Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Móci
addikt
Akkor úgy néz ki ez ilyen marad... nem tudom, hogy a véglegesben így lesz e, remélem nem.
-
Nem tom ki vette észre de a 185.85-ös driver már javítja pl a 3d mark 06 eredményt. Majdnem annyit kapok mint xp alatt. (még kell 400pont)
Kíváncsi voltam feltettem. -
Móci
addikt
No megint bekavart a hálózat reggel, kis is fényképeztem, hátha valakinek ismerős.
Ezt a szart elég sokszor beadja, hálókártya letilt, vissza, s jó.
Kép -
Furymaxx
tag
hali
ha érdekel valakit a magyar nyelvi fájl vagy egyéb más nyelvre
[link]
csak RC-vel működik de azzal tuti
-
kisza25
félisten
nem ismertem
,de 4 monitor esetén, ha mindegyikre más képet akarok kitenni akkor
mi van? eddig 4-et tudtam kezelni külön-külön az alaplapival(HD3200) 2 ésHD4670-el 2
surround view-ben
ja és a monitor 1280*1024-en megy a TV Pl 1360*768
ezzel a gyors gombal nem sokat érek
amúgy rájöttem,hogy asztalon jobb egér és van külön opció csak a kijelzők felbontására
-
kisza25
félisten
sziasztok!elöször felraktam VGA-hoz a CD-n mellékelt vista 64bit-es drivert minden ok minden beállítás ua.,mint xp alatt, majd leszedtem és felraktam 9.5-öst
már hiányzot ccc-ből pár dolog pl. monitor kezelő(több monitor esetére, vagy tv csatlakoztatására)ez pedig nekem fontos, mert több monitort használok
gondoltam leszedem és visszarakom a régebbit(VGA-hoz adott 64bites driver)
nem bírtam leszedni folyton kifagyott uninstal, leállítottam, újra indítottam ugyan ez történt,
megpróbáltam újra telepíteni, hátha valami álomány megsérült telepítő is kifagyott,
kénytelen voltam rendszervisszaállítást csinálni, mert az éppen fentlévő és lenem szedhető catalyst a gép szerint nem is volt fenn
rendszervisszaállítás után letudtam szedni és visszarakni a régebbit, de most már abból is eltünt a monitor kezelő
inkább visszaraktam 9.5-őt, de monitor kezelő továbbra sincs,
megoldottam a dolgot vezérlőpultból, de zavar, hogy win7 titkolózik
más is járt így? -
Criton
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Igen, a SLI nálam is tökéletesen megy mint már mondtam, a probléma akkor van, mikor kint vagy a desktopon és nyomsz egy jobb egérgombot, akkor a legördülő lista egy kicsit tovább tölt mint amikor nem rakod fel a drivert.
Egyébként meg tökéletesen kezeli a videokártyát meg a SLI-t a Windows7
-
pzstm
titán
válasz
fekeandras
üzenetére
Létezik, hogy telepítés után minden drivert autómatikusan letölt és telepít?Mert az eszközkezelő semmi hiányosságot nem ír.
Üdv. a Win7 világában.

Én a 32bitest szedtem le, érdekes, hogy a 1000éves második gépemen milyen jól fut.Sempron 3000+/1Gb ram, 80Gb hdd
Teljesen normális dolog, hogy jól megy

Win7 elméletileg lefelé kompatibilis?Vagyis az Avast-nak mennie kéne rajta, vagy nem?
Avastból is adnak ki folyamatosan újabb verziókat...de igen menni fog

-
fekeandras
őstag
Létezik, hogy telepítés után minden drivert autómatikusan letölt és telepít?Mert az eszközkezelő semmi hiányosságot nem ír.
Elsőre tetszik.Most kezdek programokat felpakolgatni, kíváncsi vagyok mivel fog először összeakadni...
Én a 32bitest szedtem le, érdekes, hogy a 1000éves második gépemen milyen jól fut.Sempron 3000+/1Gb ram, 80Gb hdd.A Win7 elméletileg lefelé kompatibilis?Vagyis az Avast-nak mennie kéne rajta, vagy nem? -
törölt tag
RC 7100 64bit alatt nektek is sűrűn előfordul hogy elfelejtődnek a programbeállítások? A képszerkesztőm programom és a fényképezőből fotókat szinkronizáló program felejtett el pár cuccot, legalábbis eddig ezeket vettem észre. Pedig nem csináltam semmit a géppel, apám ült ide egy kicsit pár szart letölteni DC-vel ez volt minden, meg láttam hogy belépett az iwiw-re is
Miért lehet ez szerintetek? És már nem az első eset. A fotószinkronizáló ráadásul hibával le is áll, amikor vissza akarom módosítani az elfelejtett beállítását. -
Zalaymate
senior tag
THX a segítséget, egyenlőre úgy tűnik, hogy megoldotta a driver eltávolítása!

-
Fefe48
csendes tag
Köszi Dobozossör a segítséget , de már próbáltam R210 töl R224 ig mindet
de win7 64bitesre az istennek se sikerül ,xp-n bármelyik jó egyböl van 5.1 lehetőség is
További tipp ???? -
atirag
őstag
Sziasztok.Rengeteg a hozzászolás és nem tudom milyen szoval keressem a problémámat.Felraktam a 7-et.Minden jo minden szép ezeddig.kivéve,hogy a jol megszokott torrent oldalam nehezen használható.Eddig ezen a lapon vettem észre ilyet.Betudok jelentkezni de mikor keresni akarok akkor nem tud tovább menni.És problémát ir ki a weblappal.Ha hibaelháritásra kattintok akkor dolgozik kiirja,hogy semmi baj és be is jön a keresett dolog.Probáltam más böngészökkel de azokkal is ezt csinálja.
köszönöm a segitséget. -
promisz
aktív tag
windows 7 7140-ról screenshot Már várom!

-
bendzso
senior tag
Akinek Sony Ericsson Symbian UIQ-s telója van, annak sikerült működésre bírni a PcSuite-ot?
-
Fefe48
csendes tag
Segítsetek
5.1 hangot szeretnék varázsolni win 7-re Ati hdmin
Részletek itt (22013 ) -
Dobozossör
tag
Hi!
Egy elég nagy problémát tapasztaltam két gépen is, az elsőnél azt hittem, hogy csak a véletlen műve. Adott egy laptop és egy asztali, mindkettőn 64 bites 7100. Homegroupot csináltam a laptopon (mivel fordítva nem volt hajlandó összaakadni a két gép), csatlakoztam rá az asztalival. Minden rendben ment, pár óra múlva a D meghajtómat nem ismerte fel, felajánlotta, hogy formázzam. Mivel ez egy 1Tb-os raid kötet tele adatokkal, nem nagyon örültem neki... Get Data Back-el sikerült lementenem róla az adatokat, szóval a lemezeknek nem volt baja, sőt a kötetnek sem. Formázás és visszamásolás után minden rendben. Ma megcseréltem a Homegroup tulajdonost, hogy menjen a nyomtató. Pár órával később a laptopon eltűnt a D meghajtó a fent említett módon. A visszaállítás óta a hálózat működik hibátlanul. Ilyen hiba nem fordult elő az előző verziókkal. Nem tudom ez mennyire egyedi probléma, de vigyázzatok vele, hátha nem csak engem fog megviccelni a rendszer. Ha valakinek van valami ötlete a hibával kapcsolatban, jelezze légyszi!
Üdv!
-
Nyunyu! KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!

-
muveszur
addikt
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Adott egy Microsoft Office 2007, Eddig tökéletesen működött, most meg kiirja nekem, hogy erre a felhasználóra nem lett feltelepítve... Felhasználót pedig nem is váltottam...
Szerintetek mit csináljak? Köszi! -
Sickboy25
addikt
újabb probléma amit tegnap vettem észre:
Rámegyek a leállításgombra úgy is néz ki ,hogy lekapcsol,de mégsem!
csak a vinyó áll le meg a monitor készenlétbe,de visszaindítani csak a bekapcsoló gombbal lehet!
-
Moleskin
tag
7127 x64 alatt nem működik a gadget.
Eddig működött de semmi progit nem tettem fel rá, amitől ne működne.
Rámegyek hogy gadgets és nem történik semmi, az eddig kinn lévő gadgetek persze megvannak. De a gadget kezelőbe nem tudok belépni.előre is thx!
-
n@p@lm
addikt
segítsetek légyszíves.
hozzá kellene férnem a "documents and settings" mappához.
van egy xy user a gépen amivel be vagyok loggolva és használom azt.
ez a user hozzá van adva az "administrators" tagsághoz.
de ennek ellenére access denied van
-
apollo12
veterán
van má magyarositás????????????????
-
Cola111
aktív tag
válasz
pincehely
üzenetére
csak 32 es 16 bites total commander van.
itt van par 64 bites filekezelo:
SpeedCommander (shareware)
AB Commander (shareware)
7-Zip (freeware)Csabee: office is megy 64 biten megis 32 bites.

-
-
RootRulez
félisten
válasz
fekeandras
üzenetére
Próbáltad pl.: Windows XP SP3 kompatibilis módban futtatni?
-
TP-link wifi karikkal hogy áll a win7 valakinek tapasztalat?
-
fekeandras
őstag
Látom ha felrakom a win7-et érzékeny búcsút kell vegyek a szeretett openoffice-omtól mert nem működnek együtt.Van valami más ingyenes alternatíva MS Office programcsomag kiváltására?
-
RootRulez
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
Kérdésem lenne, kísérletezni nem szeretnék! Adott egy netes gép TÖBB felhasználóval. Feltelepítem a 7-et és hogyan tovább? Vezérlőpultban létrehozom a másik 2 felhasználót (velem együtt 3 lenne és én lennék az admin) magamon kívül vagy hogyan? És miket tudnék engedélyezni nekik? Ők mit tudnának csinálni alaphelyzetben? Pl lenne joguk telepíteni? Aztán pl FF indításra nem kérdezne valamit? Elég süsü felhasználók....
Alapból úgy kellene h FF ne kérdezzen semmit és pl egy game indítása sem jelentsen gondot!
Ha nem túl necces a dolog akkor még ma felpakolom rá a 7-et. -
Sickboy25
addikt
hi all
miért nem tudom felébreszteni a laptopot win 7 alatt??
csak újraindítást enged! -
promisz
aktív tag
Íme még egy fordítási bug:

Ez akkor jön elő, amikor az IE-be valamelyik honlapon beírok valamit és rá akarok frissíteni.
-
Fefe48
csendes tag
Tudtok segíteni ?
Van egy Sapphire ultimate 3870 -es videokaris gépem Windows 7 7100 /64 bites oprendszerrel .Az egyik kimenetén LG lcd monitor,a másik kimenetén /átalakítóval HDMI kábel-Házímozi-HDMI kábel-LG FulHD Lcd TV.Legfrisseb driverekkel HDMI Audio kimeneten csak sztereo lehetőség van (Xp-n volt 5.1 is ) képpel semmi probléma,van rá
megoldás hogy itt is legyen 5.1 es hang. -
ForRedGlory
félisten
Gáz van gyerekek, nagy segítség kellene.

Két partícióm van, egyiken XP, másikon Win7. Az XP-m behalt, kénytelen voltam újrahúzni, viszont eltűnt az oprendszer választó menü, és most a win7-et nem tudom elindítani. Nem szeretném újratelepíteni azt is. Van valami megoldás erre?

-
nyunyu
félisten
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Felraktam a régi gépünkre a Win 7-et (32bit), gondolván jó lesz az kisöcsinek, meg szülőknek...
De azóta folyamat fagy a gép, pedig szépen felment és látszólag semmi baja sem volt...

Szóval ezzel a hibaüzenettel fagy: [link]
És utána win indításkor ezt a hibát mondja:
[link]
[link]
[link]Mi lehet ezzel a gond???

Valaki tud rá megoldást???
A gép adatai: Intel Celeron 2,4GHz; 768MB DDR-400-as RAM, 80GB WD winyó, GeForce FX5200 128mb VGA, (alaplap nem jut eszembe...)
Sorry, az első "nagy" képek miatt!
Aktív témák
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
builddel. Nekem le kellet gyalulni és megvárni az új buildet.

,de 4 monitor esetén, ha mindegyikre más képet akarok kitenni akkor

(csak a 4giga RAM miatt

van már az RChez is meg a 7127hez is magyar nyelvi MUI olvass vissza
igen ez lesz a megoldás