Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
A 32 bites elfogyott, még van 3db 64-es.
-
ugyan azok vannak kint, ez h lehet? sokat egyformával fognak felmenni!
-
Blue@X
senior tag
Akinek kell beta kulcs (32/64bit) az írjon privit, van 2-3 db mind a kettőből feleslegben.
-
Neil Watts
veterán
Hi!
Nekem van egy 32es kulcsom, de honnanszerzzek win7 isot?
-
Alister71
nagyúr
Ha valakinek van még 1 felesleges 64 bites kulcsa megdobhatna vele.

-
pzstm
titán
Akkor nálam van vmi hiba....

-
Türelem, ha Symbian visszaír, és ugyanazokat a kódokat kaptuk, akkor valszeg csak ez a pár kód van... Akkor adok belőle

-
Blue@X
senior tag
Nekem is megvannak a kulcsok, épphogy beléptem, már dobta is a 32, 64 bites kulcsot.

-
Lamellus
tag
Felraktam én is tesztelni. Tapasztalt esetleg valaki olyat, hogy az Aero-nak az animációja néha nagyon picit meg-megakad? Pont annyira, hogy zavaró legyen, például amikor bezárom az ablakokat. Vista-t használok már egy jó ideje és ott nem tapasztaltam ilyet, szép folyamatos minden. Ez vajon a béta drivereknek köszönhető? ATI 1950 Pro-m van egyébként.
-
pzstm
titán
64bites kulccsal engem is megdobhatna vki....

-
kidobott párat és azt ismétli! elfogyott :S
-
Peetry
senior tag
ez mi? adott egy [link]link és minden frissítésre más product keyt ad. valahogy elég komolytalannak tartom.
amugy reggelni tud még valaki? hugomnak nem sikerült sajnos, még probálkozok neki is szerezni egy valósat mert ezekben a kidobottakban nem bízok
-
Csak nyomkodjátok, 4-4 kód van, amit dobál!
@Symbian: küldd má' el püben amit eddig sikerült összegyűjtened! Csak ellenőrizni, hogy minden címre van 8 kód, vagy összesen... -
Sdi
addikt
Beindult a rendszer

-
-
-
_ak_
addikt
Vagy lecsengett a rush hour vagy üzembe került még egy pár szerver, de végre én is kaptam keyt. Ami még viccesebb, h tényleg simán tudtam aktiválni a 64es key-el a 32bitem rendszeremet.
-
Gerisan
tag
http://blog.hznet.nl/2009/01/10/how-to-receive-a-valid-windows-7-key Sikerült nekem is kulcsot szerezni
-
=

de enyhén felb***a az idegeim!aktiválva és eredeti! reggel 9-től eddig tartott! 16:06 van!
-
thomboy
tag
Lefagyott a gépem, újraindítás után egy 64bites kulcs várt a Firefox-ban, pedig elvileg nem is reg-eltem még, csak nyitva volt egy csomó ehhez kapcsolódó oldal. LOL

Update: 07.02-ig el is fogadta.

Már csak a jófajta nvlddmkm.sys hibát írthatná ki az nVidia
-
sarobee80
csendes tag
iiijjj, én is ipp most kaptam meg a 32-es kódot!

-
Alister71
nagyúr
64 bit

Friss ropogós rendszer!
-
Mi a rákért nem jön be egyszer sem? mindenki az F5-ön ül? ha ezerszer nem nyomtam ma meg egyszer sem!

-
Tibbah
csendes tag
Nekem tegnap este kezdett el az update hülyéskedni, meg bejött a microsoft geniune és hiányolt pár dll-t, amiket pont ezek a crack-ek törölnek, de szerintem abszolút felesleges crackelni, mivel van a parancs is (smlgr -rearm) , meg a kulcsok...
Már lényegtelen, mert hajnal 2-kor kaptam 64bites kulcsot végre és reggelre lejött a 64bites win7 is. -
toldy
őstag
Az UAC nál lévő kis 4 lépcsős csúszkán melyik az első szint ahol már vannak gadgetek? ( lentről felfele)
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok.
Olvasom itt a hsz.-eket már tegnap délután óta és látom mindenki a kulcsokkal kínlódik ( jelentem én is: " Error..." de azért csak nyomogatom a frissítést rendesen
).
Engem az érdekelne, hogy a 64 bites W7-en mennek-e a mostanában kijött gamék ( pl. az utóbbi fél évben megjelentekre gondolok, főleg az FPS-ek ) ?
Már csak azért is érdekelne, mert látom, hogy azért néhányotoknak már megvan az oprendszer, innen-onnan és biztosan vannak már tapasztalataitok ezzel kapcsolatban. Nameg felfigyeltem arra is, hogy sokan azt írták van olyan gyors mint az XP meg, hogy már most olyan jó mint a Vista ( ha nem jobb ). Szóval érdekelne hogy a Vistán/XP-n megszokott progik hogyan működnek az új oprendszer alatt ( nem csak a játékok )? -
tomp
félisten
Nekem meg: "Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience."

-
Gyerekek, ez mi??

a regelős oldalon jött be ilyen ablakban csak ugy magától
-
Blood Mage
senior tag
na, jó akkror csak még valami. Mér akar midneki deamon tools-t rakni a gépére?
-
ezzel arra akarok utalni h visszaolvasva sok száz hsz-t kiderülnek mik mennek mik nem, pl én leírtam tételesen mi megy mi nem! a dt nem futása köztudott!
-
BFeco
aktív tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
FlashGet [link] a megoldás, mint már többen is javasolták.
-
toldy
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
nekem is töbször megszakadt, végül flashget-tel vettem le tegnap és kikapcsoltam a képernyőkímélőt, egyébként igen, letöltöd az isót majd neroval, ashampo-val ( író progik vmeikével) kiírod de mint cd-képfájlt nem mint adatot és akkor igen fogja a gép kezelni és gond nélkül települ
-
Edween
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
ne idegesítsd magad, másoknak is megáll!
-
Blood Mage
senior tag
Elkezdtem tölteni, a win7et, már 5x, de mindíg leállt. 2-300Mb-nál. elég idegesítő. Még egy utolsó próba és feladom, pedig ezt a linekt ahsználom amit itt is többen igénybe vettek / ajánlottak: [link] h-yle ajánlásával...
sajan 1x sem tudtam megfigyelni mi volt a gond, de most arra gyanakszom, hogyha bekapcsol a képernyő kímélő akkor leáll a letöltés. de passz.
Amúgy ez most ugyebár egy .iso file-ként jön le. kiirom dvd,re (2,4GB) és ha dvd-ről bootolok, formatáloma winyót, akkor ezt az iso file-t fogja tudni olvasni magától a gép? -
toldy
őstag
újra itt immár seven alól
kitartás 32 bitre is ad kulcsot én is 1ig f5-tem majd reggel 9.20 tól megint végül fél11 körül kaptam egyet
nekem gond nékül fel ment az adobe 9 magyar ( 32 bitre)
virtualishoz én virtual clone drive-t használok, szépen fent van minden most szedem a frissítéseket már 24 db levettem ~300 mb nem semmi ,fut szépen de majd jövőhéten bővítem anotim 1 ről 2 gb ramra megérdemli
nekem az officet kellet újratelepítemem de most már jó
20gb partíción van még 9,5 gb -
Kris87
aktív tag
Mindenki nyomorult key-ek után nyöszörög, mikor már régóta van működő crack hozzá...
-
_ak_
addikt
Reggel óta nálam is csak:
Error
The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.

-
dunc
nagyúr
Hello All nos vagy én vok vak,vagy nincs benne levelező progi(vagy csak no lelem) ha van benne valamilyen levelező ganyé oszt merre találom?
-
Na ez már vicces
most épp perpill ez a felirat fogad, mikor le akarom szedni a tegnap kiadott realtek hd audio divert:Nem lehet kapcsolódni. Lehetséges, hogy az FTP kiszolgáló túlterhelt.
De'ja'vűűű

elindult, kemény 2k-val

-
Akármit csin 64 bitest ad ha akarok de csak egyfélét, 32 ből meg semmit 4 órája! Nem lehet az a baj h 64-est adott és 32-est már nem ad?
-
pmheros
őstag
a 64-es Win7 -re próbáltam meg feltenni a Catalyst 8-12_vista64_dd_72276.exe -t , de a HD4670 -esem detetektálása közben bealszik a telepítő. (illetve folyamatosan keres csak nem történik semmi)
-
lacos001
senior tag
regelős oldalon kijött vmi fehét ablakom,aztán most csak szörcsöli a cuccot,lehet vmi elkezdődött...............remélem
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nemtudom kicsikarni a MS oldalon sehogy 

Már meguntam a nyomkodást.
Symbian, drukkolok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha megáll 2óra letöltés után, akkor kezdhetem előről!! vagy esetleg kis idő után újraindúl?