy szeretném, hogy ha a w7-es merevlemezről indítom akkor lenne a menü, ha viszont az xp-s ről akkor az indulna. -
Lenry
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
rögtön telepítés után már csinálja, úgyhogy nem hiszem, hogy driver
a TFT 1280x1024@60Hz-en megy, ezt simán bírja a Dell is... úgytűnik, egyszerűen nem szereti a W7 ezt a monitort...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Nero 8.1-el írtam ki a win7-et vista 64 alól, és kifogástalan lett az összes. Philips dvd-r volt az alapanyag
Belenyitottam az image fájlt, és burn 
-
-
rootkiller
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Én se. Ugyanezt a lemezt kipróbálom majd máshol is.
-
Edween
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Akkor ezt most én passzolom, egyik író progit sem ismerem, nérót szoktam használni az sosem hagy cserben.
-
dqdb
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Sysinternals-féle junction.exe nem megoldás esetleg a teljes profil mozgatására? Így fizikailag új helyen lenne a profil, de logikailag megmaradna a régi helyen is. Bár én a kézzel mozgatható könyvtárak mellett csak az AppData/Roaming mappát raktam át ilyen módszerrel, nem az egész profilt.
Aktív témák
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fot, de szaggat mint az istennyila. Várj... az gyors nem szaggat... mind1, a lényeg hogy ez keményen használhatatlan, bár ami érdekes, hogy ha mindent maxra teszek (olyan ~10FPS lehet) akkor csak kicsit szaggat jobban mint ha minden low (~15FPS). Ja és dúrva input lagg is van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mocskosul kell a CoD4, de használni, tesztelni és feedbackelni szeretném a 7-et is.